malka 08.12.2009 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Rasiulaka, dach se zdejmę jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.12.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Rasiulaka, dach se zdejmę jakby co To ta brama w łeb Ci dała??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 była taka piosenka: "hej hej Heloł!" Malka -a Ty teraz na poprawiny do malgos jedziesz? Co za pytanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.12.2009 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 dała mi w prawy bok, ze wskazaniem na tylną część - tam skumulowała się jej siła więc dedukuję tak, jak by tylna szybka pizgła, to ja ją razem z dachem zdejmę no tak mam sprytnie autko skonstruowane, że da się to uczynić bez użycia palnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.12.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Spryciula! Małgoś, Ty się nie nerwujsja tylko termin zapodaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Spryciula! Małgoś, Ty się nie nerwujsja tylko termin zapodaj... Jak ja zapodam, to Ty na pewno nie przyjedziesz. Tak to juz z Toba jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.12.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Spryciula! Małgoś, Ty się nie nerwujsja tylko termin zapodaj... Jak ja zapodam, to Ty na pewno nie przyjedziesz. Tak to juz z Toba jest. Dobra, będzie znienacek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.12.2009 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Rasia, no przecież nie mogę pozwolić by mi mroźną zimą wiatr hulał przez wybitą szybę no i w tajemnicy przed Małgoś jakbys mi terminem swojego znienacka rzuciła, tomoże się zgramy będzie podwójny znienacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Rasia, no przecież nie mogę pozwolić by mi mroźną zimą wiatr hulał przez wybitą szybę no i w tajemnicy przed Małgoś jakbys mi terminem swojego znienacka rzuciła, tomoże się zgramy będzie podwójny znienacek Taaaa, obiecanki cacanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.12.2009 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Rasia, no przecież nie mogę pozwolić by mi mroźną zimą wiatr hulał przez wybitą szybę no i w tajemnicy przed Małgoś jakbys mi terminem swojego znienacka rzuciła, tomoże się zgramy będzie podwójny znienacek Taaaa, obiecanki cacanki. a Ty Rasia jesteś, nie podczytuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2009 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Rasia, no przecież nie mogę pozwolić by mi mroźną zimą wiatr hulał przez wybitą szybę no i w tajemnicy przed Małgoś jakbys mi terminem swojego znienacka rzuciła, tomoże się zgramy będzie podwójny znienacek Taaaa, obiecanki cacanki. a Ty Rasia jesteś, nie podczytuj Forum jest publiczne, wis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.12.2009 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Rasia, no przecież nie mogę pozwolić by mi mroźną zimą wiatr hulał przez wybitą szybę no i w tajemnicy przed Małgoś jakbys mi terminem swojego znienacka rzuciła, tomoże się zgramy będzie podwójny znienacek Taaaa, obiecanki cacanki. a Ty Rasia jesteś, nie podczytuj Podczytałam i pomył podchwytuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.12.2009 23:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Rasia, no przecież nie mogę pozwolić by mi mroźną zimą wiatr hulał przez wybitą szybę no i w tajemnicy przed Małgoś jakbys mi terminem swojego znienacka rzuciła, tomoże się zgramy będzie podwójny znienacek Taaaa, obiecanki cacanki. a Ty Rasia jesteś, nie podczytuj Forum jest publiczne, wis? serio to znaczy, ze ktoś to czyta, poza Tobą Rasią i mną to straszne tak się roznegliżowałam przed całym swiatem a już te publiczne mnie przeraziły mnie serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2009 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Rasia, no przecież nie mogę pozwolić by mi mroźną zimą wiatr hulał przez wybitą szybę no i w tajemnicy przed Małgoś jakbys mi terminem swojego znienacka rzuciła, tomoże się zgramy będzie podwójny znienacek Taaaa, obiecanki cacanki. a Ty Rasia jesteś, nie podczytuj Forum jest publiczne, wis? serio to znaczy, ze ktoś to czyta, poza Tobą Rasią i mną to straszne tak się roznegliżowałam przed całym swiatem a już te publiczne mnie przeraziły mnie serio Eeeeee, zartowalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.12.2009 23:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 no to co mnie stresujesz...juz puls pińcet miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.12.2009 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Siemanko Jak zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.12.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 heloł Malka wstalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.12.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Pewnie dopiero położyła sie spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 dzień dobry Malka a skąd Ty ten zaprzęg husky masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Cze Malka, jak wygram licytacje to sie nie przejmuj... Duzo do sprzatania nie bedziesz miala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts