Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

Ale fajnie, ze tu trafilam. Nie dosc, ze ludzkim jezykiem mowia, to i jeszcze alkoholizm im nieobcy.

(...) bedzie kurtularnie.

Ja mam nadzieję,ze jeszcze jest mi obcy - alkoholizm, znaczy

a kurtura to czasem się nie kalkuluje ;)

Było w dzieciństwie Makgajwera oglądać, to i z liścia babki byście szkło ukręcili :)

nie, nówka, na przystanku był sklep szklany i monopolowy,

kolega poprosił o te dwa wazoniki, pani zdziwiona mówi .... ale to nie wazoniki tylko kieliszki ;)

a to Wam się nawet ładnie złożyło :)

Arni, ale ja nie mówiła,że to na parapetówie było, tylko ,że była taka imprezka, na betonie z porcelaną:)

Właśnie dzwonił mój ślubny -bombę nam pod sąd podłożyli .....nie chce znać kolejnego terminu sprawy :bash::bash: maj, czerwiec 2013

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jak nic Wasz wykonawca:(

będzie wcześniej Malcia zobaczysz:hug:

mówisz w kwietniu ??? :lol2:

a nasz partacz to nie potrzebował bomby by wszystko rozpierdzielić :rolleyes::rolleyes:

wystarczyło by był

Wiola, nic nie pierdzielnęło, więc raczej fałszywy.

Ale A. gadał z policjantami i ponoć miesiąc:jawdrop::jawdrop: temu był prawdziwy, ale saperzy dali radę . Więc bardzo się przykładali do roboty. Wszystko w promieniu 200 m oczyścili z ludzi.

Luka, jak my pilim i testowalim różne naczynia do spożywania -Ty uprawiałaś inne zabawy dla dorosłych :)