marynata 11.02.2013 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 (edytowane) Podobno jak jest otwarty salon z antresolą,to mniej ogrzewanie kosztuje. Myślałam że przyjdę na gotowe,a tu nic ni chu chu....nie wybrałaś ed a w ogóle dlaczego czytasz o tych piecach,małżonek miał się podobno wykazywać ha ha Edytowane 11 Lutego 2013 przez marynata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.02.2013 00:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Marynata,miejmy nadzieję,że teoria z dziurą się sprawdzi w rachunkach za gaz Mam 3 typy i jeden podtyp nr 1 Termet ecocondens crystal 20 nr 2 Juncers carapur smart zsb 22-3c (ten Tarci ) nr 3 Saunier Duval Thema condens lub cllassic as Z moim chłopem to tak juz jest, że gdybym na jego decyzje czekała, to nawet w 2032 bym parapetówki nie zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 12.02.2013 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 to może mojego męża masz? choć muszę trochę odszczekać, nieco się ostatnio angażuje, aż sama w szoku jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.02.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 MOge sie dowiedziec o cene junkersa jakbys byla zainteresowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.02.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Marynata,miejmy nadzieję,że teoria z dziurą się sprawdzi w rachunkach za gaz Mam 3 typy i jeden podtyp nr 1 Termet ecocondens crystal 20 nr 2 Juncers carapur smart zsb 22-3c (ten Tarci ) nr 3 Saunier Duval Thema condens lub cllassic as Z moim chłopem to tak juz jest, że gdybym na jego decyzje czekała, to nawet w 2032 bym parapetówki nie zrobiła to teraz telefon w łapkę i dzwoń z pytaniem "mam zasobnik, muszę wymienić piec....czy się nada" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.02.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 z tej twojej 3 lepsze to nr 2 i 3. jesli chodzi o ceny to spokojnie od pakietu dostaniesz z 15% upustu w porzadnej hurtowni, jeszcze jak bedziesz tam kupowac pozostale elementy c.o. to moze i wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.02.2013 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Ewa, toż nic innego nie robię Tarcia, a co masz do 1 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.02.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Malka, sorki, ale wczoraj Zocha ostro walczyła i nie chciała spać, potem walczyła i nie chciała antybiotyku a potem ja walczyłam i zasnęłam...oops...No nijak nie dałam rady do 22 dotrzymać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.02.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 z 1 to to samo co ty uwazasz z 2 tylko to nie przyklad jednego feralnego egzemplarza a 4 szt. faktem, ze tez byly to te z otwarta komora. a w koncu bierzesz w pakiecie z solarami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.02.2013 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Luzik,waleczna Wiolu niczyje życie od tego nie zależało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.02.2013 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 z 1 to to samo co ty uwazasz z 2 tylko to nie przyklad jednego feralnego egzemplarza a 4 szt. faktem, ze tez byly to te z otwarta komora. a w koncu bierzesz w pakiecie z solarami? Cholera, a tak do mnie przemawiał ładnie ten Termet i mam serwisów w okolicy 5. Nie solary to pieśń przyszłości -kupię jak moja gmina będzie dopłacać więcej niż 20% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.02.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 wiesz ja pisze tylko o sprzecie, ktory ja lub rodzinka testowalismy. moze w waszych okolicach ten kociolek T.bedzie sie dobrze sprawowal. np. moja siostra obecnie ma aristona i bardzo sobie chwali, choc przez wielu uwazany jest za psujacy sie badziew. tak sobie mysle, ze obecnie to w tych kotlach podobne podzespoly siedza a faktycznie placi sie za marke.moge tylko od siebie napisac ze nam bardzo sie sprawdza ten j. , nie zwiesza sie, nie wylacza bez powodu, jest cichy, nie cieknie, zuzycie gazu na poziomie przyzwoitym, serwis robimy raz w roku. obsluge sterownika powinien pojac nawet 10 latek. jest banalna.wazna tez jest wiedza i doswiadczenie ekip serwisowych. nas obsluguje dobry fachowiec z kolei u siostry taki balwan, ze az boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.02.2013 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 No przecież o takie opinie chodzi, a nie ochy i achy producentów czy instalatorów, których to zachwyty przekładają się na gotówkę bo klient chwyci haczyk . Wycenę wszystkie trzy, zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.02.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 (edytowane) MOge sie dowiedziec o cene junkersa jakbys byla zainteresowana przypominam bo moze umknelo tzn moge ci wycenic wszytskie kotly ale gadalam z naszym instalatorem, ze termeta nie poleca , sam mial w mieszkaniu i co chcesz wycenic, sam kociol, kociol z montazem, wsio z instalacja? Edytowane 12 Lutego 2013 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.02.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 moja siostra mieszka w budynku wielorodzinnym gdzie w kazdym mieszkaniu sa kociolki (nota bene rozwiazanie takie to bezsens calkowity) i w calym bloku byly wlasnie zainstalowane T. oj serwis tam mial caly czas zlecenia od samego poczatku szkoda, ze sa takie wadliwe, bo to chyba polska firma i warto wspierac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.02.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 A propos polecania przez instalatorów - trzeba pytać dlaczego. Bo już kiedyś mi jeden powiedział, że mojego Vieśka nie poleca, bo nie kondensat. A jak zapytałam, po co kondensat na 100m2 to było "aaa. w sumie.." Termeta tu na forum nie polecali, bo palnik prosty i nie ma czegoś tam na starcie... OK, nie ma, a na co to wpływa? No, na wielkość spalania gazu. A jak? no... wpływa... ale ile to nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.02.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 moze nie ma czegos na starcie (tego nie wiem) ale tez maja wadliwe czujniki, iskrowniki (cokolwiek to znaczy) czesto ciekna i to nie przy uszczelkach - to byly glowne przyczyny awarii pieca u siory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.02.2013 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Marta - umknęło Wsio, wsio chcę, tak,że gość wchodzi do kotłowni z zasobnikiem a zostawia mi full wypas A i w nocy postanowiliśmy ze ślubnym,że jednak kalafiory chcemy na górze....rozumiecie, ta skóra z niedźwiedzia na podłodze w sypialni A co do termeta, to ciekawam za co te medale zdobył skoro wadliwy. A takie tanie części zamienne ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.02.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 sama sobie odpowiedzialas - za tanie czesci zamienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.02.2013 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 no ta sama część w junkersie kosztuje 3x tyle. Wątpię czy to zaleta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts