Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Żyję, katar upierdliwy jest, ale póki co nie zabija :)

Połazilim dziś trochę po sklepach.

Dokupiłam półki i drążki do szafy, którą przy okazji ubiegłotygodniowych klopsów, zakupilim.

Pooglądałam trochę kanap - nic mi nie leży :mad::mad: albo małe,albo bez zagłówków, albo twarde jak deska do prasowania.

Krzesła też albo do oglądania (ładnie i niewygodne) albo do siedzenia (brzydkie i wygodne)....a jest jeszcze trzecia opcja -zabijają ceną.

Powiedzcie mi jak zwykłe krzesło kawałek poliwęglanu i trochę drewna może kosztować półtora tysia :eek: (1577 zł) nota bene, krzesło, które wygrało konkurs na niskobudżetowy mebel :bash::bash:

Choc ślubny stwierdził,że eamsa może kupić

jednego :lol2:

Drzwi :mad: temat przekleństwo - po dzisiejszym turne jesteśmy coraz bardziej skłonni zlecić zrobienie ich stolarzowi (patrz wczorajszy wpis), masówka, to straszna paść :mad:

no i byłam pomacać podłogi - tam gdzie wzrok mój sięgnął - miodzio :)

Drzwi :mad: temat przekleństwo - po dzisiejszym turne jesteśmy coraz bardziej skłonni zlecić zrobienie ich stolarzowi (patrz wczorajszy wpis), masówka, to straszna paść :mad:

ooo, dzisiejsze popołudnie obfitowało u mnie w identyczne wnioski :)

Dorka, przykład - idę holem dużego sklepu wyposażenia wnętrz i przez szybkę uśmiechaja się do mnie, białe proste drzwi, wchodzę z nadzieją "mam, znalazłam" :)

Otwieram, zamykam, głaskam, macam, a tu dolny narożnik wyje do mnie odklejonym obrzeżem.

Jasna cholera, to drzwi podobno renomowanej firmy, w cenie przekraczającej dwa tysie.

Mozna tłumaczyć, że drzwi na ekspozycji, otwierane i zamykane wielokrotnie, ale przecież to rola drzwi.

Mnie ostatnio też bardzo namawiano na drzwi wewnętrzne za dwa tysie, zagapiłam się, wsadziłam ręce do kieszeni, wyjęłam prawie bez palców. Gadzina czuwa. Będzie stolarz i sosna, chyba że cud gospodarczy się wydarzy. Np. kozy mi się rozmnożą i będę młode sprzedawać :)

Hejka, wlazłam TYLKO I WYŁĄCZNIE dla Ciebie, pamietaj o tym :razz:

gdzie foty dla mnie, się pytam????

ps, widziałam i siedziałam i nawet spałam na kanapie Nitki- świetna jest, i zagłówki ma, i wygląd ma i wygodna bardzo jest i duuuuża też

Jakbyś tak odbierała telefon, to by było miło :mad::mad::mad:

A Nitkową kanapę...hym :lol2:

będę miała u siebie , za jakiś miesiąc :)