wu 04.12.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 dzień dobry nie ma takiej opcji żebym sobie sama coś wbijała od tego mam okrutną siostrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.12.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Ale to nie jest klucie w zyle to w brzuch, po 5 dochodzi sie do wprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.12.2009 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 ja się sama w dupsko kłułam....co za pozycje przed lustrem przybierałam ale to było 20 kilo temu, teraz gdzie nie patrzę tam swe dupsko widzę Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Martuś ja doskonale wiem co to heparyna nie raz się ją brało ale i tak samodzielne kłucie w brzuch tudzież w jakąkolwiek inną część siebie odpada boszzzzzz jakbym nie daj cukrzycę miała to bym chyba padła bo bym się sama nie ukłuła czekałabym na siorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.12.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 dobry, nie mowcie nic o iglach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 czemu Anuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.12.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Czesc Wam Nic nie mówcie, jak widzę igłę w pobliżu mojego ciała, taką zbliżającą sie do mnie to mdleję w 2 sekundy...Na razie mam problem bo w zadnej aptece nie ma jej, szukam po całym rzeszowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.12.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 ja sie boje igly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Wiolciu no to nie mogą z hurtowni ściągnąć u mnie to potrafią w ciągu kilku godzin jak pilne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.12.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 nie ma w hurtowniach. Znalazłam jedną apteke przyszpitalną właśnie i ściągnie od producenta. Koszmar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.12.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 moze lekarz zmieni ci lek bo pewnie nie jedyny z heparyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.12.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 nie, juz nie bedę kombinować jak w tamtej mają. Zeby zmienić musiałabym czekac na meża po 19 dopiero, a wtedy juz lekarza nie ma. To jest - jak sie mieszka na wsi, ze do miasta jakoś trzeba sie dostać. Bez pomocy nie dam rady.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 ja się sama w dupsko kłułam....co za pozycje przed lustrem przybierałam ale to było 20 kilo temu, teraz gdzie nie patrzę tam swe dupsko widzę Dzień dobry Czyli sa jakies plusy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.12.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Malka, ja dzis oglądałam program na tvn i tam mówili, ze wenezuelki specjalnie sobie pupcie powiekszają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 04.12.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Jest takie męskie powiedzenie : Żegnaj siusio, witaj brzusio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.12.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Jest takie męskie powiedzenie : Żegnaj siusio, witaj brzusio. To powiedzenie jest dla facetów dobrą wymówką. W moich stronach mówią wtedy na takie zjawisko: lustrzyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.12.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Jest takie męskie powiedzenie : Żegnaj siusio, witaj brzusio. To powiedzenie jest dla facetów dobrą wymówką. W moich stronach mówią wtedy na takie zjawisko: lustrzyca u nas tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.12.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Nitu, zapewniam Cie, ze czlowiek po Akademii Sztuk Pieknych umie namalowac nie tylko odrzutowiec. łaaaaaaaaaaaaaaaaa ty wiesz że ja ciebie ajlawju Matko ja do końca życia będe żałowaćże nie poszłam do szkoły plastycznej a potem na ASP Co w tym PZU Czesc Malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Nitu, zapewniam Cie, ze czlowiek po Akademii Sztuk Pieknych umie namalowac nie tylko odrzutowiec. łaaaaaaaaaaaaaaaaa ty wiesz że ja ciebie ajlawju Matko ja do końca życia będe żałowaćże nie poszłam do szkoły plastycznej a potem na ASP Co w tym PZU Czesc Malka W PZU pan przyjal pisemko i skserowal se papiurki i powiedzial, ze to wszystko. To chyba dobrze, nie? Dobrze, ze mialam to pisemko, bo dzieki temu mial pod co to wszystko podpiac no i w ogole. Nie wiem za co Ty mnie masz love, ale ja Ciebie mam jak najbardziej. A po ASP jest fajnie, tylko z kasa krucho... Chyba, ze sie poszlo na konserwacje i ja wlasnie cale zycie zaluje, ze nie poszlam. Dzisiaj bysmy z P. zrobili taki tandem, ze by nam nikt nie podskoczyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.12.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Nitu, zapewniam Cie, ze czlowiek po Akademii Sztuk Pieknych umie namalowac nie tylko odrzutowiec. łaaaaaaaaaaaaaaaaa ty wiesz że ja ciebie ajlawju Matko ja do końca życia będe żałowaćże nie poszłam do szkoły plastycznej a potem na ASP Co w tym PZU Czesc Malka W PZU pan przyjal pisemko i skserowal se papiurki i powiedzial, ze to wszystko. To chyba dobrze, nie? Dobrze, ze mialam to pisemko, bo dzieki temu mial pod co to wszystko podpiac no i w ogole. Nie wiem za co Ty mnie masz love, ale ja Ciebie mam jak najbardziej. A po ASP jest fajnie, tylko z kasa krucho... Chyba, ze sie poszlo na konserwacje i ja wlasnie cale zycie zaluje, ze nie poszlam. Dzisiaj bysmy z P. zrobili taki tandem, ze by nam nikt nie podskoczyl. Ja to ciebie love za pomalowanie Konradka pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts