malka 12.12.2013 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 ja jak się wprowadzałam to w pokoju była kremowa w bordowe róże gabarytów pojazdu UFO, a w kuchni i łazience seledynowe plastikowe "kafelki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.12.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 my mielismy mieszkanie od developera wiec sciany byly biale i takie pozostały za to jak sie wprowadzalam do kawalerki mojego mezusia to sciany w salono-sypialni byly w kolorze niebieskim tzw. tonic blue, przedpokój i kuchnia jebutny brzoskwiniowo-pomaranczowy, do tego meble pogierkowe pomalowane farba olejna na pomaranczowo-zielono i szmaragdowy kolor kafelek w lazience z wzorkiem popularnym marmurkowym:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.12.2013 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 dobra, pobiłaś nawet "moje " róże choć pogierkowska albena była także moim udziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.12.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Też jestem zmęczona kolorami.... wszędzie u mnie na ścianach biel się bieli - co ważniejsze wszystko do bieli pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.12.2013 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Tarcia pokażę Ci mój ulubiony fragment łazienki edit: o kurde, sorki za rolkę pod kibello, Zamorduje młode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.12.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 jak zrobiłaś taką donicę - dziurę miałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.12.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 no łazienka miodzio, chetnie bym przygarnela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.12.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Ekstra te rośliny wyglądają. Nawet uwage od rolki odciągają:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 12.12.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Łazieneczka jest boska. Ja zawsze podziwiam mieszkających w obłędzie kolorów. O ile drobne elementy mogą być kolorowe, albo te na zewnątrz (np. stolarka) to w środku musi być spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 12.12.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Tak a propos tych roślin, tak mi się skojarzyło że po większej imprezie zakrapianej ktoś może je wziąć za zbiór krzaczków i wykorzystać w wiadomym celu... ale to tylko moja bujna wyobraźnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.12.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 a mnie sie rolka od razu rzucila taki zjazd zawodowy :D:D ale lazienka piekna, dizajnerki z lazienkowego chyba by wgniotlo kwiaty wygladaja super w podlodze, wiesz ze tych zamii (zamiow) sie duzo nie podlewa? i nie zmienia donic na wieksze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.12.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 ale Dorka ma racje z tymi imprezami, nawet kurturarnym moze sie zdarzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.12.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Aaa z kanapą zrozumiałam. Ona ma pufy po bokach postawione, dlatego wydaje się taka duża. Ale po rozłożeniu pewnie 3,5-3,5 ma ??? Ganiać się można Popatrz, moja młoda też na zielono. Ściany ma w limonce. Ale już przebąkuje o malowaniu (5 lat), że może na granat. Niech sobie maluje, obawiam się, że jak będzie miała sama coś zrobić, to zielone ściany jeszcze długo pozostaną z nami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.12.2013 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 jak zrobiłaś taką donicę - dziurę miałaś? nooo:) dziurę Tak a propos tych roślin, tak mi się skojarzyło że po większej imprezie zakrapianej ktoś może je wziąć za zbiór krzaczków i wykorzystać w wiadomym celu... ale to tylko moja bujna wyobraźnia. głęboko wierzę,że to nie nastąpi. a mnie sie rolka od razu rzucila taki zjazd zawodowy :D:D ale lazienka piekna, dizajnerki z lazienkowego chyba by wgniotlo kwiaty wygladaja super w podlodze, wiesz ze tych zamii (zamiow) sie duzo nie podlewa? i nie zmienia donic na wieksze? wiem, wiem, zamie to jedyne rośliny, których nie zabijam, choć te trochę chorują po przesadzeniu.Ale dokupiłam już nowe, by wsadzić w miejscu tych żółknących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.12.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Tak a propos tych roślin, tak mi się skojarzyło że po większej imprezie zakrapianej ktoś może je wziąć za zbiór krzaczków i wykorzystać w wiadomym celu... ale to tylko moja bujna wyobraźnia. Hahahaha, no to bedzie niezapomniana impreza:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.12.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 ooo łazienka super, jakby coś, to mam u siebie jeszcze inne kwiatki, które muszę zraszać bo uwielbiają wilgoć, ale nazwy nie znam, wyślę Ci mmsa. To tak na wszelki wypadek jakby te padły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.12.2013 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Aaa z kanapą zrozumiałam. Ona ma pufy po bokach postawione, dlatego wydaje się taka duża. Ale po rozłożeniu pewnie 3,5-3,5 ma ??? Ganiać się można Popatrz, moja młoda też na zielono. Ściany ma w limonce. Ale już przebąkuje o malowaniu (5 lat), że może na granat. Niech sobie maluje, obawiam się, że jak będzie miała sama coś zrobić, to zielone ściany jeszcze długo pozostaną z nami ... Nie, nie, pufa stoi luzem, ale zmierzyłam, całość, bo zamawiałam tak dawno,że już nie pamiętam : dłuższy bok ma 320 cm, krótszy 260, do tego pufa 70x70. Rozkłada się tylko do środka (tam gdzie stolik stoi) w wersji do spania, na długość i szerokość pozostaje bez zmian. Może tu lepiej widać - pufa jest tylko dostawiona U mojego młodego ściany są białe, natomiast dodatki czarne i zielone. Meble z ikea, stuva, z czarnymi i zielonymi frontami. żaluzje czarne (jestem bohaterem w swoim domu - sama powiesiłam) reszta zielona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.12.2013 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Hahahaha, no to bedzie niezapomniana impreza:lol2::lol2::lol2: Kiedyś, dawno temu, na jednej z suto zakrapianych imprez , kolega poszedł na siku do lasku, to pikuś,że lasek był fototapetą. Na szczęście nie u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 12.12.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 o ja pierdziu ale łazienka i ale kanapasuuuuuupermożna już zalec na tej kanapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.12.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Kiedyś, dawno temu, na jednej z suto zakrapianych imprez , kolega poszedł na siku do lasku, to pikuś,że lasek był fototapetą. Na szczęście nie u mnie Pewnie chlop nawet nie zauwazyl, ze w kaluzy stoi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts