malka 05.01.2013 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 ee no bez jaj , to zwykły ser a papryczki faszeruję mielonym twarogiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 nawet bez jaj pysznie się zapowiada;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.01.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Kurde Malka muszę gdzieś zapisywać te cuda bo potem latam po komentach i nie mogę znaleźć. Na te fety sklepowe w pudełkach też się kilkakrotnie czaiłam ale mi szkoda kasy było:rolleyes: Może ja się kurde na FM nauczę jakichś nowości kulinarnych i zacznę zaskakiwać moją rodzinę...?Te papryczki z fetą idę giiglać.Tfu googlać - starta klawiatura nie pomaga mi w konwersacji:D ps. priva dostała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Luka.. takie ostre serem nadziewane... mmmm.... A ser feta w kartoniku jest w lidlu i biedronce po coś koło 3zł... do sałatek jest OK... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.01.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Arnika a mogłabyś obszerniej trochę, co??Znaczy się jakoś przybliżyć te papryki i resztę?? Bo w googlach co strona to inna pomysł na nie;) ps. jak ja lubię ostre:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Luka.. już nie dziś.. nie mam siły.. Spadam do łóżka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.01.2013 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Spoko, ja ich na bank jutro robić nie będę W wolnej chwili z nudów ok? Dobranoc, ja też idę z książką do łózka;) ps. nie mówcie nikomu ale czekam az moja nastolatka wróci:oops: ciekawe kiedy przestanę czekać, hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.01.2013 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Luka,kupowałam fetę z Arli tą krojoną w zalewie (pakowana w wysoki kartonik) -jest smaczna, tak na szybko do sałatki, całkiem ok. Ja raz się skusiłam na jakąś grecką, czy śródziemnomorską ,kurde 5 czy 6 kawałków sera (1x1 cm), dwie oliwki ,kawałek papryki i ...11 zł, do sałatki to z 10 takich opakowań bym potrzebowała wywalanie kasy, bo moze i smaczne,ale moje lepsze Ja już sobie załozyłam folder -"przepisy" ,bo potem latam jak za mięsem MSU Nie wiem jak Arni robi papryczki, ale moja zalewa jest taka jak do sera (ta na gorąco), a papryczki chilli oczyszczone z pestek faszeruję zwykłym mielonym twarogiem z odrobiną soli (czapeczki zostawiam ipotem zamykam ten ser w papryczce) - zalewam wrzącą oliwą i zamykam słoik. A i bazylii nie siekam tylko daję całe liscie. Na mnie też Kava czeka na stoliku nocnym....fajnie się czyta ale nim zaksiążkę się wezmę pobiegam jeszcze po FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.01.2013 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Aaaaa i na starszą Młodą przestaniesz czekać jak się z domu wyprowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.01.2013 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 też lubię Kavę może i ja sobie przepisy zapiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.01.2013 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Cześć Nita my chyba w ogóle lubimy podobne książki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.01.2013 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Papryki odciąć szypułkę, usunąć gniazda nasienne, ser feta ugnieść z czosnkiem i z solą choć już niekoniecznie sól, nafaszerować papryczki (ostre małe są najlepsze), olej zagotować ale nie tak na bardzo gorący żeby skwierczał, dodać bazylii, majeranku i co kto lubi, czosnek też może być.. Zalać papryczki w słoiczkach i pasteryzować.. Miałam spać, ale znowu mnie napierdziela.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.01.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Hejka, przekopiuję tylko bo nic z tego nie rozumiem.. Młoda urządziła impreze i spałam tylko 3 godz. jeszcze mnie gardło boli i wogle do doopy jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.01.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Cześć Wygonili mnie podstępem z łózka a tak bym jeszcze pospała buuu O właśnie, założę też folder, zeby potem nie latać po całym kompie nie szukać. A ta karkówka od MSU to w ogóle Ci wyszła rozumiem?? I tez lubię Kavę Ale teraz dzięki Wam odkrywam szwedzkie kryminały: Mankella (czy jakoś tak), Jo Nesbo a teraz w końcu dorwałam Millennium:) ps. dzięki za papryczki Paniom:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 06.01.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 malka a kupiłaś synowi tą nową książkę z modelami lego ? fajne domki tam są i sobie zrobiłam własną kuchnię, niestety zdjęcia nie cyknełam Mój syn zachwycony, bo i pociągi i balon i różnych różności. Co do książek to Deavera też lubię i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.01.2013 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Hej,Mankell to ten od Kutasa,tfuuuu Knutasa, nie ? ;)Dobre są -lubię ze szwedzkiej to jeszcze Kallentoft mi przychodzi do głowy -ale jego albo sie kocha, albo nienawidzi Nita, nie kupiłam, nie miałam jej gdzie obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.01.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 malka ja mam jakby co tzn syn moj tam sa gotowe modele bez instrukcji samemu trzeba kombinowac, do wgladu tez w empiku jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.01.2013 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Nie było w "naszym" empiku....ale to szał przedświąteczny był, więc może za jakis czas znów się pokażę cześć Martusia -dawno Cię nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.01.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 bywam, podczytuje ale czasami mi juz sil nie starcza na odpisanie, albo nie moge odrobic poswiatecznych zaleglosci i jak mam cos do powiedzenia to juz sie temat zmienia w m1 widzialam ale wiesz jakby co to sluze u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.01.2013 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 zapraszasz mnie na kawę ??? a cóz to za szalone zaległości masz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts