Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nelka, myślałam o masażu, nawet o całej serii , ale łóżko ciągle nie przyszło (kupione 15 listopada :evil: :evil: :evil: :evil: ), a aż tak się nie poświęcę by na podłodze klęczeć :lol: :lol:

Nelka, a gdzie Ci się oberwało - pójdę Cię pomścić

Małgoś, buty wszystkie sportowe, więc nie ma co zazdrościć :lol:

O "dupę Maryny"

Nie, nie nigdzie mi się nie oberwało (o dziwo :o )

Tylko tak jakoś, po moim "wyrażeniu swojego zdania" pomyślałam, że może mogłam to ująć trochę inaczej (może bez tego ryja :roll: )

Ja pyszczę na ogół tylko w domu lub w myślach :roll: :lol:

no ale to wszystko mnie tak jakoś dotknęło, żem napyskowała (choć czy ja wiem, czy to było pyskowanie ? :roll:

Tylko że teraz serce mam jakieś cięższe :roll:

I najgorsze jest to, że dalej mnie ta sprawa męczy :roll:

małgoś dzięki :wink: :roll:

Koniec

A pokazać Wam co upolowałam dziś w Ikea?

u monah w sprawie małgoś :roll:

Obie wiemy, że małgoś (zresztą ty też :p ) pysk ma niewyparzony 8) ale w tej sprawie ja naprawdę nie widzę w niej winy :roll: :roll: :roll:

W ogóle to uważam, że ona by muchy nie skrzywdziła (no chyba, że gołębia :lol: :lol: :lol: )

malka, ale olej to, to już było-minęło....

:wink:

u monah w sprawie małgoś :roll:

Obie wiemy, że małgoś (zresztą ty też :p ) pysk ma niewyparzony 8) ale w tej sprawie ja naprawdę nie widzę w niej winy :roll: :roll: :roll:

W ogóle to uważam, że ona by muchy nie skrzywdziła (no chyba, że gołębia :lol: :lol: :lol: )

malka, ale olej to, to już było-minęło....

:wink:

Zebys Ty wiedziala Nelka, ile razy dzwonilam do TOZu, zeby zgarneli golebia ze zlamanym skrzydlem... :roll: Ja sie wole od nich odgradzac, niz do nich strzelac. :lol: :wink:

Malka, a co Ci wpadlo? :o :o :o

nie wiem :roll: coś na budowie, może jakiś wiór ze świni, może coś innego, ale boli jak chorera :-? przepłukałam solą fizjologiczną, jak do rana nie zejdzie opuchlizna, trza jechać do szpitala :roll:

Bry

oko ok,juz na nie widzę :D troche spuchnięte, pewnie nieco podrażnione,a syfa wypłukałam.

Znaczy nic się nie wbiło (przerabiałam to kiedyś -masakra :roll: )

ale mi się niec nie chce :-?