Arnika 22.11.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Jak myślisz.... Krajzega.. mówi ci to coś.... Kurczak.. nawet kawy nie wypił.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.11.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Tak z rana Co tam pora. Od 3 dni czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.11.2012 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Wiola, mój ślubny Aga, mówi trzy dni o suchym pysku ? -no dramat pani, dramat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.11.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Ty klikasz tu , a On jest tu... .. Znaczy był... wpadł jak po ogień... tfu.. znaczy po krajzege... Nawet pogadać nie chciał, nawet kawy nie wypił... no nic.. mówię Ci.. wiśnia jedna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.11.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Wiola, mój ślubny Trza chłopa pilnować, a nie samopas puszczać Aga, mówi trzy dni o suchym pysku ? -no dramat pani, dramat Mogło dojsć do rękoczynów przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.11.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Eeee tam... chłop się sam pilnuje... W porządku jest... Nie gadaj głupot agalind.... To tylko biznes był.... i to jeszcze jaki szybki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.11.2012 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Trza chłopa pilnować, a nie samopas puszczać zasadniczo myślę,że się nie puszcza Eeee tam... chłop się sam pilnuje... W porządku jest... To tylko biznes był.... i to jeszcze jaki szybki.... mówisz,że sie pilnuje ? cholera wiesz więcej niż ja a ,że szybki - to nic nowego on ciągle w niedoczasie . I tak się dziwię, że mnie nie wysłał....choć pewnie przewidział, że jak ja pojadę,to on szybko tej piły nie będzie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.11.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Oooo to to to...Wiesz.. nasi chłopy sami się namówili.. tylko tyle, że mój wczoraj jej nie zniósł i musieliśmy obydwoje ją ze strychu znieść dzisiaj... Szczerze.... ja bym ją mu dała tylko w Twojej obecności.. mocno się zdziwiłam, że Ciebie nie przywiózł.. po czym na to pytanie odpowiedział mi , że Ty masz przecież samochód... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.11.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Cześć Malcia, od doktora z OWI wracam, wiesz? Jest bjuti, tylko jeszcze ma lęk przestrzenny, cokolwiek to jest. Ale podobno wiecej piłki sprawę załatwi Tylko ja mam problem, bo mi z tej piłki Zocha ucieka :D A jak Twoje zdrówko? Bo widzę od rana balangi...niedobrze Pani, niedobrze...tak na sucho? bez zagrychy? http://kulinarne.info/wp-content/uploads/2011/07/chleb-i-ogorek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 22.11.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 czuję się ugoszczona :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 27.11.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 a co tutaj tak wszystkich wymiotło? malka wpadłaś w przedświąteczne szaleństwo czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.11.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Chyba loto... bo samochód odebrała z sanatorium, i teraz jej nie ma... Malcia.. za to ja uziemiona, turbolot sprzedany, strzałka w sanatorium czeka na swoją kolejkę... więc ja tylko bus.. co jest trudne... albo w domku będę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.11.2012 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Powiem Wam ciekawostkę nawet house manager musi czasem wykonać robotę inną niż gotowanie, pranie i odkurzanie , no i tak mnie te zajęcia pozalekcyjne wciagnęły ,że czasu na fm brakło. Ale jeszcze kilka dni i znów będą nuuuuuuy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.11.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 To co zajęło tak bardzo " house manager" ??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.11.2012 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Nie zapominaj, że ja już do czwartej klasy chodzę Zadanie domowe - stwórz drzewo genealogiczne - wiesz ile to roboty ale ciekawe doświadczenie, udało nam się dogrzebać o siódmego pokolenia i chyba na tym nie skończę, bo historia mojej rodziny jest naprawdę fascynująca....jaka ja kurde miałam wyzwolona pra, pra, pra , pra babcię musze się czegoś więcej o niej dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.11.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Eeee no to miałaś super parce domową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.11.2012 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Na jutro prezentacja "świat zbudowany jest z cząsteczek" - jobla dostanę :bash::bash: Tyle dobrze,ze młody "ma plan", więc moja rola skończy sie na sprawdzeniu ortografii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.11.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Fajne te prace:) Bry Pani:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.11.2012 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 fajne, ale moje nadambitne dziecko zgłasza sie nawet do projektów, które śmiało mógłby sobie darować, a potem matołek sie frustruje cześć Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.11.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Ambicje po kimś chyba odziedziczył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts