TAR 14.10.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 a co, nie ma to jak dowartosciowac się samemu i nastroj od razu lepszy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.10.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 reku się ma ale i piec na eko i kominek przy czym każde z tych ustrojstw na różnych końcach chałupy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.10.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Jejuśku, jak to miło poczytać te Wasze wypocinki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.10.2013 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 ja od gazówki wypuscilam tylko rure z nierdzewki dwuplaszczowa, no i zostawiłam komin od kominka ale "wolne" szachty wykorzystałam na pociagniecie pionow od reku i jeden pion od okapu, rury spiro sa wmurowane w kominie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 14.10.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 w dachu mamy jedynie odpowietrznik od wc i nawiewniki w dachówkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.10.2013 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 cześć Malcia fajnie, że wróciłaś stamtąd, gdzie byłaś. nie wróciłam - nadal jestem w ciemnej dupie Choć pokonałam dziś okno tarasowe, wszystko w ramie przesuwki było, i tynk i wylewka nr 1, wylewka nr 2 i zywica i farba - no mówię Ci pełna przekrojówka budowy. 7 godzin , trzy szczoteczki do zębów, cztery scierki z mikrofibry póżniej - mam czyste okno i ramy ale tylko od wewnątrz :bash: to ja wybitnie pazerna jestem bo mam dwa kominy i dwa wyłazy za to zero stopni dachowych:rotfl: jesteś lepsza o jeden wyłaz a my stopnie musimy zrobić, bo nam kominiarz nie chce odbioru klepnąć Jejuśku, jak to miło poczytać te Wasze wypocinki :D cudnie, nie ?? Pan od radiówki kazał mi zmontować trzymetrową sztycę do montażu anteny. sam znalazł drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 14.10.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 a otwierało się jeszcze to okno? mimo, że z czarnej dupy, to i tak fajnie, że udaje Ci się z nami komunikować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.10.2013 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 otwierało, ale z zamykaniem był problem porozkręcałam je dziś na milion części i odkryłam ,że taka wewnętrzna prowadnica jest zasyfiona. W zyciu bym jej nie znalazła gdybym maskownicy nie zdjęła (co proste nie było). Ale teraz śmiga jak ta lala Było już "pochwalcie sie swoimi kuchniami" teraz jest pokażcie swoje salony znów deklasuję konkurencję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.10.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 co ty chcesz, calkiem na wypasie i jakie oryginalne fotele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 14.10.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Było już "pochwalcie sie swoimi kuchniami" teraz jest pokażcie swoje salony znów deklasuję konkurencję nie mam co do tego żadnych wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.10.2013 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Tarcia, fotele sa zajebiście wygodne, już sie nie mogę lata doczekać , bo swietnie mi się w ogródek komponują a póki co robią za meble salonowe Kasia - no, innej reakcji się nie spodziewałam Umiesz docenić piękno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.10.2013 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 aaaa Tarcia, bo miałam nawet do Ciebie dzwonic jak biegałam dziś z sekatorem czy to czas by ciąć hortensje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 14.10.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 no a jak. taki ze mnie esteta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 14.10.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Było już "pochwalcie sie swoimi kuchniami" teraz jest pokażcie swoje salony znów deklasuję konkurencję [ATTACH=CONFIG]218519[/ATTACH] Malka, Ty źle komentujesz swoje wnętrza. Powołaj się na kilku japońskich mistrzów wnętrzarstwa, jakiś Ongów, Wongów albo innych, a kilka miesięcy później ujrzysz kopie tego, co skomponowałaś u innych. Nie wiem czy dorwiesz jakąś wygodniejszą sofę od tych foteli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.10.2013 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 matko, ale mi sie net rozbujał na całe pięć minut znów zamół go złapał, to nie na moje nerwy - ide poczytać co u Was i telepatycznie w każdym wątku, będe pozdrawiać :?) poczujcie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.10.2013 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 wysle, nie wyśle, wyśle, nie wyśle ????? Dorka , z ta kanapa to niestety możesz mieć rację ale zamówiona już -pożyjemy zobaczymy. Przyjedziesz przetestować , mam nadzieję?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.10.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Tarcia, fotele sa zajebiście wygodne, już sie nie mogę lata doczekać , bo swietnie mi się w ogródek komponują a póki co robią za meble salonowe Kasia - no, innej reakcji się nie spodziewałam Umiesz docenić piękno w to nie watpie aaaa Tarcia, bo miałam nawet do Ciebie dzwonic jak biegałam dziś z sekatorem czy to czas by ciąć hortensje ? pogielo Cie?!?!?! WIOSNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.10.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Przyjedziesz przetestować , mam nadzieję?? a mnie to już nie zaprosilas:cool: ide się pofochowac do lozka:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 14.10.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 (edytowane) salon zarypisty, od razu chce sie paść w objęcia jednego z tych foteli, albo od razu na żywicę a mocno te hortensje wiosna się tnie? Edytowane 14 Października 2013 przez nita83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 14.10.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 wysle, nie wyśle, wyśle, nie wyśle ????? Dorka , z ta kanapa to niestety możesz mieć rację ale zamówiona już -pożyjemy zobaczymy. Przyjedziesz przetestować , mam nadzieję?? Niewątpliwie wysłało Jasne, że przyjadę Nawet myślałam, że teraz się wstrzelę, ale bawiąc się w samotną matkę nieco się zarżnęłam tym razem i odpuściłam sobie wszelkie przyjemności oprócz jednej i wszelakich konieczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts