Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie no przepraszam, ale prasowanie to jedna z trzech rzeczy, których nienawidzę robić i ... nie robię!!!! Kupuję rzeczy "pierne" i mocno się staram je wygładzić przy wieszaniu .... I to działa!!! Moja ukochana Sąsiadka też przejęła ode mnie niechęć do prasowania - nie wiem tylko, co Jej mąż na to;)

Za rzadko tu przychodzę, za rzadko ....:oops:

no stanowczo za rzadko.....:(

Tym bardziej się cieszę,że wpadłaś :lol:

ten patent z ładnym wieszaniem się sprawdza, jednak jak ma się do dyspozycji jedną lichą suszarkę stojącą, a trzeba powiesić 4 kg prania,to niestety nie jest mozliwe..... ale , mam wypaśne żelazko z wyrzutem 3 bar pary i deskę , która wydmuchuje mi tą parę od spodu -prasowanie nie jest już mordęgą.....no chyba,że koszule......ale tego to nigdy nie umiałam robić :oops:

No właśnie, już Braza napisała. Nie non-iron ale trzeba strzepnąć i rozwiesić. A potem udawać, że tak ma być.

Koszule... mój mąż ma je sobie prasować sam. Szybciutko doszedł do wniosku, że kamizelka ogranicza pole prasowania do rękawów. A przy pulowerku wystarczy przejechać kołnierzyk.

Ja prasuję tylko wtedy, jak mam jakiś problem naukowy do rozgryzienia. Stoję sobie i macham, macham a potem mąż mnie pyta, dlaczego ma wyprasowane skarpetki i gacie. Zakres prasowania zależy od skali problemu. Niestety czasem w połowie wpadam na rozwiązanie i druga połowa prania przestaje mnie interesować. Dlatego mąż dba żeby jego koszule szły zawsze jako pierwsze. Jak on mi wtedy układa rzeczy do prasowania! :)

Cześć malka! Pierwszy raz jestem u Ciebie w komentach, wybacz że nie przeczytam od początku, ale to ponad moje siły ;) Za to przeczytałam dziennik i włosy mi dęba stawały nie raz - ależ mieliście przejścia, pewnie do obrzydzenia Ci to ludzie powtarzają, ale ja mogę pokiwać głową nad Waszym losem, bo to mój pierwszy raz ;) Jestem pełna podziwu dla Twojej pogody i hartu ducha. Będę wpadać, mam nadzieję, że się połapię, o czym tu plotkujecie ;)

To ja Wam będę prasować, a Wy mi okna umyjecie,ok ? :lol:

Cześć Kocur :)

Niezła jesteś, że przebrnęłaś przez ziewnik, a ku przerażeniu własnemu powiem,że to jeszcze nie koniec...:rolleyes:

a podziwić..... nie ma czego podziwiać, co miałam wyryczeć już wyryczałam, teraz pozostaje się już tylko śmiać :)

no i rozgość się i wpadaj na ploty ;)

mam nadzieję, że się połapię, o czym tu plotkujecie ;)

Widzisz Kocurze, Malka tą (tę?) część wypowiedzi pominęła jakże wymownym milczeniem:D

Tu naprawdę czasami nie wiadomo o co chodzi:):):)

* Malka chciałam Ci posłodzić trochę ale się ugryzłam w język:D

Witaj Malka. Zaaplikowałam sobie wczoraj Ziewnik i podziwiam Was, jak Wy to przetrwaliście. Zaintrygowało mnie coś co w nim znalazłam - ekipa z Zabrza - ta dobra Pana Yanka czy ta zła? Proszę podeślij mi namiar na PW do firmy która Ci domek wyprostowała :) Z góry dziekuję

O ranyyyy Neluś dziękuję Kochana.....

po takiej ilości lukru, to nawet ja , zgryźliwa baba , będę miała cudny dzień :)

Buziaki:)

Kendra, a kto powiedział,że przetrwaliśmy ??? ;) To jeszcze nie koniec, a niestety finisze są najtrudniejsze do pokonania , szczególnie gdy mety nie widać.

Ekipa Yanka, to mistrzunie, taki burd jak zostawiła mi firma pana tfuuuuu P.. -to ci z Zabrza (ale ,że mu spaliłam rynek w okolicy to buszuje gdzieś w Wielkopolsce)

DOBRYCH MOGĘ CHWALIĆ PUBLICZNIE

firma Rem-bud Jan Papiernik z Sosnowca