malka 12.12.2013 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 o ja pierdziu ale łazienka i ale kanapa suuuuuuper można już zalec na tej kanapie? zapraszam wstawiać wodę na kawę czy herbatę ? Pewnie chlop nawet nie zauwazyl, ze w kaluzy stoi;) pod ścianą z laskiem stał fotel. Nawalony jak świnia, ale stóp sobie nie oszczał rankiem fotel wylądował we wsypie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.12.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.12.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 jaki hardkor:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.12.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 eee tam hardcor, prawdziwy hardcor był w moim pokoju w akademiku: śpimy sobie z moim, a tu raptem wpada gościu, staje w nogach naszego łóżka i zaczyna w rozporku grzebać żeby się odlać impreza w pokoju obok była, to daleko nie chciało mu się iść. Dobrze że mój szybko zareagował :lol2::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.12.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 imprezy w akademiku - temat rzeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.12.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Nooooo zaje.iście po prostu!!!:jawdrop::cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.12.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Ja za to ostatnio alergię silną mam na monochromatyczne wnętrza, potrzebuję kolorów. Ale kanapa wieeeeelkaaaa!!! I stolik fajnie do niej pasuje. Łazienka jest naprawdę odjazdowa, w życiu w takiej nawet nie stałam! Gratulacje, kochana, pięknie u Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.12.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Chciałam coś mądrego napisac i dupa:bash: No to powiem tylko że kanapa świetna jest (nie zgub proszę namiaru bo kiedyś będe potrzebowała a jak mi dasz teraz to ja zgubię na bank) ale łazienka... padam do nóżek o Pani... roślinki w dziurze wyglądają fajnie i nietuzinkowo - tak się cieszę że masz tak fajnie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.12.2013 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 DZIĘKI DZIEWCZĘTA W swoim domu najbardziej lubię to,że jest od początku do końca mój. Przeze mnie wymyślony (choć nie bez pomyłek i błędów) i w dużej mierze własnymi rączkami wykończony (tu też bez wołów się nie obeszło) A łazienkę kiedyś pokażę Wam w całości, kiedyś jak ją skończę. Póki co (część z Was zna historię) musze zerwać podłogę i położyć od nowa...a tak mi się kurna nie chce Łazienka jest naprawdę odjazdowa, w życiu w takiej nawet nie stałam! rozbawiłaś mnie setnie :rotfl::rotfl::rotfl: jakby co to u mnie możesz nawet kupę zrobić i prysznic wziąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.12.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Tak tym prysznicem nie szastaj, jeszcze któraś z nas sobie weźmie do serca i go weźmie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.12.2013 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 A bier, tylko jak będziesz oddawać, to osadź go jak buk przykazał, by woda się nie wylewała :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 12.12.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Malka,do łazienki jeszcze Ci nie weszłam ,ale wlazłam w butach na pw:)zajrzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 ni cholery mojnemu nie pokażę Twojej kanapy:mad: za żadną kasę a łazienka nic tylko się na drewienku pod palemką uwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.12.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 ni cholery mojnemu nie pokażę Twojej kanapy:mad: za żadną kasę a łazienka nic tylko się na drewienku pod palemką uwalić Wusia, pokaż bo warto. Nitka ma taką samą i miałam przyjemność na niej spać i siedzieć, warto kupić a wcale nie jest kosmicznie droga Sama czekam aż mój Niszczyciel podrośnie żeby się na taką zasadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.12.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Malka, łazienka obłędna! Jak nocowaliśmy w Kato z Franciem też był taki numer z roslinkami w łazience - wtedy pierwszy raz w życiu takie cudo widziałam. To jakaś górnośląska łazienkowa innowacja? A sofa...obłędna! Aż kusi, by wreszcie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.12.2013 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Malka,do łazienki jeszcze Ci nie weszłam ,ale wlazłam w butach na pw:)zajrzysz? zajrzałam i ...poryczałam się :hug::hug: ni cholery mojnemu nie pokażę Twojej kanapy:mad: za żadną kasę a łazienka nic tylko się na drewienku pod palemką uwalić To kiedy planujesz się uwalić ?? Nawet Ci drina z palemką zrobię Wusia, pokaż bo warto. Nitka ma taką samą i miałam przyjemność na niej spać i siedzieć, warto kupić a wcale nie jest kosmicznie droga Sama czekam aż mój Niszczyciel podrośnie żeby się na taką zasadzić Nitka ma większą I jeszcze Anjamenka taką ma Malka, łazienka obłędna! Jak nocowaliśmy w Kato z Franciem też był taki numer z roslinkami w łazience - wtedy pierwszy raz w życiu takie cudo widziałam. To jakaś górnośląska łazienkowa innowacja? A sofa...obłędna! Aż kusi, by wreszcie..... Cholera, a ja myślałam,że to mój autorski pomysł Bankowo -ktoś zgapił ode mnie, toć moja dziura już 5 lat temu była przygotowana, ja byłam pierwsza A sofa czeka przynajmniej łóżka polowego nie musisz już z sobą taszczyć bo ja już te piątki przestałam liczyć, wiesz?? :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 13.12.2013 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Kasia, piknie jest!!!!!:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.12.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Kto wie, kto wie... Może i ja kiedyś się wybiorę, kto wie... Choć jazda samochodem po Górnym Śląsku napawa nas jakoś silną obawą, zwłaszcza mnie. Jechalim kiedyś do Froschki - kurde, jaki hardkor! Musiała po nas syna wysłać, żeby nas pilotował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.12.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 e bez przesady, mapy sa, kierunkowskazy sa, gpsy sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.12.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Maluś, piękne kanapisko A kawałek łazienki wymiata i chciałabym zobaczyć więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts