dorkaS 18.12.2012 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Dorcia z miłości chciała mnie dobić, co bym się już nie musiała meczyć Malka, no weź. Święta idą, chciałam zacząć się dzielić ( na mnożenie mam szlaban ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.12.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Malka, no weź. Święta idą, chciałam zacząć się dzielić ( na mnożenie mam szlaban ). Padłam:lol2: Dorka dobrze Cię nie znam ale już Cię lubię:) Cześć Malka, mam nadzieję że zwalczasz dziada dzielnie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.12.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Cześć Malcia, jak dziś? charczesz? bo może po południiu uda mi się zadzwonić co?jak się uda to telefon bedę miała w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.12.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Malka zdrowiej szybko, dziada wygoń. Choć z drugiej strony dla niektórych taki niski głos jest seksowny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.12.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 ooo rety, ciekawi mnie jak Ty brzmisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 19.12.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Padłam:lol2: Dorka dobrze Cię nie znam ale już Cię lubię:) A dziękuję ślicznie! W wolnej chwili powędruję do Twojego dziennika, co by Cię poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 19.12.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Jakiś czas temu smęciłam tutaj, że mi się praca kończy. Agonia moja pracowniana została właśnie przedłużona o następne miesiące. A potem już nic. Będę budować z wolnej stopy. Raduję się faktem, że przednówek jakoś przeżyję. Na tę okoliczność stawiam Gospodyni i podglądaczom:http://1.bp.blogspot.com/-zcLZp4St5UU/UJpEYcxKzrI/AAAAAAAABKo/meW1wHTtlCU/s1600/grzaniec.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.12.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Malka czy ty prowadzisz tez gimnastyke korekcyjna dzieci?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.12.2012 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Padłam:lol2: Dorka dobrze Cię nie znam ale już Cię lubię:) Cześć Malka, mam nadzieję że zwalczasz dziada dzielnie:hug: tak dzielnie, że próbuję go snem zabić.... właśnie wstałam chwile temu Cześć Malcia, jak dziś? charczesz? bo może po południiu uda mi się zadzwonić co?jak się uda to telefon bedę miała w końcu Czekam z utęsknieniem:) Tydzień bez rozmowy z Tobą odbieram już jak odwyk...wiesz rece mi się trzęsa, białe myszki biegają.. Malka zdrowiej szybko, dziada wygoń. Choć z drugiej strony dla niektórych taki niski głos jest seksowny;) żebym to ja jeszcze miała niski głos...Farinelli przy mnie wymięka Jakiś czas temu smęciłam tutaj, że mi się praca kończy. Agonia moja pracowniana została właśnie przedłużona o następne miesiące. A potem już nic. Będę budować z wolnej stopy. Raduję się faktem, że przednówek jakoś przeżyję. Na tę okoliczność stawiam Gospodyni i podglądaczom: Dorka, taką wiadomość to trzeba solidnie oblać....poproszę musującą aspirynę Malka czy ty prowadzisz tez gimnastyke korekcyjna dzieci?? Indywidualnie mi się zdarzało,ale raczej w sensie zbadania i zalecenia konkretnych ćwiczeń . Grupowo nigdy, jestem przeciwniczką takich zajęć. Marta,wiem ,że szalałaś w Alpach nie pytałam więć wcześniej - ale jak Ci się podoba to co wysłałam privem ? Czy tylko ja jestem zachwycona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.12.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 malka ale ja nic nie dostalam na priva, wlasnie sie zastanawialam czy o mnie zapomnialas tzn moje dzieci oboje sa pokrzywieni, P. w szkole pielegniarka wyniuchala podejrzenie bocznego skrzywienia kregoslupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.12.2012 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Marta, to jakoś się zgadamy - zbadam P. i zobaczymy co z tym robić, ok? Teraz lecę po młode do szkoły, potem po - nie smiać się - kocyk ze swinką Peppą :rolleyes:na prezent dla bratanicy, a potem wyszukam te linki jeszcze raz i wyślę, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.12.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.12.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Malka czy Ty masz coś do świnki Peppy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.12.2012 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 no w zasadzie to nic, z tym,że jak moje młode było bardzo młode i oglądało tą bajkę, po pytaniu "mamusiu,kto temu świnku ryjek przestawił ?" zakazałam oglądać Teraz bratanica ma "ten etap" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.12.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Mnie pepe ominęła.. Albo jeszcze nie było, albo młody nie oglądał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.12.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Lepiej Ci?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.12.2012 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 tak 3 godziny po lekach jest ok....ale juz czuję,ze mi ciepło na zewnątrz i zimno w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 19.12.2012 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Malka, dalej nie chcesz mojego? Mnie pali od środka i zwija na zewnątrz, u Ciebie akurat by się dzięki temu wyrównało Karmię dziada czym przepisano, a on nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 20.12.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Ja bardzo lubię Pepę, (dzieciaki oczywiście też ), zwłaszcza do Taty Świnki mam ciepłe uczucia, jest taki prawdziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.12.2012 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Malka, dalej nie chcesz mojego? Mnie pali od środka i zwija na zewnątrz, u Ciebie akurat by się dzięki temu wyrównało Karmię dziada czym przepisano, a on nic... może za dobrze go karmisz Mój już sie wycofuje....albo się franca w jakimś okopie przyczai Ja bardzo lubię Pepę, (dzieciaki oczywiście też ), zwłaszcza do Taty Świnki mam ciepłe uczucia, jest taki prawdziwy Przerażasz mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts