Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Trza chłopa pilnować, a nie samopas puszczać;)

zasadniczo myślę,że się nie puszcza :lol2:

Eeee tam... chłop się sam pilnuje... W porządku jest...

To tylko biznes był.... i to jeszcze jaki szybki....

mówisz,że sie pilnuje ? cholera wiesz więcej niż ja :lol2:

a ,że szybki - to nic nowego ;) on ciągle w niedoczasie .

I tak się dziwię, że mnie nie wysłał....choć pewnie przewidział, że jak ja pojadę,to on szybko tej piły nie będzie miał :lol2:

Oooo to to to...

Wiesz.. nasi chłopy sami się namówili.. tylko tyle, że mój wczoraj jej nie zniósł i musieliśmy obydwoje ją ze strychu znieść dzisiaj...

Szczerze.... ja bym ją mu dała tylko w Twojej obecności.. mocno się zdziwiłam, że Ciebie nie przywiózł.. po czym na to pytanie odpowiedział mi , że Ty masz przecież samochód...

Cześć Malcia, od doktora z OWI wracam, wiesz? Jest bjuti, tylko jeszcze ma lęk przestrzenny, cokolwiek to jest. Ale podobno wiecej piłki sprawę załatwi :D Tylko ja mam problem, bo mi z tej piłki Zocha ucieka :D:D

A jak Twoje zdrówko? Bo widzę od rana balangi...niedobrze Pani, niedobrze...tak na sucho? bez zagrychy?:p

http://kulinarne.info/wp-content/uploads/2011/07/chleb-i-ogorek.jpg

Powiem Wam ciekawostkę ;)

nawet house manager musi czasem wykonać robotę inną niż gotowanie, pranie i odkurzanie , no i tak mnie te zajęcia pozalekcyjne wciagnęły ,że czasu na fm brakło.

Ale jeszcze kilka dni i znów będą nuuuuuuy ;)

Nie zapominaj, że ja już do czwartej klasy chodzę :lol2:

Zadanie domowe - stwórz drzewo genealogiczne - wiesz ile to roboty :o ale ciekawe doświadczenie, udało nam się dogrzebać o siódmego pokolenia i chyba na tym nie skończę, bo historia mojej rodziny jest naprawdę fascynująca....jaka ja kurde miałam wyzwolona pra, pra, pra , pra babcię :lol2: musze się czegoś więcej o niej dowiedzieć :)