malka 28.11.2012 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Malka a normalnie myślałam że tylko ja ślepa jestem:lol2: czytaj ze zrozumieniem to pisz zrozumiale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 wyznaczyli Ci nowy termin po podłożeniu bomby czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 28.11.2012 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Jeśli to propozycje budowli z klasycznych elementów - to mam mikołajkowy prezent Hehe, albo propozycja klasycznej budowli z elementów. Kiedyś przeliczałam, ilu klocków należałoby użyć, żeby uzyskać objętość takiej cegły z Porothermu, tudzież jakby dach mojego budującego się domu pokryć małymi czerwonymi dachówkami lego. Zabrano mi niestety ze stołu i butelkę i kartkę z obliczeniami. A mogłam ją potem machać w powietrzu i uznaliby to za skierowanie to jakiegoś zakładu leczniczego, z przyjęciem bez kolejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.11.2012 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 wyznaczyli Ci nowy termin po podłożeniu bomby czy nie a ten termin -to tak dawno było,że juz zapomniałam - oczywiście terminu nie ma Hehe, albo propozycja klasycznej budowli z elementów. Kiedyś przeliczałam, ilu klocków należałoby użyć, żeby uzyskać objętość takiej cegły z Porothermu, tudzież jakby dach mojego budującego się domu pokryć małymi czerwonymi dachówkami lego. Zabrano mi niestety ze stołu i butelkę i kartkę z obliczeniami. A mogłam ją potem machać w powietrzu i uznaliby to za skierowanie to jakiegoś zakładu leczniczego, z przyjęciem bez kolejki. To Ty masz naprawdę fajne hobby Ja kiedyś próbowałam zważyć klocki młodego - przy piątej partii (5 kg -tylko tyle wyciąga moja waga kuchenna) wymiekłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 28.11.2012 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Ja kiedyś próbowałam zważyć klocki młodego - przy piątej partii (5 kg -tylko tyle wyciąga moja waga kuchenna) wymiekłam Takie luźne skojarzenie ... bardzo luźne... Przypomina mi to zajęcie, któremu oddawałam się wraz ze znajomymi będąc w wieku 10+. Ślimaki. Ślimak wymiarowy to był taki, który nie przechodził przez specjalne plastikowe oczko. I zbieraliśmy te ślimaki na wiosnę i oddawaliśmy do skupu. Ślimaków dorosłych wchodziło na kilo 72 sztuki. I zbieraliśmy, liczyliśmy, ważyliśmy na domowych wagach i wymiękaliśmy a potem znowu. Czego to człek dla pieniędzy nie zrobiłby czasem Ciekawe czy ludzie nadal zbierają ślimaki, czy w dzisiejszych czasach nikomu się nie chce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.11.2012 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 nim wyrwałam chwasty, na działce winniczki mozna było zbierać łopatą, oczywiście wylazły w okresie ochronnym -wcale nie sa takie głupie na jakie wyglądają A skupów w okolicy nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 28.11.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Dzień dobry wieczór Paniom, jak zwykle ciekawe tematy u mnie winniczków też było multum, teraz ich nie widać. A winniczki się hoduje na eksport, podobno bardzo dochodowy biznes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.11.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 kiedy winniczki mają okres ochronny??? Moje były jedzone dość często, może zjedliśmy matkę dzieciom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.11.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Czesć Malcia, jak zdrówko? i samopoczucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.11.2012 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Dzień dobry wieczór Paniom, jak zwykle ciekawe tematy u mnie winniczków też było multum, teraz ich nie widać. A winniczki się hoduje na eksport, podobno bardzo dochodowy biznes cena skupu minionej wiosny była oszałamiająca całe 1,40zł/kg :lol2 kiedy winniczki mają okres ochronny??? Moje były jedzone dość często, może zjedliśmy matkę dzieciom Jeśli się nie mylę to mozna je zbierać od połowy kwietnia do końca maja Czesć Malcia, jak zdrówko? i samopoczucie? wersja oficjalna ? Wszystko jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.11.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 A, to w porządku. Jadamy je zwykle latem. Ja bym w życiu nie męczyła tak zwierzątek (trzeba je odchudzać a to pewnie nie jest miłe) ale szwagier wuja to robi i świetnie je przyrzadza. W końcu jak już nie żyją, to trzeba zjeść, żeby się nie marnowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.11.2012 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 A, to w porządku. Jadamy je zwykle latem. Ja bym w życiu nie męczyła tak zwierzątek (trzeba je odchudzać a to pewnie nie jest miłe) ale szwagier wuja to robi i świetnie je przyrzadza. W końcu jak już nie żyją, to trzeba zjeść, żeby się nie marnowały Jeśli się nie mylę to mozna je zbierać od połowy kwietnia do końca maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.11.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 O kurcze! Więc jednak zjadałam mamusie Przyrzekam, nie powtórzy się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.11.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 kiedy winniczki mają okres ochronny??? Moje były jedzone dość często, może zjedliśmy matkę dzieciom Albo ojca;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.11.2012 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 a może nie nazbieraj sobie w maju,zamróź i będą jak znalazł na letniego grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 EZS jak się odchudza ślimaka:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.11.2012 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 karmi sałatą ? ja bym na samej sałacie schudła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 kurcze sałatki z sałatą mi się zachciało:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.11.2012 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 ślimakowi od ust odejmiesz zła Wu, zła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.11.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 niestety, taki slimak głoduje. Ileś tam dni nie je nic, żeby oczyścić wnętrzności.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts