nita83 22.09.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 pewnie sie tarza po cudnych podłogach zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.09.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 tarzac to w poniedziałek nawet w oparach wicka i syropu na kaszel - ale będę się tarzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.09.2013 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Żyję, katar upierdliwy jest, ale póki co nie zabija Połazilim dziś trochę po sklepach. Dokupiłam półki i drążki do szafy, którą przy okazji ubiegłotygodniowych klopsów, zakupilim. Pooglądałam trochę kanap - nic mi nie leży :mad: albo małe,albo bez zagłówków, albo twarde jak deska do prasowania. Krzesła też albo do oglądania (ładnie i niewygodne) albo do siedzenia (brzydkie i wygodne)....a jest jeszcze trzecia opcja -zabijają ceną. Powiedzcie mi jak zwykłe krzesło kawałek poliwęglanu i trochę drewna może kosztować półtora tysia (1577 zł) nota bene, krzesło, które wygrało konkurs na niskobudżetowy mebel :bash: Choc ślubny stwierdził,że eamsa może kupić jednego Drzwi temat przekleństwo - po dzisiejszym turne jesteśmy coraz bardziej skłonni zlecić zrobienie ich stolarzowi (patrz wczorajszy wpis), masówka, to straszna paść no i byłam pomacać podłogi - tam gdzie wzrok mój sięgnął - miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 22.09.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Drzwi temat przekleństwo - po dzisiejszym turne jesteśmy coraz bardziej skłonni zlecić zrobienie ich stolarzowi (patrz wczorajszy wpis), masówka, to straszna paść ooo, dzisiejsze popołudnie obfitowało u mnie w identyczne wnioski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.09.2013 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Dorka, przykład - idę holem dużego sklepu wyposażenia wnętrz i przez szybkę uśmiechaja się do mnie, białe proste drzwi, wchodzę z nadzieją "mam, znalazłam" Otwieram, zamykam, głaskam, macam, a tu dolny narożnik wyje do mnie odklejonym obrzeżem. Jasna cholera, to drzwi podobno renomowanej firmy, w cenie przekraczającej dwa tysie. Mozna tłumaczyć, że drzwi na ekspozycji, otwierane i zamykane wielokrotnie, ale przecież to rola drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.09.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 To ja poczekam do jutra.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 22.09.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Mnie ostatnio też bardzo namawiano na drzwi wewnętrzne za dwa tysie, zagapiłam się, wsadziłam ręce do kieszeni, wyjęłam prawie bez palców. Gadzina czuwa. Będzie stolarz i sosna, chyba że cud gospodarczy się wydarzy. Np. kozy mi się rozmnożą i będę młode sprzedawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.09.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 no i byłam pomacać podłogi - tam gdzie wzrok mój sięgnął - miodzio budujesz napiecie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.09.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 budujesz na fundamentach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.09.2013 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 budujesz napiecie:lol2: Tarcia, na fotkach wygląda jak.... jak to było :-? gumoleum budujesz na fundamentach? no, porąbanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.09.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 pożywiom, uwidim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.09.2013 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 i co????? tarzasz sie juz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.09.2013 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 No co Ty czekam na moich najmilejszych, niech oni pierwsi postawią na tym nogi. ja się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.09.2013 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 okej, okej tylko zrob mega fotorelacje z tego turlania co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.09.2013 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 ale w trakcie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.09.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 madra dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.09.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Hejka, wlazłam TYLKO I WYŁĄCZNIE dla Ciebie, pamietaj o tym gdzie foty dla mnie, się pytam???? ps, widziałam i siedziałam i nawet spałam na kanapie Nitki- świetna jest, i zagłówki ma, i wygląd ma i wygodna bardzo jest i duuuuża też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.09.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Wiolaszka a co Ty tak zniknelas he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.09.2013 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Hejka, wlazłam TYLKO I WYŁĄCZNIE dla Ciebie, pamietaj o tym gdzie foty dla mnie, się pytam???? ps, widziałam i siedziałam i nawet spałam na kanapie Nitki- świetna jest, i zagłówki ma, i wygląd ma i wygodna bardzo jest i duuuuża też Jakbyś tak odbierała telefon, to by było miło :mad: A Nitkową kanapę...hym będę miała u siebie , za jakiś miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.09.2013 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 a teraz gadać, kto kolekcjonuje starocie ?? Wiecie, kanka na mleko, żelazko na duszę i takie tam ??? nikt ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts