Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jakiś czas temu smęciłam tutaj, że mi się praca kończy. Agonia moja pracowniana została właśnie przedłużona o następne miesiące. A potem już nic. Będę budować z wolnej stopy. Raduję się faktem, że przednówek jakoś przeżyję. Na tę okoliczność stawiam Gospodyni i podglądaczom:

http://1.bp.blogspot.com/-zcLZp4St5UU/UJpEYcxKzrI/AAAAAAAABKo/meW1wHTtlCU/s1600/grzaniec.jpg

Padłam:lol2:

Dorka dobrze Cię nie znam ale już Cię lubię:):):)

Cześć Malka, mam nadzieję że zwalczasz dziada dzielnie:hug:

tak dzielnie, że próbuję go snem zabić.... właśnie wstałam chwile temu :oops:

Cześć Malcia, jak dziś? charczesz? bo może po południiu uda mi się zadzwonić co?jak się uda to telefon bedę miała w końcu

Czekam z utęsknieniem:) Tydzień bez rozmowy z Tobą odbieram już jak odwyk...wiesz rece mi się trzęsa, białe myszki biegają..

Malka zdrowiej szybko, dziada wygoń. Choć z drugiej strony dla niektórych taki niski głos jest seksowny;)

żebym to ja jeszcze miała niski głos...Farinelli przy mnie wymięka :oops:

Jakiś czas temu smęciłam tutaj, że mi się praca kończy. Agonia moja pracowniana została właśnie przedłużona o następne miesiące. A potem już nic. Będę budować z wolnej stopy. Raduję się faktem, że przednówek jakoś przeżyję. Na tę okoliczność stawiam Gospodyni i podglądaczom:

Dorka, taką wiadomość to trzeba solidnie oblać....poproszę musującą aspirynę ;)

Malka czy ty prowadzisz tez gimnastyke korekcyjna dzieci??

Indywidualnie mi się zdarzało,ale raczej w sensie zbadania i zalecenia konkretnych ćwiczeń . Grupowo nigdy, jestem przeciwniczką takich zajęć.

Marta,wiem ,że szalałaś w Alpach :lol: nie pytałam więć wcześniej - ale jak Ci się podoba to co wysłałam privem ? Czy tylko ja jestem zachwycona :oops:

Marta, to jakoś się zgadamy - zbadam P. i zobaczymy co z tym robić, ok?

Teraz lecę po młode do szkoły, potem po - nie smiać się - kocyk ze swinką Peppą :rolleyes:na prezent dla bratanicy, a potem wyszukam te linki jeszcze raz i wyślę, ok?

no w zasadzie to nic, z tym,że jak moje młode było bardzo młode i oglądało tą bajkę, po pytaniu "mamusiu,kto temu świnku ryjek przestawił ?" zakazałam oglądać ;)

Teraz bratanica ma "ten etap"

Malka, dalej nie chcesz mojego? Mnie pali od środka i zwija na zewnątrz, u Ciebie akurat by się dzięki temu wyrównało :) Karmię dziada czym przepisano, a on nic...

może za dobrze go karmisz ;)

Mój już sie wycofuje....albo się franca w jakimś okopie przyczai :mad:

Ja bardzo lubię Pepę, (dzieciaki oczywiście też :) ), zwłaszcza do Taty Świnki mam ciepłe uczucia, jest taki prawdziwy :lol2:

Przerażasz mnie

:lol2: