braza 21.02.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Zostawiam serdeczności dla Młodego i ... spadam .... bo zwariuję .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.02.2013 23:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Dzięki za życzenia -pokażę młodemu jak wróci:) siedzę w szlafroku i czapce, upijam się i dobrze mi...dziś ani słowa o ogrzewaniu, ccw, kotłach zasobnikach i innych onych.Dziś pogrążamy się w żałobie nad moimi włosamiMoje oczekiwania rozminęły się mocno z wizją mistrza...peruki drogie jak cholera....gdzie mogę kupić szlafmycę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.02.2013 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Malka, spoko, przecież odrosną Zresztą zima jest, można w czapce chodzić Najlepszego dla Młodego:) Kurcze, mieć znów 10 lat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.02.2013 23:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 wiem ,że odrosną, ale co ja mam przez najbliższy rok w czapce chodzić??? wyglądam jak pedał (nie mylić z gejem) życzenia przekażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.02.2013 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 wiem ,że odrosną, ale co ja mam przez najbliższy rok w czapce chodzić??? wyglądam jak pedał (nie mylić z gejem) życzenia przekażę Tak krótko się ostrzygłaś? O kurcze, to rzeczywiscie niefajnie. A to był jakiś nowy fryzjer, czy postanowiłaś zaszaleć i całkiem nową fryzurę wymysliłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.02.2013 00:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 moje chciejstwo i wizja mistrza nieco (qrwa- bardzo) się rozminęły :bash::bash: czapka lub peruka jedynym ratunkiem. ślubny właśnie obiecał sfinansować perukę, bylebym ryczeć przestała : no jak żydówka z Dachau wyglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 22.02.2013 03:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 W 2011 roku w listopadzie byłam łysa jak kolano,dziś mam włosy praktycznie do ramion,także spoko,im jest ich mniej tym lepiej rosną Pół roku prześmigałam w czapce z daszkiem,chociaż jak chodzisz do pracy to może być dziwnie chustki jakieś modne są . A w ogóle to polecam na wszelkie dolegliwości z włosami i na błyskawiczny porost wodę brzozową za 4 zł,wszelkie specyfiki po 500 pln przy niej można wyrzucić do kosza,kupuj i wcieraj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.02.2013 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Hejka, Maleczko, nie rycz...to test dla ślubnego czy kocha za wygląd czy za wnętrze Czapki ładne sobie kup, może zmien styl na zwiewną i eteryczną i chustki zacznij plątać na głowie? A wogle to zrób fotę i wyślij mi, jak krytycznym okiem ocenie co i jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.02.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Malka, nie płacz, to tylko włosy, bój się Boga! Jakby zęby, rozumiałabym. Postawisz na cukier albo pomalujesz w kolory tęczy albo jeszcze coś i miesiąc przepękasz, a [potem to już będzie można coś więcej kombinować. Byś fotę na pw puściła, to byśmy cos doradziły, a tak to nie wiem, czy nie popadłaś w histerię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 22.02.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 na błyskawiczny porost wodę brzozową za 4 zł,..... ,kupuj i wcieraj! Dobrze, żeś jej napisała "wcieraj", bo gotowa by była wypić w akcie desparacji. Malka pomyśl, sobie że mogłoby być gorzej, serio włosy nie ręka odrosną, wiem bo sprawdzałam i obecnie również czekam na odrost, poczekamy razem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.02.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Malcia porycze z toba i popije tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.02.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 ja mam taką wizję, machnij sobie teraz różowy na przemian z czarnym kolorem i zobaczysz, bedziesz wyglądać super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 22.02.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 i jak? z rańca już lepiej wygladają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 22.02.2013 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Proszę Słonko, ucz się od najlepszych, po co Ci włosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.02.2013 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Proszę Słonko, ucz się od najlepszych, po co Ci włosy [ATTACH=CONFIG]172390[/ATTACH] Boże, co za oczy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 22.02.2013 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 klasyka, i zero botoksu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.02.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Słyszałam ustalenia..no i faceta poniosło.. ale inny fryzjer ratował co tamten spieprzył.. wyszła zupełnie inna fryzurka..Całkowicie nie zamierzona, ale w/g mnie super Malcia wygląda, z tym, że zupełnie inaczej niż do tej pory.. Pasuje Jej do twarzy, ale Malka się źle czuje.... Bardzo mi przykro..... A z tą peruką się nie wygłupiaj:hug: Noo i oscypki już jadą... I powiem tylko, że Malka nie odbierała mojego tel.. musi być bardzo zła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.02.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Cholera ja myślałam że tu cały czas o tych tajemniczych różnych zaworach, sterownikach i co tylko i nie zaglądałam a tu sie upić wspólnie z Malką trzeba było... To teraz mocno:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.02.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 widziałam na własne oczęta (nieco ślepe ale z bliska dobrze sobie radzą ) nawet macałam Malciową fryzurę i Malcia moim skromnym zdaniem niepotrzebnie rozpacza bo wygląda ekstra, fryzurka niestety zdradza Jej charakterek zadziornego łobuza i może w tym jest problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.02.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 oj tam wusia wczesniejsza tez zdradzala no przynajmniej ta, która ja widziałam. Malcia nie rozpaczaj, mi powoli przechodzi, chodz do wuski na wodke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts