TAR 09.10.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 aaa to juz kumam skad te malownicze zacieki. inwencja rzeczywiscie - wymieklam:rotfl: ale za to cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.10.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Malcia jest szansa u mnie z lampą Młodego tak samo było dwa razy wysyłali K-EX i rozwalona za trzecim razem kuriera zmienili bo jak to sprzedawca stwierdził "coś nerwowy chyba ten kurier na pani terenie" i dotarła cała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.10.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 umywala doszla w calosci czy szału dostalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2013 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 W całosci ale tym razem jako przesyłka paletowa, więc już nie było szans sobie nią porzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.10.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 nareszcie już zamontowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.10.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Nooo kuchnia suuper... Ja bym ją wkleiła na wątek kuchenny. Śpicie już? ZA materac... cóż .. nowy domek... nowy poto.... ..... Idę sobie stąd, żeby nie oberwać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.10.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Kuchnia wypas absolutny!!!! Rok temu za taka dałabym się posiekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.10.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Aż poszłam zobaczyć, co ten IDEAL oferuje, skoro taki dobry sklep, ale niestety kibelków nie mają na stanie a ja muszlę kupić muszę, bo mam z koła i po 5 latach już się domyć nie daje... No i gdzie ta Ikea??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 09.10.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 tadam, tadam kuchnie Malki mam :D:D No i to jest dwa razy tyle, ile zakładam jako minimum tego, by spędzić święta u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.10.2013 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 no kuchnia pelna geba, wszytskie potrzebne sprzety są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.10.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 A gdzie myjesz naczynia????? bo ja myłam na podjeździe przed garażem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.10.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 nie myje uzywa jednorazowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.10.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 o matko, załapałam się na kuchnie cześć Wszystkim i cześć Posiadaczko Wspaniałych Sprzętów Kuchennych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.10.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Ja przez jakiś miesiąc myłam w wannie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 10.10.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 łaaaał kuchniaaaa to juz parapetówka może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.10.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Malka, kuchnia mniodzio Mialam podobną przez 2 miesiące:yes: Tylko wkurzało mnie to wynoszenie pomyj na dwór:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.10.2013 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Hej czytam Was cały czas, jednak pisanie przy tym necie, to katorga :bash: Niemniej i na czytanie odchodzi mnie ochota. Musze zrobić porządek, nie tylko w domu, ale i wśród znajomych. Och życie weryfikuje, tych fałszywych, jak sitem trzeba odsiać i zapomnieć. ot taka refleksja po kilku ostatnich dniach. Buziaki i uściski dla tych co sa mimo wszystko, a nie dlatego,że maja w tym interes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.10.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 no ej, to do ciebie niepodobne bys się poddawala takim pierdolom, ja tu czuwam jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.10.2013 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Tarcia, zmuszasz mnie do walki z netem ja od pierdół daleka jestem, ale nie zniesę hipokryzji i tego,że i ja mogę się stać celem ataku przerośniętego ego pseudo koleżanek. Wolę wyrwać chwasta nim to nastąpi (choć może już sie priwy przepalają na obrabianiu mi dupy - co szczerze - wcale by mnie nie zdziwiło w zaistniałej sytuacji. Ale nic to, jak mówiłam, życie weryfikuje = na całe szczęście AMEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.10.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 nie wiem o co biega i dobrze. ja tu cie ciagle planuje zmuszać, bo przecież ciekawość to jak skleroza - siostra moja rodzona ciekawość budowlanych zmagan oczywiście i w ogole, obrabianie dup mnie nie interesuje, mam swoja wystarczająco duza do obrobienia:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts