malka 07.11.2012 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 ok ale i tak wiem,że teraz gadałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.11.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 a właśnie że nie ja...moja mama z moją siostrą ja mam do siostry darmowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.11.2012 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 z tłumaczenia -celujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.11.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 się pochwalę, a co, przybyła mi coora dziś do inwentarza Bardzo się cieszę.. I znowu świeci słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.11.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 z tłumaczenia -celujący Tyyy!! bez takich mi tu...no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 07.11.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Witam wieczorową porą. Własnie teraz uświadomiłam sobie dlaczego tak mało piszę na foru,Jestem z tych starych stażem(nie wiekiem!!!!!!!!!!!!!) przyzwyczaiłam sie do starej wersji.Odkąd pojawiła sie nowa-wkurza mnie-zamilkłam. Chyba jednak muszę sie przyzwyczaić)))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.11.2012 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Basia, ja też jeszcze ze starego forum, a mimo to obecną wersję pokochałam miłością wielką i namiętną Tamto, nawet 1/100 takich możliwości nie miało.....jedyny minus obecnego -skrzynka pw o pojemności 200 wiadomości -zgroza :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 07.11.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Tylko zanim ja to opanuję .. może emerytury doczekam.Komputerowo rozwinięta nie jestem jakoś bardzo.A w ogóle to ciężko za Wami nadążyć.Skaczecie po tych wątkach jak Małysz z mamuciej.Miejcie litośc nade mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.11.2012 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 doooooooooobraaaaaaaaaaa bęęęęędęęęę skkkkkkakkkkkkkkkkkać poooowooooliiiiiiiiii wiecie, że mnie jedna głupia cizia skarbówką straszy Za nawoływanie do NIELEGALNEJ :rotfl:zbiórki publicznej A co mi tam ponawoływuję se KOCHANI !!!!! LICZY SIĘ DOSŁOWNIE KAŻDA ZŁOTÓWKA -POMÓŻMY NELKOM ODBUDOWAĆ MARZENIA !!!!!!!!! nr konta na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.11.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Basiu musisz opanowac subskrypcje i bedzie gites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 07.11.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Chyba żartujesz????????????/Porąbało kobite czy zmiast serca ma ??? no co może miec,bo nie mam pomysłu.Kamień to za mało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 07.11.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Basiu musisz opanowac subskrypcje i bedzie gites No dzięki,opanować subskrypcję.......... To zejdzie do śmierci:)) Ale spróbuję,nie mam wyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.11.2012 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 No dzięki,opanować subskrypcję.......... To zejdzie do śmierci:)) Ale spróbuję,nie mam wyjścia. Basia,na górze, nad czerwonym paskiem, (tam gdzie masz swój nick) po prawej stronie masz napis ustawienia - jak klikniesz na niego pokaże Ci się lista wątków , które odwiedziłaś aaaa i nie żartuję ale nie ukrywam,że rozbawiona jestem.Urwała sie cizia z jakiegoś onetu, czy innej interii i panoszy się o tak moja droga zapamietasz moj nick dobrze jak wkrotce zapuka do Twojego domu urzad Skarbowy za to,ze nawolujesz zupełnie bezprawnie do zbiorki pieniędzy na tym oto forum. Pojawie się tu pewno jeszcze ab uciszyc te suczki ktore nie wiedzą czy już ugryźć czy tylko kąsać.Pozdrawiam urocze,prawda ?????:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.11.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Malka a bo Ty jakichś dziwnych ludzi przyciągasz:rotfl: a normalnie jak ludziom źle nie życzę to tej lasce tez by się jakaś ciepła wizyta przydała:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 07.11.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 UROCZE!!!Bezprawnie nie nawołujesz.Każdy ma prawo pomagać,a w jaki sposób?-moja sprawa.Jedni daja pieniądze,inni buduja,sprzątaja ,maluja...Poza tym w rodzinie można pomagac ,DAWAĆ PIENIĄDZE np na komunię Julki:))),a my przeca FORUMOWA RODZINA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 07.11.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 martinezio gratulacje niech się dziecina dobrze chowa malka no toż to siok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 07.11.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Kurcze, Malka, wez tę laskę spuść po brzytwie, i jeszcze tą brzytwą. Mowie o tej nadgorliwej. Może to jeszcze taka z tych co pisac umieją, ale podpisać się to już nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.11.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 a może by tak grzecznie (żeby nie było że nam słoma z butów wygląda ) do adminów po prośbie żeby do warzywniaka skoczyli i panience owocka żółtego zapodali za kulturę słowa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.11.2012 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Malka a bo Ty jakichś dziwnych ludzi przyciągasz:rotfl: i na to wszystko wpadła do mnie Dorka (cześć Dorka:)) Kurcze, Malka, wez tę laskę spuść po brzytwie, i jeszcze tą brzytwą. Mowie o tej nadgorliwej. Może to jeszcze taka z tych co pisac umieją, ale podpisać się to już nie wiesz co, jak miałam praktyki na psychiatrii, to uczyli mnie, by nie prowokować, nie wdawać się w jałową dyskusję. Jeśli pacjent stał na korytarzu i twierdził,że czeka na autobus, trzeba go zapytać jakiej linii. W tym przypadku trzeba tak samo Pokazałam Wam ten post-jako ciekawe zjawisko przyrodnicze, ale nie wart rozwodzić się nad nim zbyt długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 07.11.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 No i masz Dorko placek, nawet się nie przywitalam To chyba przez to, ze wszędzie na Ciebie wpadam, np. w takich wątkach o Nelli Wyskubuję słomę i witam się Fajne z tym autobusem, wypróbuje na znajomych. Pewnie jedyne co zrobią, to doradzą mi kupno biletu... Normalność to strasznie względna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts