malka 12.11.2012 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Hmm, ale w pewnym wieku można zostać jedynie alarmem, to tak a propos tych firanek na drugim planie. weź żeeee, my będziemy jurne staruszki,a nie takie okienne radary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.11.2012 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 kuzwa! nie mam parapetu i co ja teraz zrobie na stare lata?:eek: bede musiala sie na podlodze klasc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.11.2012 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Tez seksownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 14.11.2012 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Maja, a firanki masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 14.11.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Majka: parapet zawsze da się zrobić Mi zostało trochę blachy płaskiej (brąz, mat, od Pruszyńskiego), a znajomek ma giętarkę. Nie wiem co prawda, czy akurat byłby dyspozycyjny, ale wszak od 18-tki do starości jeszcze trochę czasu jest, to i śpieszyć się nie potrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 14.11.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Monitoring boski.. też mam taki I nie krzywduje sobie Uśmiałam się :lol2: W sumie taki monitoring czasem sie przydaje Dzień dobry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.11.2012 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Dzień dobry widzę,że parapet robi furorę może napisze kiedys książkę -"opowieści okienne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.11.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Hejka, Zacznij pisać już teraz bo pamieć ulotna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.11.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Miałam przez kilka lat w bloku taki monitoring. Nie wiem jak ta sąsiadka to robiła, bo z mieszkania sie nie ruszała (problemy z nogami i 4-te piętro bez windy), ale wiedziała wszytsko. Róznie z pracy wracałam, ale zawsze w drzwiach stała żeby zagaić rozmowę. Fakt, że podczas wyjazdów nie baliśmy się o mieszkanie. Krótko po przeprowadzce do tego mieszkania wyjechaliśmy na urlop i moja siostra dostała klucze żeby kwiatki podlać. Sąsiadka jak zobaczyła, że chce wejść do mieszkania prawie policje wzywała, choć ta miałaby ułatwioną robotę, bo śledztwo kto, po co, jak, skąd już zostało przeprowadzone;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.11.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Tez seksownie. ta! przez parapet nie wypadne:D Maja, a firanki masz? hmmmm nie....moze do tego czasu sie ich dorobie:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.11.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Majka: parapet zawsze da się zrobić Mi zostało trochę blachy płaskiej (brąz, mat, od Pruszyńskiego), a znajomek ma giętarkę. Nie wiem co prawda, czy akurat byłby dyspozycyjny, ale wszak od 18-tki do starości jeszcze trochę czasu jest, to i śpieszyć się nie potrza :rotfl: co najmniej jeden pinien juz byc zrobiony w tamtym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 15.11.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 To podaj wymiary, jakie ma mieć ten parapet i jakiego kształtu potrzeba Tyle, że odbiór tylko osobiście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 15.11.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 A jakby taki parapet zrobic troche grubszy i go wymodelowac tak, zeby nie trzeba używać poduszki, a kształty miały by się na czym wygodnie opierać.... Jakby taki parapet dobrze wypromować, to mógłby stać się hitem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.11.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Dzień dobry widzę,że parapet robi furorę może napisze kiedys książkę -"opowieści okienne" buhahaha z pieprzykiem poproszę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.11.2012 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 A jakby taki parapet zrobic troche grubszy i go wymodelowac tak, zeby nie trzeba używać poduszki, a kształty miały by się na czym wygodnie opierać.... Jakby taki parapet dobrze wypromować, to mógłby stać się hitem a myslisz, że co my tu od trzech stron robimy? buhahaha z pieprzykiem poproszę.. a podejrzewasz, że mogło by być inaczej ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Malka no to możesz zabrać Młodocianego czy nie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 15.11.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 DorkaS: no zapewne, ale jako facet żonaty nie śmiałem proponować prezentacji przymiarówki do formy No a na giętarce to tak trochę ciężko wyprofilować odpowiednio - kanty będą i nie będzie efektu poduszki :> Ew. jakoś ustandaryzować w kilku rozmiarach, wykonać formy do prasy i wio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.11.2012 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Wusia, a co ja za krzywdę ludzkości zrobiłam bu teraz pokutować ? Marcin, my mówimy o wewnętrznym parapecie Przecież na zewnątrz zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 15.11.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Marcin, my mówimy o wewnętrznym parapecie Przecież na zewnątrz zimno Nie, to trzeba o obu gadac. Zewnetrzny powinien prezentowac walory, watpliwe lub nie, a wewnetrzny powinien byc oparciem dla tego tam .. no... o! łona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 je Malka nie komplikuj najwyżej swojego Młodego z moim Młodym zostawisz może się nie zakombinują na śmierć a mój się na bank czegoś nauczy:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts