dorkaS 06.12.2012 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Bo ta skoczność dopiero wybije się w drugim pokoleniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.12.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 no Nitka Ty się ciesz że przyszedł no a nie kokardków się czepiaj:P no spróbował by nie ja ostatnio mega grzeczna jestem... serio serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.12.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 A jedzenie banana z bułką zwiększa szansę na urodzenie skoczka narciarskiego;) Piękne Wiola nic z tego... kto mi będzie pomagał z zakupach, porządkach i w ogródku no way Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.12.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 To nic nie da, mój M. twierdzi że jego syn -a teraz chce syna- na pewno będzie inny Taaaak, moje trzecie (syn po 2 córkach własnie) - jest wybitnie inne:/ Po dwóch spokojnych aczkolwiek zupełnie różnych pannach mam takiego ancymona że strach gadac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.12.2012 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 i śledzi Ci sie chce -dobra, dobra - juz nic nie mówię cześć towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.12.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 OOO Gwożdzik ja wiedziałam że w niedoli Ty zawsze jesteś gotów podac ... co tam gwożdzie podają w takiej sytuacji gwoździe podają ....pałeczki .... bo gwoździe są podobne do pałeczek perkusyjnych ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.12.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 i śledzi Ci sie chce -dobra, dobra - juz nic nie mówię cześć towarzystwo Chciałam napisać że zaspokoiłam się tuńczykiem ale TEGO NIE NAPISZĘ Bo to całe rozbuchane towarzystwo znowu mnie weźmie za jakąś erotomankę - gawędziarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.12.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 bez przesady .... fajny tekst ..... mnie kiedyś zbanowali za pałeczkę ... ale się przyzwyczaili .... .... tak samo przyzwyczają się twoim Tunezyjczykiem .... tfu, sorry tuńczykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.12.2012 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 a ten tuńczyk to w puszce był ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.12.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 a ten tuńczyk to w puszce był ? w pomidorach Malka, w pomidorach:lol2: Gwoździk, mówisz że w końcu będę mogła swobodnie się wypowiadać nie obawiając się na każdym kroku podejrzenia o bógwieco?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.12.2012 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 biedny tuńczyk ....albo biedne pomidory, zależy, z której strony patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.12.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Gwoździk, mówisz że w końcu będę mogła swobodnie się wypowiadać nie obawiając się na każdym kroku podejrzenia o bógwieco?? poczytam Twój dziennik ...to Ci powiem .... a i tak wszystko zależy od poczucia humoru administratora lub czytającego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.12.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Cześć Malka, czy Ty naprawdę jesteś taka zajęta? bo przerwa dosyć spora sie zrobiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.12.2012 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Właśnie wróciłam z młodym od metabolika zjemy cos, napijemy sie herbatki i jestem do Twojej dyspozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.12.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Cześć Malka, czy Ty naprawdę jesteś taka zajęta? bo przerwa dosyć spora sie zrobiła... nawet w nocy z duchami języków cudzych się uczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.12.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Malka.. widziałam Twój samochód w sanatorium.. a może nie powinnam go z drogi widzieć..??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 11.12.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 taki mały ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.12.2012 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 :rotfl: no do dużych nie należy bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.12.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Malka.. widziałam Twój samochód w sanatorium.. a może nie powinnam go z drogi widzieć..??? ...no i miałam racje.. widziałam go w piątek.. a miał stać w/g mnie w środku nie na zewnątrz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.12.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 hejka, jestemale zaraz znikam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts