braza 13.10.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Ja też musze antene wyciągnąc wyżej, ale u mnie wkoło tyle odgromników mam, że o pioruny się nie martwię!! A po powrocie Szanownego spróbujemy tego Plusa, sąsiedzi maja i sa nawet zadowoleni. I tak Malka, tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.10.2013 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Koszt nie jest aż tak wielki.. my daliśmy jakoś 150zł z hakiem na licytacji.. nie mogę tego w mailach znaleźć.. w każdym razie znalazłam cosik podobnego http://allegro.pl/antena-24dbi-3g-umts-hsdpa-hspa-huawei-zte-15m-i3549976466.html oczywiście to pierwsza lepsza propozycja.. dzięki tej antenie mamy full zasięg a tam było tylko 0-1 kreska.. i jesteśmy poza mapą zasięgu Pozdrawiam K. Dzięki za namiary... tylko jak na dach wleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.10.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 nie macie wyłazu dachowego na strychu? przydaje sie czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.10.2013 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Mam wyłaz ale do komina jest jakiś kawałek, choć i stopnie kominiarskie są - tak czy siak i tak tego sami nie zrobimy Muszę kokoś poszukać, najgorzej, że teraz czasu nie mam zająć się tematem, a jak będę miała czas to już śnieg na dachu będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.10.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 moj lata po dachu jak prawdziwy himen. wylaz, stopnie i smiga. u nas radiowka jest od strony sciany szczytowej na samej gorze, chlopaki z balkonu montowali. bylam niezle wystrachana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.10.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Hejka, jak tam? dzwoniłaś od pana od kuchni? wiadomo coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 14.10.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Dzięki za namiary... tylko jak na dach wleźć po kiego na dach? my mamy na ścianie na wysokości okna w pokoju nad garażem mniej więcej tak jak satelitkę.. tylko trzeba mniej więcej wiedzieć w którą stronę jest nadajnik GSM by wiedzieć gdzie kierować, a regulacja to też na milimetry wręcz.. Tarciu my np nie mamy wyłazu na dach ani kominów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.10.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 w sumie wylaz nie jest obligatoryjny nam sie przydaje, rzadko, bo rzadko ale jednak. mamy na dachu kolektory, latwiej sie dostac do serwisowania i takie tam. juz jest wiec niech zostanie tez zrezygnowalam z jednego komina, gdyby nie kominek to i drugiego by nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.10.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Na ścianie przy oknie? Nie wpadłam na to. A czy można najpierw przez zamontowaniem na stałe sprawdzić jakość sygnału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 14.10.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 cześć Malcia fajnie, że wróciłaś stamtąd, gdzie byłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 14.10.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Na ścianie przy oknie? Nie wpadłam na to. A czy można najpierw przez zamontowaniem na stałe sprawdzić jakość sygnału? my antenę najpierw zamontowaliśmy na 4 metrowej łacie (4x6cm) i w bezwietrznej pogodzie mąż wyszedł na taras z tym ustrojstwem ja modem do laptona, kabelek do modemu (jest on dość sztywny więc musiałam cały czas trzymać modem co by posty się nie popsuły..) i kawałek po kawałku sprawdzaliśmy.. niestety drobny ruch i traciliśmy zasięg.. mimo to wiedzieliśmy, że coś gdzieś jest.. i w którym kierunku mierzyć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.10.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 u nas taka antene wzmacniajaca sygnal radiowy ustawial nam koles od internetu, z nim mamy umowe, on dostarczyl antene i ja odpowiednio ustawil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.10.2013 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 to ja wybitnie pazerna jestem bo mam dwa kominy i dwa wyłazy za to zero stopni dachowych:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.10.2013 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 A ja mam trzy kominy i pięć daszków - kto da więcej??:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.10.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 kurde ale mnogość a reku macie? bo wtedy kominow nie trzeba murować, u siebie zaoszczedzilam po metrze kwadratowym w każdej łazience, no i oczywiście lepsze ustawienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.10.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 a nie macie reku... macie xza to milion pińcet rzeczy które wolelibyście nie mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.10.2013 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 zdarza sie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.10.2013 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 podobno nawet najlepszym:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.10.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 no pewnie, ile ja wpadek zaliczylam:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.10.2013 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 skromnisia:rotfl: zaraz stąd z hukiem wylecimy jak malki net będzie próbował przerobić tą błyskotliwa konwersację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts