malka 04.02.2013 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Większość biegłych sądowych to fuszerki, oni są tam na zesłaniu na koniec żywota zawodowego swego Ten pan biegły to samego siebie przeszedł, nawet nasz megaaaa opanowanyyyy sędzia tracił cierpliwość - dzięki jego niekompetencji już mamy kolejną obsuwę 4 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.02.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 no jak nie mieszkasz z mężem to do kogo pretensje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.02.2013 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 no jak nie mieszkasz z mężem to do kogo pretensje pretensji nie mam, ale oczekuję od urzędnika, że zna pojęcie ADRES DO KORESPONDENCJI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.02.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 oj tam pewnie stażystka kopertowała:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.02.2013 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Taaaa z 40 letnim stażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.02.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 A w ogóle to ja tu jakieś ideologiczno-martyrologiczne watki ciągnę, a tu mój świat się zmienia Dostałam pozwolenie na budowę INSTALACJI GAZOWEJ !!!!!! O matko z córką!!!! Czyżby Janek? Maaaalka jak ja się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Też Cię kocham:yes: Nie mam tak naprawdę za wielkiego pojęcia o tym, ile może znaczyć pozwolenie na budowę instalacji gazowej, ale z Twojego postu wynika, że to naprawdę coś cholernie coooooolllllllll ..... No to gratuluję!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.02.2013 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 nie Janek paluszków w tym cudzie nie mieszał, niemniej pozwolenie mam ta dam, ta dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.02.2013 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Braza nooooo, to wielkie wow:) znaczy ciepło i ciepła woda i podłogówkę mozna przetestować, a jak będzie przetestowana to można podłogi kłaść, a jak beda podłogi, to mozna malować, a potem meble wstawiać.....och rozmarzyłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2013 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 jasssooooo, dużo tego "wow":Dbanalnie to zabrzmi .... ale cieszę się razem z Tobą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 05.02.2013 01:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Dostałam pozwolenie na budowę INSTALACJI GAZOWEJ !!!!!! O matko! tfu o Malko! przypomniałaś mi że miałam miesiąc temu wysłać panu gazownikowi dane do wystawienia zaświadczenia o pozytywnej próbie szczelności gazowej dzięki jak nie wiem co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Malusia - gratuluję bardzo, bardzo!!! Zbliżać sie zaczyna ta wielka chwila, kiedy zaczniesz meble wstawiać i myśleć o przeprowadzce, Kochana!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.02.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 gratulacje malko teraz ruszaj z kopyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.02.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Gratuluję - znaczy w lipcu się przeprowadzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.02.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Gratulacje Malka!!! No to teraz ruszysz z kopyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 05.02.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 witam się u Ciebie po raz pierwszy. czytałam ziewnik ze dwa razy i nie miałam pewności, czy to dziennik Twojej aktualnej budowy. no ale jak się robi wpis po dwóch latach, to znaczy, że jednak coś się dzieje. pewnie dużo więcej wyjaśniłby mi ten wątek, ale wybacz, chyba nie dam rady przedrzeć się przez ponad 1000 stron. gratuluję gazu i chyba oznacza to, że przeprowadzka już na horyzoncie. może wrzucisz jakieś nowe fotki w niezadługim czasie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.02.2013 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 No dobra Malka, koniec obijania się, weź sie w końcu do jakiejś roboty na tej budowie. Nie masz za bardzo ani czasu na obijanie się ani na wymówki że nie możesz do końca czerwca sie przeprowadzić. Choćby na beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2013 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Jacie, jacie, ale by się zadziało, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.02.2013 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Niieee Wiolcia.. to by było za proste... tak od razu po tylu latach skończyć i przeprowadzić się .. Malka nie chce prowizorek.... a ja boję się, ze wymyśli nowy wynajem .. na.. nie wiadomo ile.. i dla mnie to dopiero była by prowizorka.. No i Kochana.. wpisu nie dokonałaś w ziewniku.. Nic nie ma o żółtej rurce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Malka znaczy jednak ten zalany sufit to był znak i jednak powiem że a nie mówiłam że jak Cię jeszcze raz zaleje to się przeprowadzisz aaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts