dorkaS 30.01.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Dorka - a kto nie musi zasuwać? Pani nie płacze, pani Pelagio, wszyscy tak mają! Moja siostra też zasuwa w nauce. Wykłada, jeździ, szkoli się, pisze nowe dysertacje... W każdej pracy trzeba zasuwać i już! Nieeee, mi chodziło o to, że nieźli w pracy dopiero są po 50-tce, a wcześniej się uczą i uczą...zamiast się do jakiejś roboty uczciwej wziąć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.01.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Buuuuu A wiesz co ja już zaliczyłam i ile na załatwiałam z doktorów.. zajrzyj do mnie, bo mi się już nie bardzo chce klikać... Kiedy w cztery gały przyjedziesz? czy ja mam kontrolę zrobić.. ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 31.01.2013 01:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 nie wezta mnie za homofobkę,ale się popłakałam oczywiście ze śmiechu z przeróbki tego klipu http://www.youtube.com/watch?v=nr8e_jV6yZU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.01.2013 01:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 nie wezta mnie za homofobkę,ale się popłakałam oczywiście ze śmiechu z przeróbki tego klipu http://www.youtube.com/watch?v=nr8e_jV6yZU Marynata, ryczę ze smiechu:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.01.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Ostatnio codziennie jakiś fajny filmik ktoś linkuje, a ja nie mogę obejrzeć, mój pir.,lony net nie weźmie!!! :cry: Niech mi chociaż ktoś opowie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.01.2013 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Marynata Depeś, Palikot tańczy z Grodzką, a przyśpiewuje im Biedroń wszystko do muziki disco polo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.01.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Jejuśkuuu!!! nie mogę normalnie....ja chyba jestem homofobką, nie bedę udawać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.01.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 acha i Malka, przyszłam z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.01.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 O matko, wyobraźnia mi pracuje na najwyższych obrotach... :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 31.01.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Jejuśkuuu!!! nie mogę normalnie....ja chyba jestem homofobką, nie bedę udawać... Może to nawet nie to, jedynie kwestia tak zwanego dobrego smaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.01.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Może to nawet nie to, jedynie kwestia tak zwanego dobrego smaku o to, to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.01.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 może i nie to, nie wiem jak nazwać mój bunt aby faceta nazywać Per Pani i patrzec niby jak na Panią... Nie jestem dobra w pojeciach... i jak widac jakiś smak mam, nie wiem czy dobry, ale takie widoki jak ten powyższy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.01.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.01.2013 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 (edytowane) acha i Malka, przyszłam z tym http://i67.photobucket.com/albums/h281/freearewe/HugEmoticon.gif Może to nawet nie to, jedynie kwestia tak zwanego dobrego smaku Mnie mocno muzyka zniesmaczyła :rolleyes: Edytowane 31 Stycznia 2013 przez malka zeżarło grafikę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.01.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Cudowny klip!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 31.01.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 czy ja wiem? Lubię queens drug... Znałam jedną/jednego kiedyś, na co dzień zwykły facet, ale wieczorem... jaka laska!!! Kiedyś dla draki wzięłam go na imprezę konferencyjną jako osobę towarzyszącą w życiu sie tak nie ubawiliśmy, wszyscy, facet roztaczał blask kobiety z wielkiego świata a jakie powodzenie miał Ale to są przebieranki, image sceniczny, żart.... wszyscy wiedzą o co chodzi, choć kilku kolegów sie nabrało na najpiękniejszą laskę na balu Prawdziwy transseksualizm to choroba. I tu nie ma żartów. Tu jest dramat człowieka i często jego otoczenia. Jest bardzo okaleczająca operacja i sądowe potwierdzenie. Nie ma co się zastanawiać, czy mówić pan czy pani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 31.01.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Ale to są przebieranki, image sceniczny, żart.... wszyscy wiedzą o co chodzi, choć kilku kolegów sie nabrało na najpiękniejszą laskę na balu Czy ja wiem? Jest taki termin jak "znamiona sprzedaży ciągłej". Dla sprzedającego to okazjonalna sprzedaż, choć uprawia ją np. raz w tygodniu przez okrągły rok. W świetle ocen fiskusa to regularna sprzedaż. Tak jakoś podobnie to wypada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 31.01.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Ech, i tak i nie... Oczywiście że to lubił, ale z drugiej strony traktował jako grę. Jakoś jak aktor gra kobietę, to nikt nie mówi, że jest gejem? To też było przedstawienie. Na naszej imprezie gratis ale zwykle za bardzo duuuże pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 31.01.2013 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 To 'na co dzień' trochę jest mylące w poprzednim poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 31.01.2013 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Oczywiście wszystkie się śmiejemy SERDECZNIE nie z Biedronia,Anki czy Palikota,ale z sytuacji i sposobu montażu klipu. Gdyby to był klip o kimkolwiek innym tzw"normalnym" ,każdy by wymagał od bohaterów dystansu "do siebie",a tu poprawność polityczna daje opór nawet przed zalinkowaniem(od razu musiałam się tłumaczyć żem nie homofobka).I to jest nienormalne właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts