TAR 14.10.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Nita ale które masz - bukietowe, drzewiaste ja obcinam mocno 40-50 cm nawet, ogrodowych nie tne wcale na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 14.10.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 chyba ogrodową, musze odszukać w zapiskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 14.10.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Malka po kuchni niecierpliwie czekam na odsłonę łazienki i mały prezent http://www.keepcalm-o-matic.co.uk/i/home-is-where-your-wifi-connects-automatically.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.10.2013 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 w to nie watpie pogielo Cie?!?!?! WIOSNA dobra nie krzycz, poczekam do wiosny a 50 to obcinasz, czy zostawiasz?? a mnie to już nie zaprosilas:cool: ide się pofochowac do lozka:p a to ja nie wiedziałam,że Ciebie muszę zapraszać Juz się poprawiam Tarcia, przyjedziesz polec (polegnąć ??) na mojej kanapie ?? salon zarypisty, od razu chce sie paść w objęcia jednego z tych foteli, albo od razu na żywicę a mocno te hortensje wiosna się tnie? jutro zrobię lepsze zdjęcie specjalnie for You, bo dzisiejsze tak od niechcenia komórką, bez swiatła Niewątpliwie wysłało Jasne, że przyjadę Nawet myślałam, że teraz się wstrzelę, ale bawiąc się w samotną matkę nieco się zarżnęłam tym razem i odpuściłam sobie wszelkie przyjemności oprócz jednej i wszelakich konieczności. to kiedy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.10.2013 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Malka po kuchni niecierpliwie czekam na odsłonę łazienki i mały prezent http://www.keepcalm-o-matic.co.uk/i/home-is-where-your-wifi-connects-automatically.png ale ten na gwizdku, to nigdzie franca nie łaczy bezdomna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 14.10.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 to kiedy ?? Początek nowembra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.10.2013 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Malcia, nie wiem czy kojarzysz moją sąsiadkę, która pod swoim płotem ma cały rząd przepieknych hortensji, różnej maści i odmian, tydzień temu ścięła, zostawiła patyczki dł. ok. 20-30 cm i tak ścina jesienią co roku, jak przekwitnie ostatni kwiat. Więc nie do końca wierzę, że jesienią nie można, bo chyba można a meble masz cudne, jak pamiętam ja też miałam ogrodowe, bambusowe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.10.2013 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 (edytowane) sorki Wiolaszka ale nie spotkalam sie jeszcze nigdzie z jesiennym cieciem hortensji. jesli Malka chce ryzykowac jej broszka ale jakby ktos chcial to tu jest sciaga: http://ogrodniktomek.pl/2013/04/przycinanie-hortensji/ i tu fotka: http://www.rodgaje.republika.pl/images/ciecie.jpg Edytowane 15 Października 2013 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.10.2013 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 jusu, niesamowite, rano sie udało połączyć -cuda panie, cuda Wiola, Jasne,że kojarzę - takich hortensji nie da sie zapomnieć Ale ona ma same ogrodowe, te kwitną na zeszłorocznych pedach, więc moze jak teraz przycina, to one zdążą wytworzyć pędy i będą kwitły. Tarcia, ja się spotkałam z jesiennym cieciem , ale własnie ogrodowych -stąd moje pytanie. Jak miło moc powiedzieć Wam dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.10.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 ogrodowych nie tne wcale, tylko po zimie wycinam przemarzniete pedy, kwitna co roku. ale szczerze to ja nie przepadam za ogrodowymi, sa bo sa i uwagi za wiele im nie poswiecam a ty masz ogrodowe? jakos mi umkly moze ty powinnas zawsze rano wchodzic to net bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.10.2013 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Mam jedna w trzech osobach Znaczy rozsadziłam jednego giganta na trzy kupki i sobie rosną , więc dam im spokój zawsze rano próbuję, ale zazwyczaj mruga czerwonym okiem całymi godzinami a dziś po 40 minutach puscił niebieskie oko i tak mu zostało póki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.10.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 bo niebieskie oczeta sa sliczneeeeeee:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.10.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Wiolaszka ta twoja sasiadka scina wszystkie galazki na 20-30 cm? Poniewaz lubie sprawdzac metody innych poswiece dzis jedna ogrodowke i ja obciacham, zobaczymy co z tego wyniknie (mimo wszystko nie mam nadziei, ze za rok zakwitnie - mojej mamie nie zakwitly jak tak zrobila) jednak sprobuje i zdam relacje latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.10.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 tu macie zasady cięcia hortensji - http://www.ogrodowisko.pl/artykuly/199-hortensje-sadzenie-i-pielegnacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.10.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 swietna strona, kiedys mialam ja w ulubionych ale sie gdzies zapodziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.10.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Malcia u mnie nie ma potrzeby stopni albowiem gdyż wyłazy są tak śprytnie zamontowane że jak z niego wylizie to ma wgląd do komina:rotfl: i tu ukłon w stronę gościa który nam dach sprzedawał ( za dobrą radę i oszczędzenie kieszeni ) i dla chłopaków którzy nam dach robili ( za dobre wykonanie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.10.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 aaaa rozum mi odebrało:oops: salon wymiata:lol: fotele super ale ja to bym się od razu spoziomowała na żywicy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.10.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Tak, sąsiadka tnie to na jesieni, jak tylko ostatni kwiat przekwitnie. Ale dzis wracając do domu sprawdziłam, bardziej to cięcie jest na wys. 30-40 cm. Nizej nie. Wiecie, niektóre kobiety mają problemy z oceną odległości czy też długości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.10.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Malka, teraz się od parapetówki nie wykręcisz:no: I zaden tam 2023 czy 2032rok:P Kuchnia jest, salon jest, kibello z tego co pamiętam też.... Nic więcej nie trzeba:D:D:D Oprócz gospodyni oczywiście;) A i koza fajowa:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.10.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Kozy juz chyba nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts