Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oj tam od razu nie tak, uwięzisz kuriera na kanapie do rana, rano obejrzysz raz jeszcze kanapę, nie kuriera. Jak coś nie tak, to niech wraca jak mrówka z nią na plecach, jak nie, to sru kuriera z kanapy i voila.

No ba! Opierdalanie to też ciężka praca. :lol:

Pojawiaj się trochę częściej, kochana, bo nie ma jak wieści o Tobie zdobyć, a na telefon to nie chcę Ci psuć błogostanu.

Ja mam tak, że nerwowo podskakuję za każdym razem, kiedy dzwoni telefon.

Ale chyba w końcu będę zmuszona. :p

łaaaaa ale kanapiszcze wielkie, ale super i stolik tez gitesowy. i w ogole jakos po domowemu sie tak zrobilo choc limonkowe żaby tez byly fajne, troche kolorku dawaly ;). I masz zaslony:jawdrop: no nie poznaje koolezanki

zycze sobie jeszcze obejrzec lazienke:cool:

Dzięki Marta :)

Ewa, owszem rozkłada się, ale tylko do spania. Ma również pojemniki na pościel.

Wbrew pozorom ja nie mam dużego domu i każda miejsce do przechowywania jest na wagę złota.

Choć teraz już wiem, że dłuższy bok mógł być o jedno siedzonko dłuższy, kosztem pufy.

Bałam się jednak,ze zagraci się strasznie wielką rogówką.

Tarcia -zasłony tymczasówy, póki nie będzie żaluzji zewnętrznych, a to możemy zrobić dopiero po elewacji, więc jeszcze chwilę to potrwa.

Żaby lądują na strychu, a wiosną w ogrodzie, tam gdzie ich miejsce :) więc tak na zawsze się z nimi nie rozstaję :) A zielono ma młody w pokoju. Tak sobie królewicz wymyślił, tak ma :)

A łazienka, hymmmm cągle w remoncie i ciągle nie skończona, brakuje mi frontów do szuflad, szafki nad kibelkiem i jakiejś rozsądnej zasłony okna.

zielony nie jest zly, u mnie w goscinnym goscie maja soczysta zielen, taka wiosennych mlodych listkow -choc zima to najchetniej nawiedzany pokoj przez domownikow :D

wiecie co lubie biele i szarosci (tez sporo ich mam) ale tak calkiem bez kolorow to chyba nie moglabym mieszkac, jakis taki spaczony guscik we mnie siedzi:lol2::lol2::lol2:

Edytowane przez TAR

Tarcia, ja kolorowego zajoba dostałam, po 12 latach w mieszkaniu. Muszę odpocząć.

Marzyłam o monochromatycznym domu , jednak wszystko w bieli przeraziło mojego ślubnego, efektem kompromisu jest czerń , szarość i drewno i taki będzie, przynajmniej aż mi się nie znudzi :)

w mieszkaniu mialam bialo wiec dom w wiekszosci zrobilam kolorowy (sciany) ale znowu chce mi sie uporzadkowania. wiec wiosna malowanie dolu na jeden jasny kolor jakis bardzo jasny smietankowy, gora zostaje, bo tam biele i szarosci na scianach szaleja a tylko goscinny zostaje zielony :D

O widzisz Tarcia, widzisz :lol2:

kolory potrafią zmęczyć .

Aga, ja w ogóle miałam sajgon kolorystyczny, kuchnia była groszkowo zielona, pokój granatowo żółty, sypialnia w fioletach, przedpokój żółto zielony, a łazienka w brązach i beżach :sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick:

chyba już mnie rozumiecie :)

ps. pokój młodego jest biało czarno zielony - tak chciał tak ma :) ja tam wchodzę tylko jak muszę :lol2:

ps2 a stolik to dzieło przypadku, pojechałam oglądać drzwi, a on stał na wystawie jednego ze sklepów, taki biedy, samotny, to przygarnęłam :)