wu 19.11.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 a mnie się wydawało żeś mądrzejsza od krowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.11.2009 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 ale ino trochę, alfabet znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 aaa nie w tym rzecz widziałaś zeby krowa zapalone siano pchała do pyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.11.2009 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 ja siana też nie pcham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.11.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Jestes pewna? P. mial praktyki robotnicze w Philipie Morrisie, niech Ci powie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.11.2009 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Czesc WUsia, daj Malce spokój, niech się dziewczyna odpręży czasem, mało ma problemów? Nie wal z grubej rury o rzucaniu, zacznij od "ograniczania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.11.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Dzień doberek Ja nigdy w życiu nie paliłam, więc nie wiem co to za trud rzucić palenia, ale za to jem za dużo i nie potrafię nic z tym zrobić. Chciałabym ale nie wychodzi, to pewnie z paleniem tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 dzień dobry Wiolaszku no nie ma takiej opcji jak ograniczanie to nic nie daje tylko człowiek sie łudzi że rzuca bo ograniczył guzik trzeba wypalić ostatniego i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.11.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ale kto palił ten wie, ze papierosy sa pyszne,i nie ma nic lepszego od kawki porannej i papieroska, albo drineczka z papieroskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.11.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Mialam taki etap w zyciu, ze palilam na szczescie krotko ale wiem ze to syf, smierdzi wszytsko zadne mietowe cukiereczki nie ukryja tego smrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.11.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 najgorsza jest taka aura smrodu wokół palącej osoby. jak wsiadasz do windy i nie masz gdzie uciec.... brrrrrr ale to już trzeba byc przepalonym. jeden papieros dziennie zwłaszcza na świeżym powietrzu tego nie powoduje. a ja musiałam zrobić porządek z papierosami na budowie bo wszędzie pełno niedopałków i w dodatku zrobili sobie palarnie u kruszki w pokoju. tak przesiąkły tym smrodem sciany że biedne dziecko weszło i się pytało co tak śmierdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.11.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ale kto palił ten wie, ze papierosy sa pyszne,i nie ma nic lepszego od kawki porannej i papieroska, albo drineczka z papieroskiem Anja, ja to wiem najlepiej, ale... Obrzydzilam sobie. Popatrzylam z boku jak wyglada taki niedopalony papieros miedzy palcami... Bleeee. Jak robotnik na budowie. O smrodzie nie wspomne. Albo mamuski z wozkami i papieroskiem. Jak taka blachara co sie bachora przez przypadek dorobila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.11.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Małgosia, masz świętą rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.11.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ale kto palił ten wie, ze papierosy sa pyszne,i nie ma nic lepszego od kawki porannej i papieroska, albo drineczka z papieroskiem Anja, ja to wiem najlepiej, ale... Obrzydzilam sobie. Popatrzylam z boku jak wyglada taki niedopalony papieros miedzy palcami... Bleeee. Jak robotnik na budowie. O smrodzie nie wspomne. Albo mamuski z wozkami i papieroskiem. Jak taka blachara co sie bachora przez przypadek dorobila... no to ja bede blachara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.11.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ale kto palił ten wie, ze papierosy sa pyszne,i nie ma nic lepszego od kawki porannej i papieroska, albo drineczka z papieroskiem Anja, ja to wiem najlepiej, ale... Obrzydzilam sobie. Popatrzylam z boku jak wyglada taki niedopalony papieros miedzy palcami... Bleeee. Jak robotnik na budowie. O smrodzie nie wspomne. Albo mamuski z wozkami i papieroskiem. Jak taka blachara co sie bachora przez przypadek dorobila... no to ja bede blachara Tyle juz wytrzymalas, wykorzystaj to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.11.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ale kto palił ten wie, ze papierosy sa pyszne,i nie ma nic lepszego od kawki porannej i papieroska, albo drineczka z papieroskiem Anja, ja to wiem najlepiej, ale... Obrzydzilam sobie. Popatrzylam z boku jak wyglada taki niedopalony papieros miedzy palcami... Bleeee. Jak robotnik na budowie. O smrodzie nie wspomne. Albo mamuski z wozkami i papieroskiem. Jak taka blachara co sie bachora przez przypadek dorobila... no to ja bede blachara to będziemy we dwie cześc nie blachary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.11.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Ty to niedlugo bedziesz malemu do kiosku po fajki chodzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.11.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Ty to niedlugo bedziesz malemu do kiosku po fajki chodzic. no i po piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.11.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.11.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Ty to niedlugo bedziesz malemu do kiosku po fajki chodzic. no i po piwo noramlnie najlepsza mama pod sloncem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts