malka 03.12.2009 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Nie rozumiem . Dentysta taki przystojny że się cały czas ślinicie na jego widok . no brawo!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.12.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 ... czeee... po prostu Malka lubie sobie posiadzieć jak królowa w tym fotelu i już.... pan jej robi dobrze a ona odpływa... ot cała tajemnica Małgoś jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 wiesz Nituś nawiązując do odpływa to ja się kiedyś na fotelu dentystycznym kimnełam jak się gość do mnie odezwał to mało ze strachu nie spadłam z fotela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.12.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Wusia jestes zboczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 wiesz Nituś nawiązując do odpływa to ja się kiedyś na fotelu dentystycznym kimnełam jak się gość do mnie odezwał to mało ze strachu nie spadłam z fotela A może Ci dali w żyle i ocknęłaś się gdzie jesteś po fakcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.12.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Ja chodze do kobiety i jakoś nie śpie u niej..ale mój mąż lubi u niej wizyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 nie zboczona i nic w żyłę po prostu zmeczona byłam nieziemsko i zamknęłam sobie oczka jak się pan zamachnął wiertarką na mnie i tak jakoś odpadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.12.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 a cos przeciwzakrzepowego dostałaś ? jak Ci ciężar nie przeszkadza, to sobie głowy lekkim nie zawracaj, choc samo wchodzenie po schodach było by bezproblemowe (a jak jesteś ubezpieczona to koszty lekkiego gipsu są zwracane)rzez ubezpieczyciela) Dostałam receptę na heparynę ale nie ma jej w aptekach i dopiero mają ją sciagnąć. Może jutro bedzie i męza maja przeszkolic jak ma mnie kuć w brzuch. ja wczoraj wychodząc z gabinetu głosno i stanowczo poprosiłam kobietę na najbliższym krzesle żeby mi ustapiła miejsc bo nie ustoję na jednej nodze i kicam w jej stronę. Niechętnie acz wstała. Myśle sobie: gipsik ma a ona sie gapi....to niech sie gapi na stojąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.12.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 a cos przeciwzakrzepowego dostałaś ? jak Ci ciężar nie przeszkadza, to sobie głowy lekkim nie zawracaj, choc samo wchodzenie po schodach było by bezproblemowe (a jak jesteś ubezpieczona to koszty lekkiego gipsu są zwracane)rzez ubezpieczyciela) Dostałam receptę na heparynę ale nie ma jej w aptekach i dopiero mają ją sciagnąć. Może jutro bedzie i męza maja przeszkolic jak ma mnie kuć w brzuch. ja wczoraj wychodząc z gabinetu głosno i stanowczo poprosiłam kobietę na najbliższym krzesle żeby mi ustapiła miejsc bo nie ustoję na jednej nodze i kicam w jej stronę. Niechętnie acz wstała bo chyba bym jej na kolanach usiadła. Myśle sobie: gipsik ma a ona sie gapi....to niech sie gapi na stojąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 03.12.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Deja vu ? Na mnie ssawka nie wystarcza ( zawsze się kończy na wspomaganiu) , zwykle kończe z masą - jak to nazwać wacik ? - w gębie . Zwykle zużywa ponad 20 na mnie . Czym Wy się chcecie kłuć przy gipsie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 ... czeee... po prostu Malka lubie sobie posiadzieć jak królowa w tym fotelu i już.... pan jej robi dobrze a ona odpływa... ot cała tajemnica Małgoś jesteś? Jestem, ale obrazilam sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 03.12.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Na wszystkich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.12.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Deja vu ? Na mnie ssawka nie wystarcza ( zawsze się kończy na wspomaganiu) , zwykle kończe z masą - jak to nazwać wacik ? - w gębie . Zwykle zużywa ponad 20 na mnie . Czym Wy się chcecie kłuć przy gipsie ? jak czym? strzykaweczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Na wszystkich ? Na Ciebie w szczegolnosci, bo Cie zapraszalam, a Ty nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 03.12.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 jak czym? strzykaweczką Ale po co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 03.12.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Na Ciebie w szczegolnosci, bo Cie zapraszalam, a Ty nic. Jest pewna granica do której babcie/dziadki zgadzają się opiekować Głodzillą . Wyjazd na dwudniową imperezę ciut wykracza poza nią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.12.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 aaaa dla przyjemności kłującego i kłutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 03.12.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Aaaaaaa klimaty SM . To ja nie wiedziałem ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.12.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 te obrażucha na mnie się obrziłąś? no daj spokój... a kund ja mogłam wiedzieć że dla Ciebie F16 to betka ... a na stronie byłam ale efa szesnastego nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 03.12.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 No i wszyscy sie poobrażali i se poszli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts