wiolasz 10.01.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Siemanko, co tu dają?? Jak czekolada to aż sie ślinie, ale chyba nie skorzystam...ale tego kurczaczka to chętnie, chętnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.01.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Dobrze, ze coś zjadłam, bo tu można klawiaturę zaslinić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.01.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 No zrzucić i to w święta! niestety... to w drugą stronę. zrzucam teraz i mi źleeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 nie Maluś ten to z apteki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.01.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Malcia jak tam kręgosłup???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 moralny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.01.2013 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Wiola nie jest źle Wusia, watpisz w moje morale ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Zostało trochę tego kurczaka z fetą??? Przegryzłabym co nieco, nie chce mi się na dół do kuchni schodzić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Malka nigdy w życiu ale mam głupawkę bo mój mózg za dużo tlenu dostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.01.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Wusia.. Malka nas naprawia a i ja też przydało by się naprawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Wiola wiesz jak jest - szewc bez butów chodzi:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.01.2013 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Braza forju http://2.bp.blogspot.com/-x6oQmbRywWE/Te_8ekC5hFI/AAAAAAAAAE8/-U_t0l8_J0E/s1600/IMG_8808.JPG sałatkę dziewczyny zjadły, ale kolacje ślubnemu podprowadziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Nie mów ślubnemu, dla kogo, ja chcę żyyyyyyyyyć!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.01.2013 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Nie zorientował się nagotowałam tyle, ze na obiad starczyło i na kolacyjną dokładkę dla ślubnego, no i malutka porcja dla Ciebie szlag mnie trafia z ta pogodą....wczoraj odwilż, dziś mróz....na ulicach slizgawka,drzwi w samochodzie zamarzły....dobijcie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.01.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Mój ślubny ślizga się po Białce/Bukowinie/Zakopcu... Po raz pierwszy od tyyylu lato co tam jeździmy włosy mu się prostowały i nie mógł wyjechać... U nas jakoś strasznie nie jest .. przynajmniej na głównych drogach a juz dzisiaj pojeździłam i to sporo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 11.01.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 ja Cię nie dobiję a pocieszę - coraz bliżej wiosny . już na szczęście styczeń a nie listopad 2012 więc czekamy na ciepło a nie smucimy się że odeszło u mnie dzisiaj nawet ptaszek śpiewał jak szłam do pracy. tak mi się zaraz cieplutko zrobiło jakby wiosna miała się już zbliżać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Ptaszki to i śpiewają, owszem, ale ta biel dokoła nie nastraja mnie miło do otoczenia;) Żartuję, chociaż przyznaję, wolę czarne suche drogi niż tą maź. No nic, przeżyjemy!!!! Malcia, z lekka mi ulżyło, bo sałatka dobra, oj dobra, mogłabym jeszcze trochę ....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 14.01.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Witam się nieśmiało, jako nowicjusz.Cieszę się, że spotykam kogoś kto już urzeczywistnia, to co mnie się marzy na razie. Jeśli można, to liczę na porady, ponieważ również przymierzam się do remontu starego domu. Na razie zbieram wyceny i już po woli widzę, że nie będzie tak różowo, jak mi się wydawało i pewnie też jeszcze nie jedna niespodzianka nas zaskoczy po drodze.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Wtrynię swoje 3 grosze, Malka mnie chyba nie zagryzie ... Monikazhr, też remontowałam stary dom i zapewniam Cię, nawet nie wiesz, jak mało różowe to przedsięwzięcie jest!!! Ale nie daj się, wszystko można!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.01.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Monika .. a masz już ten dom kupiony, czy może zamierzasz kupić...? Kiedyś też chciałam starszy dom do remontu.. ale policzyliśmy za i przeciw, co będzie się sypało, to co widać i czego nie widać.. i doszliśmy do wniosku , że nowy trzeba. taniej i szybciej wyjdzie... i wówczas nie byłam jeszcze tu na forum... Ale nie powiem.. pałac to mi się marzy do dziś... ale księcia z kasą nie mam jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts