Prababka 13.12.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Malka,przez te buty???toż uprzedzałam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.12.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 ech, cofnelam sie jeszcze raz o stronke zeby sobie popatrzec. fajowo kiedys wpadne i poturlam sie na tej kanapce i lazienke tez zalicze :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.12.2013 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Kasia, piknie jest!!!!!:hug: Dzięki Kochana http://daruchna.blogan.pl/gallery/7079/previews/Buziaki.gif Kto wie, kto wie... Może i ja kiedyś się wybiorę, kto wie... Choć jazda samochodem po Górnym Śląsku napawa nas jakoś silną obawą, zwłaszcza mnie. Jechalim kiedyś do Froschki - kurde, jaki hardkor! Musiała po nas syna wysłać, żeby nas pilotował. słuchaj Marty e bez przesady, mapy sa, kierunkowskazy sa, gpsy sa a jak będzie mus to i od Poznania Was popilotuję Choć ja w Wasze strony to przez NIemcy śmigam, a potem od Wrocka to już A4 jest wprost pod mój dom Maluś, piękne kanapisko A kawałek łazienki wymiata i chciałabym zobaczyć więcej Jak się cieszę ,że jesteś http://3.bp.blogspot.com/_H8uUJzmzEjM/TVGzCmnjjyI/AAAAAAAAAW4/CAT27EMqe6s/s1600/buziaki.gif kanapisko jest, git, a kawałek łazienki który pokazałam i tak jest najfajniejszy, więc nie ma już co ogladać Malka,przez te buty???toż uprzedzałam:D Prababko najdroższa, do mnie i w ubłoconych buciorach można, wszak mam te pancerne podłogi, nie ? ech, cofnelam sie jeszcze raz o stronke zeby sobie popatrzec. fajowo kiedys wpadne i poturlam sie na tej kanapce i lazienke tez zalicze :D:D zaraz Ci coś na priva poślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.12.2013 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 A teraz z innej mańki z cyklu "pochwalcie się swoimi dziećmi" Pierwszy turniej mojego młodego to kudłate zamaskowane to moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.12.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 to on sie szermierkuje??? nie wiedzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.12.2013 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 nooo to chyba jedyny sport, gdzie jego mizerna postura nie przeszkadza, no ewentualnie jeszcze w podnoszeniu ciężarów - pod warunkiem,że by robił za gryf od sztangi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.12.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 gorzej jakby musial uniesc to dodatkowe obciazenie zakladane na gryf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.12.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 na skoczka by sie jeszcze nadal albo kierowce w f1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.12.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 nie pokażę mojnemu bo za mały sralon mam na narożnik;) a jemu się marzy taki z regulowanymi zagłówkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.12.2013 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Tarcia, proszę, już żadnych pomysłów na aktywację młodego, bo mnie doby na szoferowanie braknie Wusia, to se mniejszy zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.12.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 w F1 to sam sobie bylby szoferem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.12.2013 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 taaa, wyjeżdżając z naszej ulicy juz by zawieszenie zerwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.12.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Nooo, matka, dumna możesz być jak paw, dziecek wygląda zawodowo! Brawo, super, że ma takie zainteresowania i je rozwija! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.12.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Nooo, matka, dumna możesz być jak paw, dziecek wygląda zawodowo! Brawo, super, że ma takie zainteresowania i je rozwija! oo racja kompletna, nic dodać, nic ująć ps. na nastepne zawody zajmij lepszą pozycję jako fotograf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 13.12.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 no to refleks ma niewąski:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.12.2013 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Pewno,ze jestem dumna I nie dlatego,że osiąga jakieś wielkie sukcesy -bo póki co ich nie osiąga ale dlatego,że rozumie co to fair play. Że walczy do końca, a nie zniechęca się po pierwszej porażce. Że mimo rywalizacji widzi,że po drugiej strony maty, pod maską, kryje się taki sam dzieciak jak on. Oooo z tego jestem dumna A teraz z tym obiektem mej dumy idę się uczyć przyrody - dziś temat "polskie wybrzeże" Wiola, to była najlepsza z najlepszych - uwierz, le jak się fotki idiotenkamera robi, to na cuda liczyć nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.12.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Sukcesy to potem. Najpierw charakter trzeba wykształcić. A z tego, co piszesz - tak właśnie jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.12.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Malka, wysłałam Ci na maila zdjecie ewentualnego kwiatka do łazienki wiesz, na potem. Daj znać czy doszedł mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 14.12.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Malcia zbieram szczęne z podłogi.. kwiotki w łazience.. mmmmmmmmmmm miodzio.. a kanapy nooo wypas.. i na podłogi się napatrzeć nie mogę.. cudne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.12.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Pięknista kanapa Tak się malka cieszę, kiedy tutaj zaglądam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts