Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Się zastanawiam, czy to rodzaj "salonowca" czy "słoneczka" :o

recznikotyłowca chyba - cokolwiek to nie jest- tylko glupie, że aż przez trzy dni chłopak nie mógł siedzieć, może niewprawiony był...

Ja tam tylko, pamietam, ze swietej pamieci babka, ktorej szczerze nie lubialam chciała mnie zdzielić mokrą ścierą, ale zawsze jej uciekłam :cool:

Ooooo chyba to pokolenie miało takie metody -moja tez lała ścierą i też wiałam -z tym,że ja miałam ułatwioną sytuacje, bo nim babcia wymanewrowała na wózku, to ja juz przed domem byłam :lol2:

recznikotyłowca chyba - cokolwiek to nie jest- tylko glupie, że aż przez trzy dni chłopak nie mógł siedzieć, może niewprawiony był...

jak zwał, tak zwał - może chłopcy lubili takie zabawy ;)

oj zbereźnice toż przecież napisałam że lanie dostał a Wam się już słoneczka i inne planety marzą:rotfl:

Słońce nie jest planetą :lol2:

to sa skutki posiadania takiego potomstwa jak moje :)

malka twój dziennik to kawał grubej lekturki. pozwolisz, że powolutku będę go zjadał jak dzieciaczki pozwolą.

Dziennik to 2 strony, ja mam nadzieję,że Ty nie próbujesz się przez komenty przebijać:jawdrop::jawdrop:, chłopie to śmiercią grozi, a Ty jesteś potrzebny swoim dziewczynkom,więc nie idź ta drogą Mirasie ;) :lol2:

Przyszłam podziękować za POMOC. Love, love, love :hug:

Ty mi tu nie dziękuj, bo nie ma za co, tylko mów na kiedy Stanisława mam szykować :)

w komunikacji miejskiej było by całkiem widowiskowe... :rolleyes:

w końcu by sobie malka z tego parapetu kogos podejrzała, a nie odwrotnie :rotfl:

o tak,tak,tak,może bym w końcu jakieś hobby miała;)

nelli wszyscy o Was pamiętają :) trzymam kciuki żeby wszystko wyszło na prostą

Dobrze mówi -wódki jej polać :)