Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bożesz....

Moje młode mnie na takie tematy nie męczy... czyli jeszcze nie dorósł...

Czy ja dobrze zrozumiałam... chodziło o szybkość plemników?????

nie:lol2: po prostu gra w "nieodpowiednie"gry ;)

Postać z gry,która młody tworzy mavbyć lekarzem i co poziom awansuje, ostatnio był salowym,więc wynosił baseny i jechał na mopie, ale awansował na laboranta i miał znaleźć bank spermy i stąd się wziął temat :lol2: a wiesz jak młody drąży,odpowiedź,że sperma to płyn z plemnikami -go nie zadowoliła :cool:

A ta kurtka w żółtym kolorze to dla Ciebie czy dla młodego??????

Dobrze, że muszki nie latają zimą;)

kurtka dla mnie, młody nie ma wymagań co do koloru (nawet różową koszulę przełknął :lol2:)

Wiesz..... to ja jednak wolę opcję mniej dociekliwego mojego młodego...

Jakiś czas temu sadził jeszcze sałatę, czy kapustę na jakiejś farmie.. to więc jestem jeszcze bezpieczna..

Wczoraj czy dzisiaj siedział z ojcem i przerabiali samoloty spalinowe, bo .. w liście do św Mikołaja był takowy..

Nie dość , ze samolot drogi jak diabli, to jeszcze wszystko jest do kupienia osobno.. silnik, rozrusznik i wiele dynksów o których nawet nie mam pojęcia...

Niestety.. pomimo wielu godzin spędzonych przed kompem... Mikołaj nie będzie mógł zrealizować zamówienia...

ooo temat modeli spalinowych przerabiałam w ubiegłym roku - skończyło się na zakupie elektrycznego z przyczyn oczywistych.

Niemniej temat nie umarł, bo młody na kółku modelarskim buduje rakietę , więc oblatana w temacie jestem. Mam się szykować na zakup silnika rakietowego do RDM. Miałam duże watpliwośći czy legalnie mogę nabyć takie cóś , ale jak dojdzie co do czego, znów dostane na karteczce "listę zakupów" od szefa sekcji i bedę miała z czapki :)

Samochody zdalnie sterowane są zaparkowane u młodego w pokoju.. , helikopter miał nie jedną już katastrofę.. i chyba jeden już umarł, a drugi też po przejściach..

Młode latał tym samolotem po salonie.. ale niestety podłoga u nas jest dla niego mało przyjazna...

Młodego z przyczyn oczywistych.., znaczy ja blondynka .., odesłałam do ojca. i razem przerabiali te samoloty..

Kuźwa.. naprawdę coraz to więksi chłopcy kupują coraz to droższe zabawki.. mojemu też taki samolocik się spodobał.. ale wymiękł jak zobaczył co i za ile by musiał kupić, żeby to uniosło się w przestworza.. a najgorsze, ze może wyglądać jak po Smoleńsku...

Mój ślubny zawsze takie zabawki kupuje młodemu.....a potem dzieciak nie może się do pilota dorwać, bo tatuś ciagle coś testuje :lol2:

Ale wiesz co ...i tak wolę to niż, gadające i sikające lalki w różowych ubrankach ;)

cholera jasna...lecę, bo zaśpię jutro...tfuuuu.dziś do szkoły

pa

Hejka, Malka, kupuj tą kurtke, kupuj, na stoku bedą myśleli że z policji śnieżnej jesteś i zwolnią od razu do przepisowych 30 -tu :lol2::lol2:

Arnika, mój mąż to chciałby miec takiego syna z zacieciem samolotowym. Sam zbudowałby mu latający model i pewnie nie liczyłby się z kosztami, oby tylko zainteresowanie było ;) a tu pech, dwie córki :D:D

OOO Gwożdzik ja wiedziałam że w niedoli Ty zawsze jesteś gotów podac ... co tam gwożdzie podają w takiej sytuacji ;)

Wysiłkiem nieludzkim, o porze nieludzkiej, zapakowałam misternie pakunki, po to by jakieś 2h później z piskiem i wrzaskiem moje wymuskane kokardki poszły się .... no ale ogólna uciecha wynagrodziła moje poświęcenie :D

I ja tez dostałam prezencik, ale mój Mikołaj poszedł na łatwizne, włożył do torebki i kokardki nie było ;) :D

Nitka, Ty dawaj swoich chłopaków, bo mój M. coś o trzecim dziecku bąka...:o

Mój chrześniak działa wybitnie antykoncepcyjnie :) Mogę go podkraść jego matce i pożyczyć Ci, Wiola.

Mojego ślubnego nijak nie byłam w stanie wyciągnąć na jakiś weekend poza dom, bez dzieci rzecz jasna. Zastosowałam transakcję wiązaną, zaprosiłam trzechletniego chrześniaka na miesiąc do nas, bez rodziców, a w zamian jego mama miała zostać z czwórką dzieciaków na długi weekend. Mój małżonek po trzech tygodniach nie dość, że mnie i siebie spakował to okazało się, że i ładne miejsca bez trudu znalazł, i nocleg, i wylazł w dniu wyjazdu o normalnej porze, jak jakiś ludź. A ja się w duchu tylko śmiałam, jak zawołany domator zwiewa ze swojej norki :) Dało się? Dało.

A wiesz, że to za trzecim razem tak działa? U nas do trzech razy sztuka udało się i poszło w stronę spokojności, choć w zasadzie każde dziecię porównane pod kątem możliwości wykańczania rodziców wypada blado w porównaniu z naszymi starszakami :)