Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

Większość biegłych sądowych to fuszerki, oni są tam na zesłaniu na koniec żywota zawodowego swego :mad:

Ten pan biegły to samego siebie przeszedł, nawet nasz megaaaa opanowanyyyy sędzia tracił cierpliwość - dzięki jego niekompetencji już mamy kolejną obsuwę 4 miesiące :bash:

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Też Cię kocham:yes:

Nie mam tak naprawdę za wielkiego pojęcia o tym, ile może znaczyć pozwolenie na budowę instalacji gazowej, ale z Twojego postu wynika, że to naprawdę coś cholernie coooooolllllllll ..... No to gratuluję!!!!!!!

Braza nooooo, to wielkie wow:)

znaczy ciepło i ciepła woda i podłogówkę mozna przetestować, a jak będzie przetestowana to można podłogi kłaść, a jak beda podłogi, to mozna malować, a potem meble wstawiać.....och rozmarzyłam się :oops:

witam się u Ciebie po raz pierwszy.

czytałam ziewnik ze dwa razy i nie miałam pewności, czy to dziennik Twojej aktualnej budowy. no ale jak się robi wpis po dwóch latach, to znaczy, że jednak coś się dzieje. :D pewnie dużo więcej wyjaśniłby mi ten wątek, ale wybacz, chyba nie dam rady przedrzeć się przez ponad 1000 stron.

gratuluję gazu i chyba oznacza to, że przeprowadzka już na horyzoncie. może wrzucisz jakieś nowe fotki w niezadługim czasie?

pozdrawiam

Niieee Wiolcia.. to by było za proste...

tak od razu po tylu latach skończyć i przeprowadzić się ..

Malka nie chce prowizorek.... a ja boję się, ze wymyśli nowy wynajem .. na.. nie wiadomo ile.. i dla mnie to dopiero była by prowizorka..

No i Kochana.. wpisu nie dokonałaś w ziewniku..

Nic nie ma o żółtej rurce..