Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie zorientował się :) nagotowałam tyle, ze na obiad starczyło i na kolacyjną dokładkę dla ślubnego, no i malutka porcja dla Ciebie :)

szlag mnie trafia z ta pogodą....wczoraj odwilż, dziś mróz....na ulicach slizgawka,drzwi w samochodzie zamarzły....dobijcie mnie :rolleyes:

Mój ślubny ślizga się po Białce/Bukowinie/Zakopcu... Po raz pierwszy od tyyylu lato co tam jeździmy włosy mu się prostowały i nie mógł wyjechać...

U nas jakoś strasznie nie jest .. przynajmniej na głównych drogach a juz dzisiaj pojeździłam i to sporo...

ja Cię nie dobiję a pocieszę - coraz bliżej wiosny . już na szczęście styczeń a nie listopad 2012 więc czekamy na ciepło a nie smucimy się że odeszło :hug: u mnie dzisiaj nawet ptaszek śpiewał jak szłam do pracy. tak mi się zaraz cieplutko zrobiło jakby wiosna miała się już zbliżać :)

Ptaszki to i śpiewają, owszem, ale ta biel dokoła nie nastraja mnie miło do otoczenia;) Żartuję, chociaż przyznaję, wolę czarne suche drogi niż tą maź. No nic, przeżyjemy!!!!

Malcia, z lekka mi ulżyło, bo sałatka dobra, oj dobra, mogłabym jeszcze trochę ....???

Witam się nieśmiało, jako nowicjusz.

Cieszę się, że spotykam kogoś kto już urzeczywistnia, to co mnie się marzy na razie.

Jeśli można, to liczę na porady, ponieważ również przymierzam się do remontu starego domu. Na razie zbieram wyceny i już po woli widzę, że nie będzie tak różowo, jak mi się wydawało i pewnie też jeszcze nie jedna niespodzianka nas zaskoczy po drodze.

Pozdrawiam

Monika .. a masz już ten dom kupiony, czy może zamierzasz kupić...?

Kiedyś też chciałam starszy dom do remontu.. ale policzyliśmy za i przeciw, co będzie się sypało, to co widać i czego nie widać.. i doszliśmy do wniosku , że nowy trzeba. taniej i szybciej wyjdzie... i wówczas nie byłam jeszcze tu na forum...

Ale nie powiem.. pałac to mi się marzy do dziś... ale księcia z kasą nie mam jeszcze...