malka 08.11.2012 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Ale fajnie, ze tu trafilam. Nie dosc, ze ludzkim jezykiem mowia, to i jeszcze alkoholizm im nieobcy. (...) bedzie kurtularnie. Ja mam nadzieję,ze jeszcze jest mi obcy - alkoholizm, znaczy a kurtura to czasem się nie kalkuluje Było w dzieciństwie Makgajwera oglądać, to i z liścia babki byście szkło ukręcili nie, nówka, na przystanku był sklep szklany i monopolowy, kolega poprosił o te dwa wazoniki, pani zdziwiona mówi .... ale to nie wazoniki tylko kieliszki a to Wam się nawet ładnie złożyło Arni, ale ja nie mówiła,że to na parapetówie było, tylko ,że była taka imprezka, na betonie z porcelaną Właśnie dzwonił mój ślubny -bombę nam pod sąd podłożyli .....nie chce znać kolejnego terminu sprawy :bash: maj, czerwiec 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 jak nic Wasz wykonawca:( będzie wcześniej Malcia zobaczysz:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 I w ten sposob dowiedzialam sie, kto mnie na parapetowe nie zaprosil, oj nieladnie, nieladnie. ???????????????? Byłaś proszona.. olałaś... bo za daleko było... Jeśli post był do mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Może czasami warto by było, żeby wszystkie w kosmos puścili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2012 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 jak nic Wasz wykonawca:( będzie wcześniej Malcia zobaczysz:hug: mówisz w kwietniu ??? a nasz partacz to nie potrzebował bomby by wszystko rozpierdzielić :rolleyes: wystarczyło by był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 połowa marca;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.11.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Właśnie dzwonił mój ślubny -bombę nam pod sąd podłożyli .....nie chce znać kolejnego terminu sprawy :bash: maj, czerwiec 2013 A czasem nie miałabyś ochoty sama ją podłożyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2012 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 czasem nie miałabym;) ale tylko czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.11.2012 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Znaczy fałszywy alarm był??? czy faktycznie podłożyli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Że też ja w wieku studenckim już dzieciata musiałam być i taaakie imprezy mnie omijały;) Malcia, może się szybciej zbierą w tym sądzie:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2012 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Wiola, nic nie pierdzielnęło, więc raczej fałszywy. Ale A. gadał z policjantami i ponoć miesiąc:jawdrop: temu był prawdziwy, ale saperzy dali radę . Więc bardzo się przykładali do roboty. Wszystko w promieniu 200 m oczyścili z ludzi. Luka, jak my pilim i testowalim różne naczynia do spożywania -Ty uprawiałaś inne zabawy dla dorosłych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 No tak, nie można mieć wszystkiego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2012 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 może lepiej tych uciech nie łączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 No coś Ty, alkoholu spróbowałam dopiero po 21 r.ż edit:o patrz, od razu Ci ospisałam:D:D:D to się refleks nazywa nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2012 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 no widzisz, do 21 się trzymałaś twardo, a potemmmmmmm, potem to już wiemy , co nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 wiemy wiemy się tymi doświadczeniami wymieniało, nie?? głodna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2012 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 zjadłam paczkę ciastek owsianych...zmuliło mnie te doznania też znasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.11.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 zjadłam paczkę ciastek owsianych...zmuliło mnie mnie dzisiaj po kwasce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2012 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Co to kwaska ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.11.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Co to kwaska ??? woda z kiszonej kapusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts