Arnika 27.11.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Te Wasze prace domowe to jak z serii bajek "Było sobie życie".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.11.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 wy macie w ogole chyba jakas super ambitna szkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Malka ja do 7 grudnia w domu siedzę weź się przykulaj:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.11.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Malka, pełna nazwa brzmi: housewife manager Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.11.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Nie zapominaj, że ja już do czwartej klasy chodzę Zadanie domowe - stwórz drzewo genealogiczne - wiesz ile to roboty ale ciekawe doświadczenie, udało nam się dogrzebać o siódmego pokolenia i chyba na tym nie skończę, bo historia mojej rodziny jest naprawdę fascynująca....jaka ja kurde miałam wyzwolona pra, pra, pra , pra babcię musze się czegoś więcej o niej dowiedzieć A to jest pouczające i trzeba się śpieszyć, póki rodzina jakaś żyje. Mój mąż też ma takie fascynacje, ale, niestety, odkryliśmy, że mamy masę zdjęć, których już nikt nie potrafi rozpoznać. Przykre to, tak jakby część tych ludzi zeszła w niebyt Dobrze, że mąż sporo opisał, póki jeszcze żyła jego mama i babcia a i ja swoją mamę gnębiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.11.2012 00:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Ambicje po kimś chyba odziedziczył? coś sugerujesz??? Te Wasze prace domowe to jak z serii bajek "Było sobie życie".... Raczej "koszmar mojego dzieciństwa" wy macie w ogole chyba jakas super ambitna szkole pozory Malka ja do 7 grudnia w domu siedzę weź się przykulaj:lol2: jak przytyję z 20 kg to poproszę by ktoś mnie mocno kopnął to się dokulam Malka, pełna nazwa brzmi: housewife manager pełna nazwa to Home Chief Executive Officer.. ja tam ostatnio za wife nie robię -bunt ogłosiłam A to jest pouczające i trzeba się śpieszyć, póki rodzina jakaś żyje. Mój mąż też ma takie fascynacje, ale, niestety, odkryliśmy, że mamy masę zdjęć, których już nikt nie potrafi rozpoznać. Przykre to, tak jakby część tych ludzi zeszła w niebyt Dobrze, że mąż sporo opisał, póki jeszcze żyła jego mama i babcia a i ja swoją mamę gnębiłam. Ja nasze drzewo zaczęłam "robić" jakieś 10-15 lat temu, praca domowa młodego, zmobilizowała mnie do odświeżenia tematu. Jak dogrzebię się do stajennego Wojciecha, to odkryję rodzinne tajemnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.11.2012 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Nic z tym nie robcie, za pare lat bede miala robote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.11.2012 01:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Sama wiedza jest fajna, ale fajniejsze są poszukiwania pewnie póki się jakiegoś seryjnego mordercy nie doszuka;) na mnie nie licz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.11.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Home Chief Executive Officer..- ale to już jest nazwa konkretnej specjalności tak? Bo mi się wydaje, ze ogólnie to bedzie jednak z wife Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.11.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 coś sugerujesz??? Sugeruję, ze po którymś z rodziców taki ambitny:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.11.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 o tak,tak,tak,może bym w końcu jakieś hobby miała;) a nie chciałabyś flanców hodować na tym parapecie to co chcesz te przegrane ziorka na licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.11.2012 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Home Chief Executive Officer..- ale to już jest nazwa konkretnej specjalności tak? Bo mi się wydaje, ze ogólnie to bedzie jednak z wife Ja jednak zostanę przy swoim, szef wszystkich szefów bardziej mi pasuje, niż jakaś tam zona jednego:) Sugeruję, ze po którymś z rodziców taki ambitny:cool: znaczy sugerujesz bym zrobiła badania DNA, czy nie podmienione w szpitalu to co chcesz te przegrane ziorka na licytacji musisz mi przypominać o porażce ? A w tajemnicy Ci się przyznam,że w życiu mi się nie udało wyhodować czegokolwiek z nasionka Nawet cholerna fasola na gazie w słoiku mi gnije Ale takie odchowane , gotowe do gruntu chętnie przyjmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.11.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Ale takie odchowane , gotowe do gruntu chętnie przyjmę ja też u mnie produkcja poważnie zagrożona, podobno będę garaż w końcu budował w marcu będzie wiadomo czy i ile wysieję a porażką się nie martw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.11.2012 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Po co Ci garaż pomidory fajniejsze Lesiu, ja mogę spróbować, ale obawiam się forumowego linczu , jak zniszcze takie wartościowe nasionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.11.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 znaczy sugerujesz bym zrobiła badania DNA, czy nie podmienione w szpitalu Noszzz, babo jedna, ja Ci tu piszę, ze inteligentne dziecko po rodzicach a ta dalej swoje:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.11.2012 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Noszzz, babo jedna, ja Ci tu piszę, ze inteligentne dziecko po rodzicach a ta dalej swoje:P No to ja Ci mówię, że głupolami nie jesteśmy, ale rozbuchana ambicja mojego dziecka, nie jest odziedziczona - chyba,ze faktycznie wychowujemy cudze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.11.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 No to ja Ci mówię, że głupolami nie jesteśmy, ale rozbuchana ambicja mojego dziecka, nie jest odziedziczona - chyba,ze faktycznie wychowujemy cudze A Ty wiesz, ze dwa minusy dają plus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.11.2012 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 a jak w ten deseń -to nie wykluczam,że jakieś geny poszalały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.11.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 a jak w ten deseń -to nie wykluczam,że jakieś geny poszalały Skoro twierdzisz, ze tak po prostu się nie da;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Malka cichaj ja sobie sama zebrałam nasionka i siać będę ale za cholerę nie wiem czy w ogóle te nasionka to dobre będą ale jak Lesiu ogłosi siać to posieję a co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts