Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Miałam przez kilka lat w bloku taki monitoring. Nie wiem jak ta sąsiadka to robiła, bo z mieszkania sie nie ruszała (problemy z nogami i 4-te piętro bez windy), ale wiedziała wszytsko. Róznie z pracy wracałam, ale zawsze w drzwiach stała żeby zagaić rozmowę. Fakt, że podczas wyjazdów nie baliśmy się o mieszkanie. Krótko po przeprowadzce do tego mieszkania wyjechaliśmy na urlop i moja siostra dostała klucze żeby kwiatki podlać. Sąsiadka jak zobaczyła, że chce wejść do mieszkania prawie policje wzywała, choć ta miałaby ułatwioną robotę, bo śledztwo kto, po co, jak, skąd już zostało przeprowadzone;)

Majka: parapet zawsze da się zrobić :D Mi zostało trochę blachy płaskiej (brąz, mat, od Pruszyńskiego), a znajomek ma giętarkę. Nie wiem co prawda, czy akurat byłby dyspozycyjny, ale wszak od 18-tki do starości jeszcze trochę czasu jest, to i śpieszyć się nie potrza :D

:rotfl::rotfl:

co najmniej jeden pinien juz byc zrobiony w tamtym tygodniu

A jakby taki parapet zrobic troche grubszy i go wymodelowac tak, zeby nie trzeba używać poduszki, a kształty miały by się na czym wygodnie opierać.... Jakby taki parapet dobrze wypromować, to mógłby stać się hitem :)

A jakby taki parapet zrobic troche grubszy i go wymodelowac tak, zeby nie trzeba używać poduszki, a kształty miały by się na czym wygodnie opierać.... Jakby taki parapet dobrze wypromować, to mógłby stać się hitem :)

a myslisz, że co my tu od trzech stron robimy? ;)

buhahaha z pieprzykiem poproszę..

a podejrzewasz, że mogło by być inaczej ??? ;)

DorkaS: no zapewne, ale jako facet żonaty nie śmiałem proponować prezentacji przymiarówki do formy :oops: :D No a na giętarce to tak trochę ciężko wyprofilować odpowiednio - kanty będą i nie będzie efektu poduszki :> Ew. jakoś ustandaryzować w kilku rozmiarach, wykonać formy do prasy i wio ;)

Marcin, my mówimy o wewnętrznym parapecie :)

Przecież na zewnątrz zimno ;)

Nie, to trzeba o obu gadac.

Zewnetrzny powinien prezentowac walory, watpliwe lub nie, a wewnetrzny powinien byc oparciem dla tego tam .. no... o! łona.