Gwoździk 12.08.2017 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Mój borze,mój borze dębowy...Brat, Brat Ci morze Pomoże ... tylko rzebym ja kórna wiedział o co hodzi :) czas umierać zanim ómżesz .... zadzwoń ....albo napisz na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 28.08.2017 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 też se znalazłaś wymówkę,....ómżeć Chleb i sól szykuj lepiej i wódkę zimną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.09.2017 23:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2017 Malcia ale po grzyb umierać lato, wszystko kwitnie, roślinek na kopy:rotfl: Weż nie wnerwiaj, jak to pisałaś, to było 40 stopni w cieniu, okna pozamykane, żaluzje zaciągnięte i jedna myśl w głowie - przeżyć bo w formie skwarka, chyba słabo bym wyglądała, a nawet umierać trzeba z godnościom. Brat Ci morze Pomoże ... tylko rzebym ja kórna wiedział o co hodzi :) A rzebym to ja wiedziała.... ómżesz [/i].... zadzwoń ....albo napisz na priva Mobilizuję się, ale wiesz jak jest, nieśmiałość jakaś taka wewnętrzna mnie ogarnia. też se znalazłaś wymówkę,....ómżeć Chleb i sól szykuj lepiej i wódkę zimną Z chlebem i solą słabo u mnie na chacie, ale wódkę mrożę Nieustannie czekam na rewizytę serio, grama kurtuazji w tym nie ma, z radością będę Was gościć - całą czwórkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 12.11.2017 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.11.2017 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Dzień dobry Dziennik reaktywowany a zdjęć brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.11.2017 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 o maj got, kogoz to moje piekne oczy widza szok:jawdrop: tylko malki brakuje do reaktywacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.11.2017 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 o maj got, kogoz to moje piekne oczy widza szok:jawdrop: tylko malki brakuje do reaktywacji No witam się, witam a jakoś tak...zatęskniłam Co słychać dobrego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.11.2017 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 sprzedalam w koncu chate, pobudowalam druga, mieszka sie zajefajowo, malki byly w maju i od tamtej pory cicho, praca ta sama wkur..., ogolny rozpierdol w kraju ale zyc trzeba - to tak w pigulce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.11.2017 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 a co u Cię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.11.2017 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 a co u Cię? o o Tarcia, szalejesz ja mieszkam nadal w tej, którą "pobudowałam", nie mam siły nawet na malowanie, o remontach nie wspomnę. Malcia czasem wpadnie, czasem my do niej i tak toczy się dzień za dniem... ale ps. nie pracuję Malka mówi, ze to dlatego że baby dostały 500+ i w nosie mają pracę tak więc ja tez jak te inne baby- dostałam 500+ i w nosie mam karierę PS. to był żart ale pasuje do sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.11.2017 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 :lol2: czyli Malka zyje - to najwazniejsze mnie tez sie nic nie chce ale jakas wiercidupa we mnie projektuje 3 domiszcze, jestem nienormalna:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.11.2017 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 chyba faktycznie jesteś A może to sprawa osobowości: jesteś typem zadaniowca- osiągasz cel i szukasz kolejnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.11.2017 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 pewnie tak , w weekend wyznaczylam sobie zadanie - opierdzielac sie niemilosiernie - udalo sie w sumie to chyba podswiadomie kieruje sie docelowo z miejscem zamieszkania tam gdzie sie urodzilam, taki bynajmniej mamy plan:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.11.2017 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 :lol2: czyli Malka zyje - to najwazniejsze mnie tez sie nic nie chce ale jakas wiercidupa we mnie projektuje 3 domiszcze, jestem nienormalna:rolleyes: :D Weźże pomieszkaj ciut w tych swoich chałupach :D:D Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.11.2017 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 o o Tarcia, szalejesz ja mieszkam nadal w tej, którą "pobudowałam", nie mam siły nawet na malowanie, o remontach nie wspomnę. Malcia czasem wpadnie, czasem my do niej i tak toczy się dzień za dniem... ale ps. nie pracuję Malka mówi, ze to dlatego że baby dostały 500+ i w nosie mają pracę tak więc ja tez jak te inne baby- dostałam 500+ i w nosie mam karierę PS. to był żart ale pasuje do sytuacji Mam tak samo jak Wiola, tylko mnie Malka nie odwiedza - jakby ktoś chciał wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.11.2017 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 :D Weźże pomieszkaj ciut w tych swoich chałupach :D:D Witanko toć mieszkam juz ponad rok gdzies byla jak cie nie bylo????? Mam tak samo jak Wiola, tylko mnie Malka nie odwiedza - jakby ktoś chciał wiedzieć mnie odwiedzila w maju i nawet raz na budowe przyjechala, tez maju a w miedzy tak zwanym czasie sie wszystkie poza Wiolaszka na zlocie muratorowym spotkalysmy. no i co ty na to? pisz podanie, znaczek skarbowy i slij do Malki poleconym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.11.2017 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Nitka ja mam Malkę za miedzą i też się odwiedzin doprosić nie mogiem:mad: ostatnio zlot w Warszawie i u TAR-ci się z Malka widziałam a na miejscu nie da się uprosić a pół godziny do się mamy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.11.2017 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 oj marudasz, jakbym ja miala tak blisko to sama bym do niej pojechala i za kudły wyciągła:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.11.2017 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 kiej Ona cięgiem zajęta:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 14.11.2017 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 No nie trzymaj nas w niepewności, co tam nowego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts