markoto 20.12.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 e no cos ty, nie wiem kiedy mi sie zachce je robic i moga sie przeterminowac wez no cyknij fotke tym twoim paluchom z milanowka to bede wiedziec czego szukac w razie jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.12.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 no wlasnie cyknij, bo slomek ptysiowych mnostwo jest dostepnych. ktore to te dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.12.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 O to, to! Wszystko trza opic namow Wiole i sie zjawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.12.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 jakbyscie sie zjawialy to dajcie znac bo ta malka to sie broni rekami i nogami przed ta parapetowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.12.2013 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 tak wyglądają Anja, mam nadzieję ,że nie będę musiała jej namawiać, bo ona ma u mnie dwie zaległe wizyty. I niech tylko znów głupio się tłumaczy,że Zośki nie ma z kim zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.12.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 my na razie sie nie wybieramy w wasze rejony , za to szukamy domu wakacyjnego w chorwacji i dupa blada, same beznadzieje sa jak sa sensowne to powyzej 10k. a tyle z vzm-a nie dostane i czy to takie wielkie wymagania: 2 kurduplowate psy, 2 ludzie, ogrodzony teren (nawet maly) do wlasnego uzytku. basen moze ale nie musi. za to morze nie wiecej jak 3-4 km. juz cholery dostaje z szukaniem. skonczy sie na jakiejs grecji lub lazurowym, bo w chorwacji przeginaja z cenami. ja bym zaplacila i wiecej ale za "cos" a nie za nore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.12.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Marta pewnie ze damy znac. Ja w marcu wracam do roboty, to moze luty????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.12.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Ja na miejscu wiec mi to na ogol pasuje malka ty cyknij fotke opakowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.12.2013 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 My ferie mamy w styczniu, nie?? proszę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.12.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Ja na miejscu wiec mi to na ogol pasuje malka ty cyknij fotke opakowania ale sie czepiasz. dziewczyna sie chwali rezultatem a ty pudelka sie domagasz zamiast pochwalic :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.12.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 widzialam w netto te ptyski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.12.2013 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 u mnie nie ma netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.12.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 a u mnie jest no ptyski wolalam za dlugo nie ogladac coby klawiatury nie zaslinic, uwielbiam w styczniu od 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.12.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Cholera, to się wkopałam z tymi lalkami, faktycznie .... Jest szansa, że Wiolaszka tego nie da rady przeczytać Eklerki ładnie się prezentują .... nic więcej nie powiem, bo ja ciastek i ciast w zasadzie nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.12.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 eklerki akurat bardzo lubie i sniadanie juz zjadlam wiec slinie sie mocno. a te ptysie to w wielu miejscach sa, nie tylko w netto. na pewno w sklepach sieci34 wystepuja, bo w naszym sklepiku wioskowym je tez widzialam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.12.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 (edytowane) Brazunia, czytałam, ale mnie to nie rusza Na początku myslałam że to maszkary i wogle tfuj! ale jakby się im przyjrzeć z bliska to niezłe pole do zabawy jest. Ale monstery minęły, na tapecie są wszelkiego rodzaju konie i lalki, których pierwowzorem były kucyki, oszaleć można... ile ja bym za to rzeczy kupiła... Ps. Malka, ja już po rozmowie i wszystko git. Dogadałam sie, ze z Julką jadę, bo strasznie chce do Młodego przyjechać :D Mój woli za Zośką na swoim terenie ganiać niż po nieznanym Edytowane 20 Grudnia 2013 przez wiolasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.12.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 cześć Siostra, ...eklerki pierwsza klasa ... ... towarzystwo też ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.12.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Ulżyło mi Wiola, nie ukrywam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.12.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 mi nie ulżyło ... bo Siostry brak!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.12.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Przepis podałaś faktycznie z serii 'mistrzostwo świata' Z życzeniami zadzwonię na spokojnie z trasy. Czekam ino jeszcze na Franca - jest na rehab. Do pogadania:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts