markoto 22.02.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Witam po przerwie Rany ale nastukaliscie. Ja juz chyba wszystko zapomnialam o kotlowni i sterownikach silownikach i rozdzielaczach Wiem tylko ze u nas grzanie wody jest jest z automatu rano bo wtedy bierzemy prysznic a w ciagu dnia wg potrzeb tzn jest potrzeba kapieli to wlaczamy grzanie na sterowniku. Cyrkulacji nie mamy automatycznej tylko tez z przycisku tzn jak woda zagrzana to wlaczamy przycisk i idzie cyrkulacja, po 5 minutach mozna sie kapac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 22.02.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Malko ! Witaj w klubie ! Ja od 15 grudnia codziennie mierzę włosy ile urosły ! Już w palcach mam centymetr ! pojechałam do Wrocławia do ekstra fryzjera i .... tak jak u Ciebie ! Jednego żałuję ,że tej babie .. no wiecie .. więcej nie na wrzucałam ! Malka :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 23.02.2013 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Malka,no co tam,napiłaś już się tej wody brzozowej Chodz pogadamy o piecach to szybciej czas do wzrostu zleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.02.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Malka, psia krew, wracaj do życia!!!! Skoro goopie włosy są w stanie wprowadzić Ciebie w czarną rozpacz, to ja się Ciebie wypieram!!!!! Żartowałam, ale jestem na Ciebie zła!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.02.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Siostra ... nie przejmuj się ... Ja - Twój brat też nie lubię fryzjera .. omijam jak się da ... ale czasami trzeba ... Zawsze odrastają ... Zawsze ... Wstaw zdjęcie (od czoła wzwyż) i zobaczysz, że wszyscy będą podziwiać ... PS .... tylko odpowiednio wyżeluj ... Nie mogą być "oklapnięte" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 24.02.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 tak się zapiła, że teraz kaca leczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 24.02.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Malka odpoczywa po imprezce urodzinowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.02.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 .....od piątku na Nią czekam.... U siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.02.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 hejka, spieszę donieść że Malka własnie skonczyła balować i wzieła się za przyrodę- na jutro do szkoły znaczy się. Zaopatrzyła sie w czapkę i już nie lamentuje będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.02.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Przynajmniej Jej zimno w głowę nie będzie... Ja się bez czapki nie ruszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.02.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Ja nigdy Malki w czapce nie widziałam, wiec musi być ciekawie pod tą czapką ale nie dała się namowić na fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.02.2013 23:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Siostra ... nie przejmuj się ... Ja - Twój brat też nie lubię fryzjera .. omijam jak się da ... ale czasami trzeba ... Zawsze odrastają ... Zawsze ... Wstaw zdjęcie (od czoła wzwyż) i zobaczysz, że wszyscy będą podziwiać ... PS .... tylko odpowiednio wyżeluj ... Nie mogą być "oklapnięte" :) Zero fot -nie ma takiej opcji, nawet wysokiego czoła i głębokiego gardła Fajnie,ze jesteś Malka, psia krew, wracaj do życia!!!! Skoro goopie włosy są w stanie wprowadzić Ciebie w czarną rozpacz, to ja się Ciebie wypieram!!!!! Żartowałam, ale jestem na Ciebie zła!!!! Ale ja zniknięta byłąm z powodu urodzin młodego wybaczysz ? a reszta już przez Was powiedziana witanko drogie towarzystwo moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.02.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Dobrze, że jesteś, boi też już zaczynałam wątpić w Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 25.02.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 A ja zamiast pieca zamówiłam sobie u stolarza stół ogrodowy i donice. Nie wiem w ramach czego to,ale już czuć w powietrzu wiosnę która skutecznie pozwala zapomnieć o dylematach gazowych i kieruje zainteresowania na sprawy o niebo przyjemniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.02.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 No!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.02.2013 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 a ja kocioła zamówiłam,na stół przyjdzie czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 26.02.2013 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 cyknęłam fotkę jednej tablicy,niestety drugiej skrzynki nie mogłam otworzyć ale chyba zle to sfociłam niestety(powinnam klęknąć heh) i muszę się poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.02.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 No gratuluję kocioła:D czy jak się cofnę o kilka stron to się dowiem jakiego czy mam pytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.02.2013 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 cyknęłam fotkę jednej tablicy,niestety drugiej skrzynki nie mogłam otworzyć ale chyba zle to sfociłam niestety(powinnam klęknąć heh) [ATTACH=CONFIG]173029[/ATTACH] i muszę się poprawić to podłogówka + grzejniki, nie? Właśnie chodziło mi o pompę i termometry , skoro większość ich nie ma to czy są niezbędne?? Luka - pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.02.2013 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 To pytam:Djaki ten kocioł, znaczy jaka marka i model i jedno czy dwufunkcyjny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts