Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Woila, a jakiś przyzwoity chirurg był ? to może zamieni Ci na lekki,kupisz go w prawie każdym ortopedycznym i w dobrych aptekach - zupełnie inny komfort zagipsowania, lekkie, nie kruszy się , nie brudzi i jak jest dobrze założony to nawet można sie z nim kąpać.

tyllko najpierw zapytaj czy Ci założą,bo szkoda kasy wydawać i trzymać go potem w apteczce.

a cos przeciwzakrzepowego dostałaś ?

jak Ci ciężar nie przeszkadza, to sobie głowy lekkim nie zawracaj, choc samo wchodzenie po schodach było by bezproblemowe (a jak jesteś ubezpieczona to koszty lekkiego gipsu są zwracane)rzez ubezpieczyciela)

Fakt tez bedac o kulach zwrocilam uwage jak ciezko jest niepelnosprawnemu sie dostac gdziekolwiek, ja do lekarza musialam wejsc o kulach na 1 pietro po stromych schodach , wejsc to pol biedy ale schodzac mialam strach w oczach bo to byly poczatki mojego kustykania

Fakt tez bedac o kulach zwrocilam uwage jak ciezko jest niepelnosprawnemu sie dostac gdziekolwiek, ja do lekarza musialam wejsc o kulach na 1 pietro po stromych schodach , wejsc to pol biedy ale schodzac mialam strach w oczach bo to byly poczatki mojego kustykania

Gdzie jak gdzie, ale u lekarza to jest skandal, ze nie ma wind. :evil: Na ujocie w Collegium Novum byly co miesiac spotkania niepelnosprawnych studentow. Gdzie? Na V pietrze, bez windy. :evil: :evil: :evil:

Gdzie jak gdzie, ale u lekarza to jest skandal, ze nie ma wind. :evil: Na ujocie w Collegium Novum byly co miesiac spotkania niepelnosprawnych studentow. Gdzie? Na V pietrze, bez windy. :evil: :evil: :evil:

jest program dostosowawczy do 2012 roku mozna nie miec wejscia, podjazdu dla niepelnosprawnych, ale potem juz ponoc nie, ja jednak mysle ze przedluza ten czas, u nas tez sa szpitale bez wind :roll:

Aż na 1 piętro no no...... :wink:

To Ci opowiem . Kiedy pierwszy raz skeciłem nogę (wf- na uczelni) kumpel mnie odwiózł pod dom . Zaparkował tak z 30 metrów od moji sieni (czyt. klatki) i sie zmył . Doskakałem do drzwi (kuli mi nie dali) a potem jeszcze na 3 piętro do mieszkania po schodach . Trochę się zasapałem .

Za drugim razem ( wf na uczelni) chodziłem normalnie na zajęcie ,bo mnie przywozili i odwozili . Kule już dostałem . Ale zepsuła się winda (ta na której pobijaliśmy rekordy - doszliśmy chyba do 25 ludzi w kabinie) jedna i druga a zajęcia raz na pierwszym raz na piątym piętrze . Wiesz jakie ręce miałem napakowane po 2 tygodniach ?

spory kawał czasu chodziłamo kulach,dojeżdzałam do szkoły prawie 30 km, wiecie ,że raz mi miejsca ustąpili w autobusie i to kto...pan koło 70 :roll:

a Wy mówicie o podjazdach :-?

a propos ustapienia miejsca, poszlam wczoraj rano zrobic badania krwi, stoje z welkim bebnem pod gabinetem gdzie stoi tez z 10 babc, myslicie ze ktoras mnie przepuscila w kolejce :x :x :x :x :x

a ja spieszylam sie do roboty :roll:

a propos ustapienia miejsca, poszlam wczoraj rano zrobic badania krwi, stoje z welkim bebnem pod gabinetem gdzie stoi tez z 10 babc, myslicie ze ktoras mnie przepuscila w kolejce :x :x :x :x :x

a ja spieszylam sie do roboty :roll:

Się ciesz że jeszcze nie opieprzyły że im tym brzuszyskiem nie zawadzaszw kolejce. :(