malgos2 10.12.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 matkokocfana... tak ? ja znów o czymś zapomiałam mów a się poprawie :* ... hmm ... co tu teraz wymyślić .... ... wiem ... miałaś pomóc malce murować ... murowac mogę zawsze ale kręcić betoniarą nie będę Betoniare zostawcie specjalistkom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.12.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 matkokocfana... tak ? ja znów o czymś zapomiałam mów a się poprawie :* ... hmm ... co tu teraz wymyślić .... ... wiem ... miałaś pomóc malce murować ... murowac mogę zawsze ale kręcić betoniarą nie będę Betoniare zostawcie specjalistkom. a to u mnie jakiś cud techniki jest ....sama się kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.12.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 nooo pałkarz zacznij się bac ... masz już nas 3 chętne na te murowaną stodołe :P aś se bidy napytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.12.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 matkokocfana... tak ? ja znów o czymś zapomiałam mów a się poprawie :* ... hmm ... co tu teraz wymyślić .... ... wiem ... miałaś pomóc malce murować ... murowac mogę zawsze ale kręcić betoniarą nie będę Betoniare zostawcie specjalistkom. a to u mnie jakiś cud techniki jest ....sama się kręci a ja tam się wole ubezpieczyć jakby pałkarz miał betoniare na korbe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Ja betonuje tylko u tych, ktorzy wykupili u mnie wejsciowke na macanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.12.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 ... 2 na jednego zatem ... .. dam radę ... ... chyba Małgoś - ja mam full betonu do macania w mojej fabryce ... więc wybacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 No to trudno, nie bedzie betonowania. Ale Ty nitu moglabys mnie nie zdradzac, wis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.12.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 No to trudno, nie bedzie betonowania. Ale Ty nitu moglabys mnie nie zdradzac, wis? jakie zdradzać, ja po prostu zbieram experience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.12.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 a ja mam beton, tak surowy jak twarz Seana Penna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 No to trudno, nie bedzie betonowania. Ale Ty nitu moglabys mnie nie zdradzac, wis? jakie zdradzać, ja po prostu zbieram experience Nie rozumiesz chyba. Nie widze Cie na liscie macaczy i bardzo mi smutno z tego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.12.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 No to trudno, nie bedzie betonowania. Ale Ty nitu moglabys mnie nie zdradzac, wis? jakie zdradzać, ja po prostu zbieram experience Nie rozumiesz chyba. Nie widze Cie na liscie macaczy i bardzo mi smutno z tego powodu. aaaaa to obiecuje że się poprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 No to trudno, nie bedzie betonowania. Ale Ty nitu moglabys mnie nie zdradzac, wis? jakie zdradzać, ja po prostu zbieram experience Nie rozumiesz chyba. Nie widze Cie na liscie macaczy i bardzo mi smutno z tego powodu. aaaaa to obiecuje że się poprawię No ja mysle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.12.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Ja sie chciałam przywitać Małgoś, ponieważ teraz mogę sie na liste macaczy wpisać to mogę prosić o ułatwienie mi życia i podrzucić linka do tego macania? plisss ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 dzień dobry niech ktoś coś zrobi z tą cholerną baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.12.2009 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 cze Wusia,utop ją, utop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 no tylko jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.12.2009 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 instrukcja topienia baby Nalewasz wody do wanny - dużo wody, bierzesz babę, wrzucasz ją do wanny i trzymasz pod wodą,mocno trzymaj co by nie wypłynęła i tak ażdychać przestanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.12.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Tylko przezornie nie sprawdzaj czy żyje czy nie, trzymaj co najmniej 10 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.12.2009 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 10 minut spokojnie wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.12.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Ona na wytrzymałą wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts