Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Martuś ja doskonale wiem co to heparyna nie raz się ją brało ale i tak samodzielne kłucie w brzuch tudzież w jakąkolwiek inną część siebie odpada :lol: boszzzzzz jakbym nie daj cukrzycę miała to bym chyba padła bo bym się sama nie ukłuła czekałabym na siorę :lol: :lol: :lol:

Nitu, zapewniam Cie, ze czlowiek po Akademii Sztuk Pieknych umie namalowac nie tylko odrzutowiec. :roll:

łaaaaaaaaaaaaaaaaa ty wiesz że ja ciebie ajlawju :p

Matko ja do końca życia będe żałowaćże nie poszłam do szkoły plastycznej a potem na ASP :evil:

Co w tym PZU

Czesc Malka :)

W PZU pan przyjal pisemko i skserowal se papiurki i powiedzial, ze to wszystko. To chyba dobrze, nie? :) Dobrze, ze mialam to pisemko, bo dzieki temu mial pod co to wszystko podpiac no i w ogole. 8) Nie wiem za co Ty mnie masz love, ale ja Ciebie mam jak najbardziej. :) :) :)

A po ASP jest fajnie, tylko z kasa krucho... :roll: Chyba, ze sie poszlo na konserwacje i ja wlasnie cale zycie zaluje, ze nie poszlam. Dzisiaj bysmy z P. zrobili taki tandem, ze by nam nikt nie podskoczyl. :roll:

Nitu, zapewniam Cie, ze czlowiek po Akademii Sztuk Pieknych umie namalowac nie tylko odrzutowiec. :roll:

łaaaaaaaaaaaaaaaaa ty wiesz że ja ciebie ajlawju :p

Matko ja do końca życia będe żałowaćże nie poszłam do szkoły plastycznej a potem na ASP :evil:

Co w tym PZU

Czesc Malka :)

W PZU pan przyjal pisemko i skserowal se papiurki i powiedzial, ze to wszystko. To chyba dobrze, nie? :) Dobrze, ze mialam to pisemko, bo dzieki temu mial pod co to wszystko podpiac no i w ogole. 8) Nie wiem za co Ty mnie masz love, ale ja Ciebie mam jak najbardziej. :) :) :)

A po ASP jest fajnie, tylko z kasa krucho... :roll: Chyba, ze sie poszlo na konserwacje i ja wlasnie cale zycie zaluje, ze nie poszlam. Dzisiaj bysmy z P. zrobili taki tandem, ze by nam nikt nie podskoczyl. :roll:

Ja to ciebie love za pomalowanie Konradka pokoju :p :wink: