Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

Wiolasz, to nie tak. Ja też dużo różnych rzeczy wiem, bo czasem sama przeszłam, czasem ktoś z rodziny czy znajomych i temat mam akurat przewałkowany. Ale douczyć się a mieć praktykę to znaczna różnica. Moje douczanie opiera się na książkach ale tez na tym, że dzwonię do kolegi i czy koleżanki i pytam..

Doktorka od OWI ci podpowiedziała ale jezeli nie jest to jej specjalnośc, to podpowiedziała co wiedziała, a wątpię czy wiedziała wszystko. Rozumiesz, do mnie przychodzi pacjent z zawrotami. pacjentowi neurolog powiedział, że to od kręgosłupa. A ja siedzę i wewnętrznie rechoczę bo już po 2 zdaniach wiem, co temu pacjentowi jest i kregosłup akurat nie ma tu nic do roborty :). Sorry, w dobie waskich specjalizacji każdy powinien robić to, na czym się zna, a jeżeli z przyczyn organizacyjnych robi to, na czym się nie zna, to należy uprzedzić pacjenta, że uczymy się razem;)

A faktycznie macie tację, facet po 50 to nie jest dobry pracownik, panowie tak szybko ramoleją, że aż dziw :)

Edytowane przez EZS

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dokładnie, są wyjątki.

Naukowcy po 50-tce całkiem nieźli potrafią być w swojej pracy, naprawdę. ;)

Za to przed 50 muszą zasuwać jak osiołki, bo inaczej do 50 w nauce nie dociągną. Chyba, że są na przetrwaniu do emerytury.

Dorka - a kto nie musi zasuwać?

Pani nie płacze, pani Pelagio, wszyscy tak mają! ;)

Moja siostra też zasuwa w nauce.

Wykłada, jeździ, szkoli się, pisze nowe dysertacje...

W każdej pracy trzeba zasuwać i już! :yes:

Hejka, wpadłam.

Ewa ja niby rozumiem, ale pierwsza myśl każdy wie jaka jest: no nie umie, no!! po to jest lekarzem żeby wiedziała ;) jak to wiadomo, pkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

A wewątku kościelnego nie tykam wcale, cenię mój kolor włosów ;)choćby farbowany...

ostatni tekst mojej córki: ale tobie inteligencja wraca bo odrosty ci się pojawiły

:o:o:o zatkało mnie...

Czy ja będę niepoprawna politycznie, jeśli stwierdzę, że zima mogłaby już odpuścić????

ja Cie ozłocę i będę błogo bardzo sławić, jeśli uczynisz coś by poszła już w pizdu

Braza,proszę.....

:lol: