malka 05.11.2009 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Zniszczony material - zwrot kosztow zniszczonego materialu... to sie laczy jakby. To zglos ta sprawe o katastrofe chociaz... Moze przynajmniej ktos inny to poprowadzi. jade po Młode, ochłone, przemyślę , napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Zniszczony material - zwrot kosztow zniszczonego materialu... to sie laczy jakby. To zglos ta sprawe o katastrofe chociaz... Moze przynajmniej ktos inny to poprowadzi. jade po Młode, ochłone, przemyślę , napiszę Ja bym sie juz dawno zalamala, ale Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 no widzisz Malka kiedy jednak nie mieszamy jakby był skazany karnie za zniszczenie mienia to wtedy odszkodowanie za to to formalność skoro wina została udowodniona nalezy sie zadoścuczynienie za szkodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 no widzisz Malka kiedy jednak nie mieszamy jakby był skazany karnie za zniszczenie mienia to wtedy odszkodowanie za to to formalność skoro wina została udowodniona nalezy sie zadoścuczynienie za szkodę Noooo wlasnie. Chociaz to zniszczenie mienia trzeba by udowodnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.11.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Malka, trzymam kciuki za dalszą wytrwałość. Nam łatwo mówić bo nie jesteśmy stroną, ale cała ta choleryzna na Was jest skoncentrowana. Tak więc siły i spokoju życzę. I pomysl nad tym jutro. Pewien pan mi kiedyś powiedział: dzień jest mądrzejszy od nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 ja tak czytam i aż nie wiem co powiedzieć.... bo z jednej strony ja pieniacz pospolity jestem i chce się takiemu (*^*&^&%$^%$#% dopierd..lic jak mu się nalezy.... ale jest jeszcze druga strona.... ma się czasem kuźwa dość. Ręce robią opad i się człowiek zastanawia czy warto się kopać z głupolami. Bo wykonawca to raz. Ale jak masz się jeszcze kopac z prokuratorem, ktry teoretycznie ma stać po stronie pokrzywdzonego... to się na prawde odechciewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Wszystko sie zgadza, ale uwierzcie, ze sa znacznie gorsze sprawy, sa sprawy o morderstwo, ktore sie umarza z byle powodu. Tak po prostu dziala polski wymiar sprawiedliwosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Dużo spokoju i wytrwałości życzę... Dziewczyny mają racje... jak udowodnisz winę w jednym sądzie to u cywilnym będzie tylko lepiej. Sądy nie podważają swoich autorytetów... Odwołuje się przecież do wyższej instancji, więc i nie będziesz miała przyjemności z ,,tym panem prokuratorem" się spotkać. Jak u Kargulów i Pawlaków.. ,, ...sądy sądami, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie.... " Zabierz ze sobą wiaderko granatów, albo jakąś procę Dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 kochani... wszystko się zgadza dla nas. Ale w sądach pracują ludzie, którzy widzą pewne rzeczy inaczej. Ich nie obchodzi co pan X ma na sumieniu z prawa karnego. My tu rozmawiamy o sprawie cywilnej I KONIEC. Mało tego jak na siłę się forsuje wątek karny to są tacy sędziowie którzy Ci spuszczą za to łomot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Odwołuje się przecież do wyższej instancji, więc i nie będziesz miała przyjemności z ,,tym panem prokuratorem" się spotkać. nie Arniko - odwołujesz się do tej samej instancji, gdyż to dochodzenie umorzono, nie sprawę i z dużym prawdopodobieństwem - poprowadzi to ten sam prokurator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 kochani... wszystko się zgadza dla nas. Ale w sądach pracują ludzie, którzy widzą pewne rzeczy inaczej. Ich nie obchodzi co pan X ma na sumieniu z prawa karnego. My tu rozmawiamy o sprawie cywilnej I KONIEC. Mało tego jak na siłę się forsuje wątek karny to są tacy sędziowie którzy Ci spuszczą za to łomot. i tego się obawiam x 2 nie wiem, czy warto tracić czas, energie i pieniądze dla zasady, by udowodnić, że pan P. jet tym kim jest. ja chce pieniądze, które przywłaszczył, chcę by zapłacił za rozbiórke tego co spierdolił, za materiał, który zniszczył i za wykonawcę zastępczego - tyle. Ja mam dosyć udawadniania, że nie jestem wielbłądem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.11.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 W Polsce można kraść , niszczyć cudzą własność i, bo i tak prokuratura w oparciu o art 5 § 2 kpk umorzy śledztwo nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 kochani... wszystko się zgadza dla nas. Ale w sądach pracują ludzie, którzy widzą pewne rzeczy inaczej. Ich nie obchodzi co pan X ma na sumieniu z prawa karnego. My tu rozmawiamy o sprawie cywilnej I KONIEC. Mało tego jak na siłę się forsuje wątek karny to są tacy sędziowie którzy Ci spuszczą za to łomot. i tego się obawiam x 2 nie wiem, czy warto tracić czas, energie i pieniądze dla zasady, by udowodnić, że pan P. jet tym kim jest. ja chce pieniądze, które przywłaszczył, chcę by zapłacił za rozbiórke tego co spierdolił, za materiał, który zniszczył i za wykonawcę zastępczego - tyle. Ja mam dosyć udawadniania, że nie jestem wielbłądem. kochana to wszystko oprócz pierwszego masz z powództwa cywilnego jak sądze. A co do wielbłąda mam to samo. ino garb mam na brzuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 W Polsce można kraść , niszczyć cudzą własność i, bo i tak prokuratura w oparciu o art 5 § 2 kpk umorzy śledztwo nie wierzę a jednak Nitka - to też cywilny - nie wywiazanie się z umowy wziął pieniadze, za coś czego nie wykonał i zwiał. Jedynie karny - to to stworzenie zagrożenia katastrofą. I jak się wkurwię to złozę doniesienie w oparciu o opinie biegłego. Ale to też sprawa dla zasady - dla ewentualnej mojej satysfakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Jeśli są szanse wygranej, to to zrób. A co na to by powiedział, lub powiedział nadzór budowlany? Przecież to policja budowlana.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Jeśli są szanse wygranej, to to zrób. A co na to by powiedział, lub powiedział nadzór budowlany? Przecież to policja budowlana.... za późno - dom juz postawiony po bozemu - ale opinia jest zrobiona przed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 05.11.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Dobry wieczór Chciałem nadrobić zaległości w lekturze . Napłodziliśta PIYNĆ stron - świnie Na masażyk bym też reflektował (jeszcze ze dwa dni temu jak mnie pogieło ). Przykro że tak się ułożyło w sundzie . Chyba żeby sprawiedliwośc była po naszej stronie trza z granatami jak w "samych swoich". Tak na pocieszenie : http://i2.demotywatory.pl/uploads/1257376200_by_muzyx_500.jpg ale mam nastrój ostatnio , ...niech ktoś mnie kopnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Fenix - nie widze obrazka priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 ja widze... jest cholernie prawdziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 05.11.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 No to tu adresik : http://i2.demotywatory.pl/uploads/1257376200_by_muzyx_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts