malka 17.11.2012 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Się zastanawiam, czy to rodzaj "salonowca" czy "słoneczka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 17.11.2012 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Ja tam tylko, pamietam, ze swietej pamieci babka, ktorej szczerze nie lubialam chciała mnie zdzielić mokrą ścierą, ale zawsze jej uciekłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 17.11.2012 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Się zastanawiam, czy to rodzaj "salonowca" czy "słoneczka" recznikotyłowca chyba - cokolwiek to nie jest- tylko glupie, że aż przez trzy dni chłopak nie mógł siedzieć, może niewprawiony był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.11.2012 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Ja tam tylko, pamietam, ze swietej pamieci babka, ktorej szczerze nie lubialam chciała mnie zdzielić mokrą ścierą, ale zawsze jej uciekłam Ooooo chyba to pokolenie miało takie metody -moja tez lała ścierą i też wiałam -z tym,że ja miałam ułatwioną sytuacje, bo nim babcia wymanewrowała na wózku, to ja juz przed domem byłam recznikotyłowca chyba - cokolwiek to nie jest- tylko glupie, że aż przez trzy dni chłopak nie mógł siedzieć, może niewprawiony był... jak zwał, tak zwał - może chłopcy lubili takie zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.11.2012 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 dobrze o nim swiadczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.11.2012 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Zależy z czyjego punktu widzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.11.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Hejka, ja dostawałam troczkami od fartucha, tylko że babcia sprytna była i na końcu zawiązane miała supełki a najgorsze że czasem te końcówki troczek dosięgały mnie i moich tylnych częsci ciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.11.2012 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 sprytna babcia -fartuch ma większy zasięg niż ścierka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 oj zbereźnice toż przecież napisałam że lanie dostał a Wam się już słoneczka i inne planety marzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 18.11.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 malka twój dziennik to kawał grubej lekturki. pozwolisz, że powolutku będę go zjadał jak dzieciaczki pozwolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.11.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Przyszłam podziękować za POMOC. Love, love, love Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 18.11.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 w komunikacji miejskiej było by całkiem widowiskowe... w końcu by sobie malka z tego parapetu kogos podejrzała, a nie odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 18.11.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 nelli wszyscy o Was pamiętają trzymam kciuki żeby wszystko wyszło na prostą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.11.2012 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 oj zbereźnice toż przecież napisałam że lanie dostał a Wam się już słoneczka i inne planety marzą Słońce nie jest planetą to sa skutki posiadania takiego potomstwa jak moje malka twój dziennik to kawał grubej lekturki. pozwolisz, że powolutku będę go zjadał jak dzieciaczki pozwolą. Dziennik to 2 strony, ja mam nadzieję,że Ty nie próbujesz się przez komenty przebijać:jawdrop:, chłopie to śmiercią grozi, a Ty jesteś potrzebny swoim dziewczynkom,więc nie idź ta drogą Mirasie Przyszłam podziękować za POMOC. Love, love, love Ty mi tu nie dziękuj, bo nie ma za co, tylko mów na kiedy Stanisława mam szykować w komunikacji miejskiej było by całkiem widowiskowe... w końcu by sobie malka z tego parapetu kogos podejrzała, a nie odwrotnie o tak,tak,tak,może bym w końcu jakieś hobby miała;) nelli wszyscy o Was pamiętają trzymam kciuki żeby wszystko wyszło na prostą Dobrze mówi -wódki jej polać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.11.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 o tak,tak,tak,może bym w końcu jakieś hobby miała;) a nie chciałabyś flanców hodować na tym parapecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 19.11.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 to gdzie ta wódka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.11.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Malka, Ty tu lepiej zajrzyj, bo lud wódki kce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.11.2012 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Tak z rana no dobra jak kce to niech ma http://images32.fotosik.pl/369/c1dc4311f84b5ff2.jpg na razie chyba starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.11.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Eeee nie taka.... A wiesz... miałam teraz gościa.. ale taaak bardzo w przelocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.11.2012 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Kto Cię nawiedził ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts