markoto 07.01.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 a w czytaniu waszych rozmow w roznych wewatkach a zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.01.2013 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 aaaa takie zaległości......nadrobisz...ludziska siedzieli przy stołach nad szynkami,a nie przed kompem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.01.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 no prasowanie goooory ubran juz nadrobilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.01.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Aż tyle Ci się uzbierało tego prasowania????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.01.2013 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 ja prasuję przed założeniem gdybym miała garderobę, gdzie każdy t-shirt wisiał by na wieszaku, to też bym miała góóóóóryyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.01.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 no ciuchy po wyjezdzie swiateczno-sylwestrowym troche sie zebralo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.01.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Eeeee tam... moja suknia sylwestrowa nadal wisi jakbym ją miała założyć za chwilę.. Też prasuję tuz przed założeniem.. bo w garderobie by się zmięło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.01.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Czuję sie jak ksiadz po kolędzie;) Narobiłam sobie zaległości, nie ma co;) Spełnienia marzeń, uśmiechu i rury z gazem w Nowym Roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.01.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Ja nie mam czasu prasowac wszystkim ciuchy co rano wole zrobic to hurtowo ale wieczorem a nie wyciagac ciagle deche i chowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.01.2013 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Dzięki wielkie Aga Tobie też najlepszego:) a dziś to rura z gazem rozweselającym by sie przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.01.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Dzięki wielkie Aga Tobie też najlepszego:) a dziś to rura z gazem rozweselającym by sie przydała Pod ręką mam butlę, ale jak chcesz to przez rurę można spożywac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.01.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Prasowanie? A co to takiego? trzeba kupować rzeczy nie-do-prasowania, albo mówić, że tak modniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.01.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 hmm mowisz??? zastanawiam sie nad suszarka czy faktycznie ciuchy po wyjsciu z niej i zlozeniu wygladaja niemalze jak wyprasowane czy nie ma takiej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.01.2013 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Pod ręką mam butlę, ale jak chcesz to przez rurę można spożywac;) wdech wydech, wdech wydech Prasowanie? A co to takiego? trzeba kupować rzeczy nie-do-prasowania, albo mówić, że tak modniej bistor non iron jeszcze mozna gdzieś kupić ??? hmm mowisz??? zastanawiam sie nad suszarka czy faktycznie ciuchy po wyjsciu z niej i zlozeniu wygladaja niemalze jak wyprasowane czy nie ma takiej opcji Suszarka świetna rzecz....wieszanie skarpet wielkości kredki świecowej doprowadza mnie do szału.....ale jakoś nie wierzą ,że mozna uniknąć prasowania koszuli wysuszonej w takiej suszarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.01.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 nie no koszule to domyslalam sie ze prasowac trzeba ale bawelniane koszulki??? bo tego u mnie najwiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.01.2013 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Ale dla mnie zmorą są koszule....na szczęście to działka ślubnego, jak prasuje swoje to moje i młodego też machnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.01.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Hejka, co Wy wiecie o prasowaniu? to najlepsza czynność na swiecie... nic tak nie uspokaja wzburzonej kobiety jak płynnie śmigające żelazko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.01.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 No ja niestety macham wszystko Prasowanie to najnudniejsza czynnosc na swiecie, jak w tym czasie nie moge czegos ogladnac na tv to ziewanie mnie bierze juz przy 2 koszulce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.01.2013 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Hejka, co Wy wiecie o prasowaniu? to najlepsza czynność na swiecie... nic tak nie uspokaja wzburzonej kobiety jak płynnie śmigające żelazko... masaż.....ja wolę dobry masaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.01.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 masaż.....ja wolę dobry masaż Po 1 nie ma kto mi go zrobić, a po 2. Jeśli najpierw mnie wkurzył a potem chce mnie uspojakać masażem...to chyba nie wie co chce zrobić, najlepiej jak mi zejdzie z oczu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts