TAR 12.02.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 totez dlatego medalu nie dostal:rotfl: ale na powaznie czy roznice w cenach tych wyspecyfikowanych kotlow sa az tak znaczne? jesli nie to ja w tym przypadku kierowalabym sie raczej renoma, opiniami uzytkownikow i nawet troche instalatorow (uczciwych, bo sa i tacy, ktorzy prowizji ze sprzedazy nie maja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.02.2013 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 różnice są znaczne, bardzo znaczne. Nawet 150% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.02.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 No mój instalator tylko junkersa polecił z tych 3 , mówi, ze jest podobny jakościowo jak vaillant a tanszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.02.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 saunier to tez dobra firma, choc mniej znana, jest dosc popularna w okolicach wielkopolski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.02.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Malcia pewnie nie kazdy junkers jest dobry, ponoc ten model cerapur smart dosc dobrze sie im udal. jaka w tym prawda tego nie wiem, to tez info od instalatorow (3) moze ich tego ucza na szkoleniach serwisowych, choc kazdy z tych instalatorow/serwisantow serwisuje rowniez i inne marki kotlow. wiem, ze kazda marka ma swoj lepszy i gorszy model, zarowno termet, junkers, saunier, vailant, viessman, buderus czy dietrych. przy swoich wyborach tez wiele czytalam, pytalam i tak naprawde zaufalam opinii jednego faceta + okazyjna cena. wystarczylo. a czasem trzeba zaryzykowac. nawet mesie sie psuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Okey, w temacie pieców gazowych nic do dyskusji nie wniosę, to tylko banalnie powiem: dzień dobrepopołudnie Państwu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.02.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Nie ma Malki, pewnie już kocioł na ścianie w kotłowni wisi... Dodzwoniłaś się??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.02.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Pewnie ma sporo do przemyślenia po spotkaniu z instalatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.02.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Pomyślałaś/przemyślałaś już, czy dalej doktorat robisz???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.02.2013 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Hejka, Malka już po doktoracie, teraz pewnie habilitacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.02.2013 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 albo oszalala od nadmiaru wiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.02.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 .... oj kobiety, wszak wczoraj walentynki były :D Malcia dosypia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.02.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 ale ona przestala nadawac juz 12-go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.02.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Nie może być - przeprowadza się??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.02.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Eeee tam.. profesurę już robi.. gadałam z nią.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.02.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 profesure z kotłów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.02.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Chyba belwederską nominację już obskakuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.02.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 .... ależ mam skojarzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.02.2013 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 oj baby, baby fakt,że kotłownie mnie pokonała:oops: prawie, bo ciąglę walczę. net mi zabrali wczoraj, bo zapomniałam rachunku zapłacic ale przeprosiłam sie z mobilnym i wpadłam na chwilę, ale ,że to normalnie deeeeemon prędkoooościiii jeeeeest, to ja wymiękam idę o zaworach poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.02.2013 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Nieee... z tego co wiem to na razie profesura z rozdzielacza była.. kotły tylko liznęła.. ale i tak pewnie nie wie który... Noo nie.. o rozdzielaczach idzie czytać. tzn, że jeszcze rozdzielni nie przetrawiła... Bożesz.. Malka.. a nie możesz tego facetowi powierzyć. Ja dwóch rzeczy nie ogarnęłam na budowie.. właściwie jedną tak sobie, drugiej wcale.... to kotłownia i rurki, ale o piecu wiedziałam co i jak ma być, pętle rozkładaliśmy, nawet za takera robiłam.. natomiast nie mam zielonego pojęcia , absolutnie nawet bladego. co i jak z prądem. To powierzyłam wujkowi.. On napisał mi na kartecze co mam kupić, ile, jakie kable,, jakie dynksy .. i to kupiłam.. .. Pokazałam paluszkiem gdzie jaki kinkiet, gdzie żyrandol, gdzie gniazdka.. i to mam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts