Miras12 31.12.2012 03:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Nie no coś ty malko, drocze się z Tobą, głosik masz aksamitny i delikatny. Wyczuwa się w nim duzo ciepła. Przepraszam jesli tak to źle odebralaś. Tyś naszą podporą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.12.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Życzę dobrego roku!!! Takiego, w którym nie ma złych chwil, nie ma złych zdarzeń a są tylko miłe, fajne, radosne chwile!!!! Żyjmy i cieszmy się każdą tą chwilą!!!! http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTZLiDLXgPcEa29C6p89zVRvPkexo5wnPUUHtlioNiCYK5bY9LaySV-9p9W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.12.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 NAJLEPSZEGO KOCHANI!!! Wierzę, że 13 przyniesie Wszystkim szczęście, zdrowie i spełnione marzenia:lol:!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 31.12.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Jako, że zawitałaś do Jeżogrodu obalając mit o mojej hibernacji zatuptałam do Cię i ja Malka - wszystkiego najlepszego na ten Nowy Rok ( najlepszych drinków, najlepszego faceta, najlepszej pracy i co tam se jeszcze najwymyślisz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 31.12.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Malko :hug: 2013 życzy Ala z Rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 31.12.2012 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Maleczko, 12 miesięcy zdrowia, 53 tygodni szczęścia, 8.760 godzin miłości, 526.600 minut pogody ducha i 31.536.000 sekund wspaniałej zabawy! Dziękuję za kolejny wspólny rok na FMI życzę wszystkiego najlepszego w Nowym 2013 Roku.Oby był lepszy niż poprzedni! http://img72.imageshack.us/img72/6250/newyear2013.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 31.12.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Malka ja tam się Ciebie nie boję po kielichu sobie walniemy i będzie git A na Nowy Rok życzę Ci dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności oraz spełnienia marzeń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 31.12.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 http://i3.fmix.pl/fmi1497/c04564a6000c26a850e1d425 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 31.12.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Malko ! Dla CIEBIE ,Twych Bliskich - życzę zdrowia. radości szczęścia SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ ! Dla mnie Jesteś Wielka ! Cieszę ,że Jesteś Malko na Forum ! :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 01.01.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Wszystkiego Najlepszego Malko w tym Nowym Roku. No już nie smuć się, jakkolwiek to zabrzmi, to informuję Cię że nikt się Ciebie nie boi. Malo tego tutaj wszyscy Cię kochają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 01.01.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Malko a kto by się Ciebie bał? Chodź do Miraska bo my się tam zbiorowo przytulamy A ja czekam oczywiście na obiecanego kopniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.01.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 W Nowym Roku 2013,Odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości, odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi, radości w smutku dzięki ludzkiej miłości i nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju życzy Maja http://www.onsecrethunt.com/wp-content/uploads/2012/12/Happy-New-Year-2013-Wallpaper-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.01.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Malka, żyjecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.01.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Malka, napisz mi jak zrobiłaś ten ser w zalewie do sałatki. To feta jest w oliwie z czosnkiem? i jakie przyprawy? Dodałam tylko do pokrojonej sałatki i pychota wyszła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.01.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Jaki ser w zalewie do jakiej sałatki??Podzielcie się, co?? Cześć wszystkim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.01.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Wpadła do mnie Malka, sałatka oddzielnie, ser biały w kostce w słoiku-oddzielnie- w końcu prawie 300 km jechał to nie mieli prawa się połączyć za wcześnie. No i ten ser był w jakiejś zalewie, wyczułam ( i widziałam ) tam jeszcze czosnek i jakieś zioła. Mniemam iz była tam oliwa z oliwek, ale co konkretnie to zielone pływało to nie wiem.. Ale ale...jakie to zmyślne jest. Po 3 dniach w lodówce nadal było pyszne, pokroiłam tylko sałatę z czymkolwiek warzywnym miałam i dodałam samej tej oliwy i pychota wyszła:p acha, CZEŚĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.01.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Wpadła do mnie Malka .................. prawie 300 km Malka ale wypady robi:D:D co to takie 300km:D To grzecznie na gospodynię zaczekam, moze wyjawi co to za zielę było;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.01.2013 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Bardzo dziękuję za wszelkie życzenia, oby te dobre choć w połowie się spełniły, czego i Wam życzę Cześć Wiola, cześć Luka Ser, to proste jak barszcz i....podyktowane sknerstwem jak zobaczyłam,że pięć kosteczek cmxcm kosztuje 11 zł,to stwierdziłam,że sama zrobię i tak już zostało. Feta jest taka z kostki , kroję ją ciepłym, mokrym (!!!!) nożem - metodą prób i błędów opanowałam krojenie,niestety strasznie się kruszy, lub ma nierówne brzegi,które się ciapią później. No więc jak pokroisz fetę to najtrudniejszą część masz za sobą Zalewa i teraz dwie wersje do krótkiego przechowywania oliwa z oliwek do długiego-oliwa z oliwek pół na pół z olejem (ja daję rzepakowy-jest bez smaku) -ale o tym za chwile Do oliwy (mieszanki oleju z oliwą) wciskam czosnek roztarty z solą i niech sobie postoi z godzinę, dwie.Potem odłowić czosnek , ja po prostu przelewam przez sitko. Wrzucić do zalewy całe ząbki czosnku-czym mniejsze tym lepsze, wsypać suszoną bazylie, lub drobno posiekaną swieżą, trochę sproszkowanej papryki (wedle smaku- ja dałam słodką) i w wersji na już włożyć ser i gotowe. W wersji na za tydzień, albo za miesiąc, podgrzać mieszankę oleju i oliwy czosnku z przyprawami i do goracej zalewy włożyć ser, szybko zakręcić. gotowe:) Jak wyjesz sam ser, to zalewę mozesz wykorzystać jeszcze raz -serio, będzie jeszcze bardziej aromatyczna, ale tylko ta wersję nie gotowaną. Aaaaa,ja czasem daję jeszcze oliwki z papryką, lub kapary. Luka -czuj się zrehabilitowana a wypady 300 km -to norma, cieszmy się,ze nie mieszkamy w US -tam z Florydy na Alaskę trochę daleko a sałatkę zrobiłam tylko dlatego,ze eksperymentowałam z karkówką MSU i bałam się, ze może nie być co jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Aleś mi narobiła smaka na papryczki faszerowane fetą... Idę do spiżarni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Malka mam ślinotok i wcale mnie nie pociesza że w lodówie stoi naczosnkowany i natarty ziołami kurczak na jutro:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts