Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

my mielismy mieszkanie od developera wiec sciany byly biale i takie pozostały :D

za to jak sie wprowadzalam do kawalerki mojego mezusia to sciany w salono-sypialni byly w kolorze niebieskim tzw. tonic blue, przedpokój i kuchnia jebutny brzoskwiniowo-pomaranczowy, do tego meble pogierkowe pomalowane farba olejna na pomaranczowo-zielono i szmaragdowy kolor kafelek w lazience z wzorkiem popularnym marmurkowym:rotfl::rotfl::rotfl:

Tak a propos tych roślin, tak mi się skojarzyło :) że po większej imprezie zakrapianej ktoś może je wziąć za zbiór krzaczków i wykorzystać w wiadomym celu... ale to tylko moja bujna wyobraźnia.

Aaa z kanapą zrozumiałam. Ona ma pufy po bokach postawione, dlatego wydaje się taka duża. Ale po rozłożeniu pewnie 3,5-3,5 ma ??? Ganiać się można :)

Popatrz, moja młoda też na zielono. Ściany ma w limonce. Ale już przebąkuje o malowaniu (5 lat), że może na granat. Niech sobie maluje, obawiam się, że jak będzie miała sama coś zrobić, to zielone ściany jeszcze długo pozostaną z nami ...

:o jak zrobiłaś taką donicę - dziurę miałaś?

nooo:) dziurę

Tak a propos tych roślin, tak mi się skojarzyło :) że po większej imprezie zakrapianej ktoś może je wziąć za zbiór krzaczków i wykorzystać w wiadomym celu... ale to tylko moja bujna wyobraźnia.

głęboko wierzę,że to nie nastąpi.

a mnie sie rolka od razu rzucila taki zjazd zawodowy :D:D:D

ale lazienka piekna, dizajnerki z lazienkowego chyba by wgniotlo ;) kwiaty wygladaja super w podlodze, wiesz ze tych zamii (zamiow) sie duzo nie podlewa? i nie zmienia donic na wieksze?

wiem, wiem, zamie to jedyne rośliny, których nie zabijam, choć te trochę chorują po przesadzeniu.Ale dokupiłam już nowe, by wsadzić w miejscu tych żółknących.

Hahahaha, no to bedzie niezapomniana impreza:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Aaa z kanapą zrozumiałam. Ona ma pufy po bokach postawione, dlatego wydaje się taka duża. Ale po rozłożeniu pewnie 3,5-3,5 ma ??? Ganiać się można :)

Popatrz, moja młoda też na zielono. Ściany ma w limonce. Ale już przebąkuje o malowaniu (5 lat), że może na granat. Niech sobie maluje, obawiam się, że jak będzie miała sama coś zrobić, to zielone ściany jeszcze długo pozostaną z nami ...

Nie, nie, pufa stoi luzem, ale zmierzyłam, całość, bo zamawiałam tak dawno,że już nie pamiętam : dłuższy bok ma 320 cm, krótszy 260, do tego pufa 70x70.

Rozkłada się tylko do środka (tam gdzie stolik stoi) w wersji do spania, na długość i szerokość pozostaje bez zmian.

Może tu lepiej widać - pufa jest tylko dostawiona

CIMG9898.JPG

U mojego młodego ściany są białe, natomiast dodatki czarne i zielone. Meble z ikea, stuva, z czarnymi i zielonymi frontami. żaluzje czarne (jestem bohaterem w swoim domu - sama powiesiłam) reszta zielona.

Hahahaha, no to bedzie niezapomniana impreza:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Kiedyś, dawno temu, na jednej z suto zakrapianych imprez , kolega poszedł na siku do lasku, to pikuś,że lasek był fototapetą.

Na szczęście nie u mnie :lol2: