Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

szpital jest w Saint Louis .

Looooo, no to komplikuje conieco... :roll: Jeszcze dodatkowe z 300-400 na leb za dolot tam... :-?

Ale nie jest beznadziejnie - ok. 1050 dolcow z Katowic. Trzeba tylko uwazac, jak dluga jest cala podroz. I najlepiej wylatywac z miejsca jak najblizej domu, bo potem naprawde mozna sie wykonczyc... :roll:

Malka no to łów :wink: :lol:

błyszczało jak złoto - wyłowiłam :D

Małgoś, no i tu jest kolejny problem :roll:

Aga miał się dziś po necie rozejrzeć, jutro się dowiem, co wypatrzyła.

Na rybe sprawdzilam na kayaku KTW - St. Louis 22.11, powrot 22.12 i wyszlo najtaniej przez orbitz.com albo cheaptickets.com przez Frankfurt i Waszyngton za 1065 na glowe (Lufthansa i United Airlines). Nie liczylabym, ze bedzie taniej. Teraz ceny sa w miare spoko, potem bedzie gorzej, jak Polonusy zaczna bookowac bilety na Swieta, a potem przed samym wylotem czesto spada, ale jesli musi byc okreslonego dnia tam, to nie powinna ryzykowac. :roll:

jeszcze nie :lol: :lol: :lol:

właśnie naocznie doświadczyłam jak pracuje nasz policja :lol: :lol: :lol:

wychodzęna balkon na papieroska , a tu przd moim blokiem stoi autobus,dwie suki policyjne , trzy radiowozy i dwie straże miejskie.

Z chwilowej obserwacji wynika, że jakiś koles rozrabiał w autobusie i przyjechali po niego.

Dobry musiał byc gość skoro taki sztab ludzi był potrzebny by go wyprowadzić z autobusu :roll: :roll:

Cześć Siostra :D

Czytałem szybko Twój Ziewnik ... i czytając jaki masz plan na dwa tygodnie .... wyczytałem w drugim akapicie " - wyciąć świnie" ....

......nawet przez chwilę się zastanawiałem co masz na myśli ... dopóki nie doczytałem, że to jest " - wyciąć wiśnie" ....

.... :D :D :D :D