Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

Dorka - a kto nie musi zasuwać?

Pani nie płacze, pani Pelagio, wszyscy tak mają! ;)

Moja siostra też zasuwa w nauce.

Wykłada, jeździ, szkoli się, pisze nowe dysertacje...

W każdej pracy trzeba zasuwać i już! :yes:

Nieeee, mi chodziło o to, że nieźli w pracy dopiero są po 50-tce, a wcześniej się uczą i uczą...zamiast się do jakiejś roboty uczciwej wziąć :) :)

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

acha i Malka, przyszłam z tym

484810_373148722782464_1792263499_n.jpg

http://i67.photobucket.com/albums/h281/freearewe/HugEmoticon.gif

Może to nawet nie to, jedynie kwestia tak zwanego dobrego smaku :)

Mnie mocno muzyka zniesmaczyła :rolleyes::rolleyes:

Edytowane przez malka
zeżarło grafikę

czy ja wiem?

Lubię queens drug... Znałam jedną/jednego kiedyś, na co dzień zwykły facet, ale wieczorem... jaka laska!!! Kiedyś dla draki wzięłam go na imprezę konferencyjną jako osobę towarzyszącą :D w życiu sie tak nie ubawiliśmy, wszyscy, facet roztaczał blask kobiety z wielkiego świata a jakie powodzenie miał :)

Ale to są przebieranki, image sceniczny, żart.... wszyscy wiedzą o co chodzi, choć kilku kolegów sie nabrało na najpiękniejszą laskę na balu ;)

Prawdziwy transseksualizm to choroba. I tu nie ma żartów. Tu jest dramat człowieka i często jego otoczenia. Jest bardzo okaleczająca operacja i sądowe potwierdzenie. Nie ma co się zastanawiać, czy mówić pan czy pani.

Ale to są przebieranki, image sceniczny, żart.... wszyscy wiedzą o co chodzi, choć kilku kolegów sie nabrało na najpiękniejszą laskę na balu ;)

Czy ja wiem? Jest taki termin jak "znamiona sprzedaży ciągłej". Dla sprzedającego to okazjonalna sprzedaż, choć uprawia ją np. raz w tygodniu przez okrągły rok. W świetle ocen fiskusa to regularna sprzedaż. Tak jakoś podobnie to wypada.

Ech, i tak i nie... Oczywiście że to lubił, ale z drugiej strony traktował jako grę. Jakoś jak aktor gra kobietę, to nikt nie mówi, że jest gejem? To też było przedstawienie. Na naszej imprezie gratis ale zwykle za bardzo duuuże pieniądze ;)

Oczywiście wszystkie się śmiejemy SERDECZNIE nie z Biedronia,Anki czy Palikota,ale z sytuacji i sposobu montażu klipu.

Gdyby to był klip o kimkolwiek innym tzw"normalnym" ,każdy by wymagał od bohaterów dystansu "do siebie",a tu poprawność polityczna daje opór nawet przed zalinkowaniem(od razu musiałam się tłumaczyć żem nie homofobka).I to jest nienormalne właśnie ;)