Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki za życzenia -pokażę młodemu jak wróci:)

siedzę w szlafroku i czapce, upijam się i dobrze mi...dziś ani słowa o ogrzewaniu, ccw, kotłach zasobnikach i innych onych.

Dziś pogrążamy się w żałobie nad moimi włosami

Moje oczekiwania rozminęły się mocno z wizją mistrza...peruki drogie jak cholera....gdzie mogę kupić szlafmycę????

wiem ,że odrosną, ale co ja mam przez najbliższy rok w czapce chodzić???

wyglądam jak pedał (nie mylić z gejem)

życzenia przekażę:)

Tak krótko się ostrzygłaś? O kurcze, to rzeczywiscie niefajnie. A to był jakiś nowy fryzjer, czy postanowiłaś zaszaleć i całkiem nową fryzurę wymysliłaś?

moje chciejstwo i wizja mistrza nieco (qrwa- bardzo) się rozminęły :bash::bash::bash::bash::bash:

czapka lub peruka jedynym ratunkiem.

ślubny właśnie obiecał sfinansować perukę, bylebym ryczeć przestała :lol::

no jak żydówka z Dachau wyglądam :(

W 2011 roku w listopadzie byłam łysa jak kolano,dziś mam włosy praktycznie do ramion,także spoko,im jest ich mniej tym lepiej rosną :)

Pół roku prześmigałam w czapce z daszkiem,chociaż jak chodzisz do pracy to może być dziwnie :D chustki jakieś modne są .

A w ogóle to polecam na wszelkie dolegliwości z włosami i na błyskawiczny porost wodę brzozową za 4 zł,wszelkie specyfiki po 500 pln przy niej można wyrzucić do kosza,kupuj i wcieraj!

Hejka, Maleczko, nie rycz...to test dla ślubnego czy kocha za wygląd czy za wnętrze :yes:

Czapki ładne sobie kup, może zmien styl na zwiewną i eteryczną i chustki zacznij plątać na głowie?

A wogle to zrób fotę i wyślij mi, jak krytycznym okiem ocenie co i jak...;)

Malka, nie płacz, to tylko włosy, bój się Boga! ;)

Jakby zęby, rozumiałabym. :lol2:

Postawisz na cukier albo pomalujesz w kolory tęczy albo jeszcze coś i miesiąc przepękasz, a [potem to już będzie można coś więcej kombinować. :D

Byś fotę na pw puściła, to byśmy cos doradziły, a tak to nie wiem, czy nie popadłaś w histerię... ;) :hug:

na błyskawiczny porost wodę brzozową za 4 zł,..... ,kupuj i wcieraj!

Dobrze, żeś jej napisała "wcieraj", bo gotowa by była wypić w akcie desparacji.;)

Malka pomyśl, sobie że mogłoby być gorzej, serio włosy nie ręka odrosną, wiem bo sprawdzałam i obecnie również czekam na odrost, poczekamy razem ?

Słyszałam ustalenia..no i faceta poniosło.. ale inny fryzjer ratował co tamten spieprzył.. wyszła zupełnie inna fryzurka..Całkowicie nie zamierzona, ale w/g mnie super Malcia wygląda, z tym, że zupełnie inaczej niż do tej pory.. Pasuje Jej do twarzy, ale Malka się źle czuje....

Bardzo mi przykro.....:hug:

A z tą peruką się nie wygłupiaj:hug:

Noo i oscypki już jadą...

I powiem tylko, że Malka nie odbierała mojego tel.. musi być bardzo zła...

widziałam na własne oczęta (nieco ślepe ale z bliska dobrze sobie radzą :lol2: ) nawet macałam Malciową fryzurę i Malcia moim skromnym zdaniem niepotrzebnie rozpacza bo wygląda ekstra, fryzurka niestety zdradza Jej charakterek zadziornego łobuza i może w tym jest problem ;)