EZS 29.01.2013 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 (edytowane) Wiolasz, to nie tak. Ja też dużo różnych rzeczy wiem, bo czasem sama przeszłam, czasem ktoś z rodziny czy znajomych i temat mam akurat przewałkowany. Ale douczyć się a mieć praktykę to znaczna różnica. Moje douczanie opiera się na książkach ale tez na tym, że dzwonię do kolegi i czy koleżanki i pytam.. Doktorka od OWI ci podpowiedziała ale jezeli nie jest to jej specjalnośc, to podpowiedziała co wiedziała, a wątpię czy wiedziała wszystko. Rozumiesz, do mnie przychodzi pacjent z zawrotami. pacjentowi neurolog powiedział, że to od kręgosłupa. A ja siedzę i wewnętrznie rechoczę bo już po 2 zdaniach wiem, co temu pacjentowi jest i kregosłup akurat nie ma tu nic do roborty . Sorry, w dobie waskich specjalizacji każdy powinien robić to, na czym się zna, a jeżeli z przyczyn organizacyjnych robi to, na czym się nie zna, to należy uprzedzić pacjenta, że uczymy się razem;) A faktycznie macie tację, facet po 50 to nie jest dobry pracownik, panowie tak szybko ramoleją, że aż dziw Edytowane 29 Stycznia 2013 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.01.2013 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 A faktycznie macie tację, facet po 50 to nie jest dobry pracownik, panowie tak szybko ramoleją, że aż dziw pozdrowienia od ramola chyba nie potrzebnie zajrzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.01.2013 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 JAmles, to taka ogólna obserwacja... Zawsze trafiają się wyjątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 30.01.2013 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 No to nie drążę tematu dalej bo jest Was większość ale i tak pozostanę przy swojej opinii Miłego dnia Paniom i Panom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.01.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Dokładnie, są wyjątki. Naukowcy po 50-tce całkiem nieźli potrafią być w swojej pracy, naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 30.01.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Dokładnie, są wyjątki. Naukowcy po 50-tce całkiem nieźli potrafią być w swojej pracy, naprawdę. Za to przed 50 muszą zasuwać jak osiołki, bo inaczej do 50 w nauce nie dociągną. Chyba, że są na przetrwaniu do emerytury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.01.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Dorka - a kto nie musi zasuwać? Pani nie płacze, pani Pelagio, wszyscy tak mają! Moja siostra też zasuwa w nauce. Wykłada, jeździ, szkoli się, pisze nowe dysertacje... W każdej pracy trzeba zasuwać i już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.01.2013 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Depeś, ja bym Ci powiedziała kto nie musi zasuwać, ale by mi się tu polityczno kościelny wewontek zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.01.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Hejka, wpadłam. Ewa ja niby rozumiem, ale pierwsza myśl każdy wie jaka jest: no nie umie, no!! po to jest lekarzem żeby wiedziała jak to wiadomo, pkt widzenia zależy od punktu siedzenia. A wewątku kościelnego nie tykam wcale, cenię mój kolor włosów ;)choćby farbowany... ostatni tekst mojej córki: ale tobie inteligencja wraca bo odrosty ci się pojawiły :o:o zatkało mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.01.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 NO tak sie mowi na odrosty ze mozg jeszcze walczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.01.2013 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 dobrze,że mój nie musi walczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 30.01.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 NO tak sie mowi na odrosty ze mozg jeszcze walczy Oplułam monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.01.2013 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Moja mądra siostra to naturalna blondynka... Ostatnio nie wiedzieć czemu przefarbowała się na zdecydowanie ciemniejszy kolor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.01.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 NO tak sie mowi na odrosty ze mozg jeszcze walczy Całe szczęście, że mój nie walczy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.01.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Czy ja będę niepoprawna politycznie, jeśli stwierdzę, że zima mogłaby już odpuścić???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.01.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 U mnie puszcz.. nawet się.. z dachu... Mój mózg też walczy,... czasami bardzo.. i nie wiem czy tak zostawić, czy do fryzjera się umówić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.01.2013 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Czy ja będę niepoprawna politycznie, jeśli stwierdzę, że zima mogłaby już odpuścić???? ja Cie ozłocę i będę błogo bardzo sławić, jeśli uczynisz coś by poszła już w pizdu Braza,proszę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 30.01.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 a kysz a kysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.01.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Malka.. byłaś?????????Bo do mnie nie trafiłaś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.01.2013 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Nie byłaś,się pomieszało, ale o tym Ci kiedyś opowiem w cztery gały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts