malka 08.01.2013 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 a bo Ty tam od razu zakładasz,że własny chłop ma Cię masować.....ja tam wolę profesonalistę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Nie no przepraszam, ale prasowanie to jedna z trzech rzeczy, których nienawidzę robić i ... nie robię!!!! Kupuję rzeczy "pierne" i mocno się staram je wygładzić przy wieszaniu .... I to działa!!! Moja ukochana Sąsiadka też przejęła ode mnie niechęć do prasowania - nie wiem tylko, co Jej mąż na to;) Za rzadko tu przychodzę, za rzadko .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.01.2013 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 no stanowczo za rzadko..... Tym bardziej się cieszę,że wpadłaś ten patent z ładnym wieszaniem się sprawdza, jednak jak ma się do dyspozycji jedną lichą suszarkę stojącą, a trzeba powiesić 4 kg prania,to niestety nie jest mozliwe..... ale , mam wypaśne żelazko z wyrzutem 3 bar pary i deskę , która wydmuchuje mi tą parę od spodu -prasowanie nie jest już mordęgą.....no chyba,że koszule......ale tego to nigdy nie umiałam robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.01.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 (edytowane) to jest nie- do -pomyślenia, zeby kobiety nie prasowały...w latach 60-tych kazda dziewczynka musiała się tego nauczyć, to było obowiązkowe, co za czasy nastały ;) Edytowane 8 Stycznia 2013 przez wiolasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.01.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Jak nie mam jakiegoś dobrego filmu to nie prasuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.01.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Jak nie mam nic na kompie do roboty to prasuję. No i tylko wtedy jak Zocha spi, bo ciągnie za kabel od żelazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.01.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 No właśnie, już Braza napisała. Nie non-iron ale trzeba strzepnąć i rozwiesić. A potem udawać, że tak ma być. Koszule... mój mąż ma je sobie prasować sam. Szybciutko doszedł do wniosku, że kamizelka ogranicza pole prasowania do rękawów. A przy pulowerku wystarczy przejechać kołnierzyk. Ja prasuję tylko wtedy, jak mam jakiś problem naukowy do rozgryzienia. Stoję sobie i macham, macham a potem mąż mnie pyta, dlaczego ma wyprasowane skarpetki i gacie. Zakres prasowania zależy od skali problemu. Niestety czasem w połowie wpadam na rozwiązanie i druga połowa prania przestaje mnie interesować. Dlatego mąż dba żeby jego koszule szły zawsze jako pierwsze. Jak on mi wtedy układa rzeczy do prasowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.01.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.01.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Nieeee, no proszę... tylko nie o prasowaniu! Nienawidzę prasować!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 08.01.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 U mnie M prasuje, tylko i wyłącznie, ja mogłabym bo mi nie przeszkadza to akurat (mycia podłóg za to nienawidzę), ale on mi nie daje, odgania mnie od dechy. Lubi chyba Witanko Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 08.01.2013 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Cześć malka! Pierwszy raz jestem u Ciebie w komentach, wybacz że nie przeczytam od początku, ale to ponad moje siły Za to przeczytałam dziennik i włosy mi dęba stawały nie raz - ależ mieliście przejścia, pewnie do obrzydzenia Ci to ludzie powtarzają, ale ja mogę pokiwać głową nad Waszym losem, bo to mój pierwszy raz Jestem pełna podziwu dla Twojej pogody i hartu ducha. Będę wpadać, mam nadzieję, że się połapię, o czym tu plotkujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.01.2013 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 To ja Wam będę prasować, a Wy mi okna umyjecie,ok ? Cześć Kocur Niezła jesteś, że przebrnęłaś przez ziewnik, a ku przerażeniu własnemu powiem,że to jeszcze nie koniec... a podziwić..... nie ma czego podziwiać, co miałam wyryczeć już wyryczałam, teraz pozostaje się już tylko śmiać no i rozgość się i wpadaj na ploty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.01.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 mam nadzieję, że się połapię, o czym tu plotkujecie Widzisz Kocurze, Malka tą (tę?) część wypowiedzi pominęła jakże wymownym milczeniem:D Tu naprawdę czasami nie wiadomo o co chodzi:):) * Malka chciałam Ci posłodzić trochę ale się ugryzłam w język:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.01.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.01.2013 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 * Malka chciałam Ci posłodzić trochę ale się ugryzłam w język:D nie gryź się Luka, co ??? lukru mi trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.01.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 A nie Martini? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.01.2013 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Martini sączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.01.2013 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 nie gryź się Luka, co ??? lukru mi trzeba Nie jestem w temacie, ale w oko wpadł mi lukier, więc proszę kochanie! http://www.tapeta-lukier-ozdoby-ciasteczka.na-telefon.org/tapety/lukier-ozdoby-ciasteczka.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 09.01.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Witaj Malka. Zaaplikowałam sobie wczoraj Ziewnik i podziwiam Was, jak Wy to przetrwaliście. Zaintrygowało mnie coś co w nim znalazłam - ekipa z Zabrza - ta dobra Pana Yanka czy ta zła? Proszę podeślij mi namiar na PW do firmy która Ci domek wyprostowała Z góry dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.01.2013 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 O ranyyyy Neluś dziękuję Kochana..... po takiej ilości lukru, to nawet ja , zgryźliwa baba , będę miała cudny dzień Buziaki:) Kendra, a kto powiedział,że przetrwaliśmy ??? To jeszcze nie koniec, a niestety finisze są najtrudniejsze do pokonania , szczególnie gdy mety nie widać. Ekipa Yanka, to mistrzunie, taki burd jak zostawiła mi firma pana tfuuuuu P.. -to ci z Zabrza (ale ,że mu spaliłam rynek w okolicy to buszuje gdzieś w Wielkopolsce) DOBRYCH MOGĘ CHWALIĆ PUBLICZNIE firma Rem-bud Jan Papiernik z Sosnowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts