Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

totez dlatego medalu nie dostal:rotfl:

ale na powaznie czy roznice w cenach tych wyspecyfikowanych kotlow sa az tak znaczne? jesli nie to ja w tym przypadku kierowalabym sie raczej renoma, opiniami uzytkownikow i nawet troche instalatorow (uczciwych, bo sa i tacy, ktorzy prowizji ze sprzedazy nie maja)

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Malcia pewnie nie kazdy junkers jest dobry, ponoc ten model cerapur smart dosc dobrze sie im udal. jaka w tym prawda tego nie wiem, to tez info od instalatorow (3) moze ich tego ucza na szkoleniach serwisowych, choc kazdy z tych instalatorow/serwisantow serwisuje rowniez i inne marki kotlow.

wiem, ze kazda marka ma swoj lepszy i gorszy model, zarowno termet, junkers, saunier, vailant, viessman, buderus czy dietrych. przy swoich wyborach tez wiele czytalam, pytalam i tak naprawde zaufalam opinii jednego faceta + okazyjna cena. wystarczylo. a czasem trzeba zaryzykowac. nawet mesie sie psuja ;)

oj baby, baby ;)

fakt,że kotłownie mnie pokonała:oops: prawie, bo ciąglę walczę.

net mi zabrali wczoraj, bo zapomniałam rachunku zapłacic :oops: ale przeprosiłam sie z mobilnym i wpadłam na chwilę, ale ,że to normalnie deeeeemon prędkoooościiii jeeeeest, to ja wymiękam

idę o zaworach poczytać ;)

Nieee... z tego co wiem to na razie profesura z rozdzielacza była.. kotły tylko liznęła.. ale i tak pewnie nie wie który...

Noo nie.. o rozdzielaczach idzie czytać. tzn, że jeszcze rozdzielni nie przetrawiła...

Bożesz.. Malka.. a nie możesz tego facetowi powierzyć.

Ja dwóch rzeczy nie ogarnęłam na budowie.. właściwie jedną tak sobie, drugiej wcale.... to kotłownia i rurki, ale o piecu wiedziałam co i jak ma być, pętle rozkładaliśmy, nawet za takera robiłam.. natomiast nie mam zielonego pojęcia , absolutnie nawet bladego. co i jak z prądem. To powierzyłam wujkowi.. On napisał mi na kartecze co mam kupić, ile, jakie kable,, jakie dynksy .. i to kupiłam.. .. Pokazałam paluszkiem gdzie jaki kinkiet, gdzie żyrandol, gdzie gniazdka.. i to mam..