malka 11.12.2013 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Dorka, ja Cię ładnie proszę , choć Ty nie kracz , co?? Bo mój chłop mi zrzędzi,że na pewno coś będzie nie tak :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 11.12.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Oj tam od razu nie tak, uwięzisz kuriera na kanapie do rana, rano obejrzysz raz jeszcze kanapę, nie kuriera. Jak coś nie tak, to niech wraca jak mrówka z nią na plecach, jak nie, to sru kuriera z kanapy i voila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.12.2013 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 przyjechał,zrzucił balast i pojechał Tylko co ja mam teraz biedna począć z moimi żabami ? hę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 11.12.2013 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 W żadnym wypadku się z nimi nie rozstawać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.12.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 ooo i jak kanapa?? jak? jak?? fotę proszę, bo nie uwierzę na słowo a propos co to za kurier że o północy wozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.12.2013 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 No ba! Opierdalanie to też ciężka praca. Pojawiaj się trochę częściej, kochana, bo nie ma jak wieści o Tobie zdobyć, a na telefon to nie chcę Ci psuć błogostanu. Ja mam tak, że nerwowo podskakuję za każdym razem, kiedy dzwoni telefon. Ale chyba w końcu będę zmuszona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.12.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Depsia, Malka nawet telefonicznie jest zabiegana wiem, bo ciągle ją molestuję bo ta piiiiiiii nie uznaje innych srodków komunikacji elektronicznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.12.2013 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 oj tam, oj tam telefony są po to by z nich korzystać moja kanapa tadammmm i co? obleci?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.12.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 super kanapa i stolik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.12.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 ojej, jaka ona wielka! Ale się już chyba nie rozkład?optycznie ładna. A wygodna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.12.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 łaaaaa ale kanapiszcze wielkie, ale super i stolik tez gitesowy. i w ogole jakos po domowemu sie tak zrobilo choc limonkowe żaby tez byly fajne, troche kolorku dawaly . I masz zaslony:jawdrop: no nie poznaje koolezanki zycze sobie jeszcze obejrzec lazienke:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.12.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 zaslonki jak moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.12.2013 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Dzięki Marta Ewa, owszem rozkłada się, ale tylko do spania. Ma również pojemniki na pościel. Wbrew pozorom ja nie mam dużego domu i każda miejsce do przechowywania jest na wagę złota. Choć teraz już wiem, że dłuższy bok mógł być o jedno siedzonko dłuższy, kosztem pufy. Bałam się jednak,ze zagraci się strasznie wielką rogówką. Tarcia -zasłony tymczasówy, póki nie będzie żaluzji zewnętrznych, a to możemy zrobić dopiero po elewacji, więc jeszcze chwilę to potrwa. Żaby lądują na strychu, a wiosną w ogrodzie, tam gdzie ich miejsce więc tak na zawsze się z nimi nie rozstaję A zielono ma młody w pokoju. Tak sobie królewicz wymyślił, tak ma A łazienka, hymmmm cągle w remoncie i ciągle nie skończona, brakuje mi frontów do szuflad, szafki nad kibelkiem i jakiejś rozsądnej zasłony okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.12.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 (edytowane) zielony nie jest zly, u mnie w goscinnym goscie maja soczysta zielen, taka wiosennych mlodych listkow -choc zima to najchetniej nawiedzany pokoj przez domownikow wiecie co lubie biele i szarosci (tez sporo ich mam) ale tak calkiem bez kolorow to chyba nie moglabym mieszkac, jakis taki spaczony guscik we mnie siedzi:lol2::lol2: Edytowane 12 Grudnia 2013 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.12.2013 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Tarcia, ja kolorowego zajoba dostałam, po 12 latach w mieszkaniu. Muszę odpocząć. Marzyłam o monochromatycznym domu , jednak wszystko w bieli przeraziło mojego ślubnego, efektem kompromisu jest czerń , szarość i drewno i taki będzie, przynajmniej aż mi się nie znudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.12.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Choć moje serce pika do zupełnie innego styl domu, to bardzo mi się tu podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.12.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 w mieszkaniu mialam bialo wiec dom w wiekszosci zrobilam kolorowy (sciany) ale znowu chce mi sie uporzadkowania. wiec wiosna malowanie dolu na jeden jasny kolor jakis bardzo jasny smietankowy, gora zostaje, bo tam biele i szarosci na scianach szaleja a tylko goscinny zostaje zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.12.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Po kolorowych mieszkaniach większość musi odpocząć Tu groszek zielony, tam brzoskwinka.... Kanapa i stoilik - piękne towarzystwo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.12.2013 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 O widzisz Tarcia, widzisz kolory potrafią zmęczyć . Aga, ja w ogóle miałam sajgon kolorystyczny, kuchnia była groszkowo zielona, pokój granatowo żółty, sypialnia w fioletach, przedpokój żółto zielony, a łazienka w brązach i beżach :sick::sick::sick: chyba już mnie rozumiecie ps. pokój młodego jest biało czarno zielony - tak chciał tak ma ja tam wchodzę tylko jak muszę ps2 a stolik to dzieło przypadku, pojechałam oglądać drzwi, a on stał na wystawie jednego ze sklepów, taki biedy, samotny, to przygarnęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.12.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Jak kupiliśmy mieszkanie to w kuchni była tapeta w kolorze wściekłego różu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts