malgos2 07.11.2012 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Widzialyscie jej inne posty? Np. ten, w ktorym pisze, ze maz forumki ma kochanke? Nie karmic trola!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 07.11.2012 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 A ten argument byl akurat fajny. Taki facet by mi zaiponował, żona, budowa, kochanka, praca i wszystko to w równym tempie. A w niedzielę po sumie na partyjkę np.golfa. Ale takich nie ma... Dobra, wracam do grząskich meandrów hydroizolacji-ścian-wewnętrznych. Bardzo mi się podoba iniekcja szlamowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.11.2012 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 a tak niewinnie zaczęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.11.2012 23:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Dorka po staropolsku: http://ticotico.blox.pl/resource/chleb_i_sol.JPG i po malkowemu http://ekai.pl/resize/351x234/zdjecia/wodka_kieliszek.jpg witaj i rozgość się Małgoś, jasne,ze widziałam - to w końcu mój ulubiony watek na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.11.2012 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 a tak niewinnie zaczęła Lesiu niech Cie nie zwiedzie ta łagodność - toż to planowana prowokacja była A teraz nie przeszkadzać -czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 07.11.2012 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Malko dzięki! Szczególnie ta druga fotka .... no i nie wiem czy mieszać czy nie, no nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.11.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Dzień♥ dobry z rana... u mnie szaro i ponuro, Malka dawaj co tam ciekawego czytasz postanowiłam zabić czas :D aaa i dziś wymieniam koła... słuchajcie co się dzieje pod warsztatami to dziki zachód normalnie jezd A panią troskliwą o tutejsze suczki uspokoić że mają się dopszeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 08.11.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 kawy dziś nie ma????? to ja może zrobię, w końcu nowa tu jestem i się wepchłam, to muszę się trochę podlizaćhttp://www.zdjecia.biz.pl/zdjecia/duze/filizanka-cappucino-wzorek.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.11.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 (edytowane) wiecie, że mnie jedna głupia cizia skarbówką straszy Za nawoływanie do NIELEGALNEJ :rotfl:zbiórki publicznej Malka, jakbys sie bała to wiesz, bodyguarda masz Edytowane 8 Listopada 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.11.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 oooo kawa...czy ja tam batonik z boku widzie?? Nitka, ja przeczekałam nawał ludzi i wymieniłam jak nie było nikogo a na dworze +17 było może poczekaj....do wiosny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Dorka po staropolsku: http://ticotico.blox.pl/resource/chleb_i_sol.JPG i po malkowemu http://ekai.pl/resize/351x234/zdjecia/wodka_kieliszek.jpg witaj i rozgość się Małgoś, jasne,ze widziałam - to w końcu mój ulubiony watek na FM A gdzie smalec i ogórki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 08.11.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Oj tam, smalec, taki powitalny sznapsik to bez zagrychy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 08.11.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Smalcu nie dostałem, ale ogóry jak najbardziej: http://i1.face-palm.pl/pictures/201208/small/891c048a2329272c04a6a822007edea4.jpg Dobri den Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Martinezio ja Ci jeszcze nie gratulowałam co niniejszym czynię ale Ty widzę do roli ojca się świetnie przygotowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 08.11.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Ja tez się dołączam do gratulacji! A patent z ogórami przedni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Smalcu nie dostałem, ale ogóry jak najbardziej: http://i1.face-palm.pl/pictures/201208/small/891c048a2329272c04a6a822007edea4.jpg Dobri den :D I ode mnie najszczersze gratulacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.11.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 ..i znów popijawa, jak nie na lepszy sen to pępkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 08.11.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Łu: wiesz, to nie pierwsze nasze dzieciątko, więc [kryptoreklama] ma się tę wprawę [/kryptoreklama] Co do patentu z ogórami - niestety nie mój zaporzyczone. Ja nie piję % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 08.11.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 DzieńDoberek ja już po kawce, ale nie takiej ładnej niestety. A'propos ogóreczków to mi się przez nie zachciało klusek ziemniaczanych kładzionych ze skwareczkami, mmmm... Jeden wieczór odpuściłam sobie kompa a tu proszę jakieś trolle się pojawiły. Smutne to. Ten troll musi strasznie ZAZDROŚCIĆ Nelci tylu życzliwych ludzi. I kończę ten temat, bo pierwsza zasada: nie karmić. Ogóreczki pierwsza klasa , widać że ze swojego ogródka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.11.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 oooo kawa...czy ja tam batonik z boku widzie?? Nitka, ja przeczekałam nawał ludzi i wymieniłam jak nie było nikogo a na dworze +17 było może poczekaj....do wiosny? dobreee... Ale ja zimę zamówiłam śnieżną, więc koła mi pilnie potrzebne. Włąsnie klikam z warsztatu - ma być szybko i przyjemnie. Przyjemniejest bo kawka dymi, a z tym szybko się zaraz przekonamy. Pocieszajace jest to, że wózek już na podnośnikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts