malgos2 12.12.2009 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Nelli, zostalo Ci docenione zabranie glosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.12.2009 23:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 A czy ja się dowiem o sochozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 12.12.2009 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Nelka, myślałam o masażu, nawet o całej serii , ale łóżko ciągle nie przyszło (kupione 15 listopada ), a aż tak się nie poświęcę by na podłodze klęczeć Nelka, a gdzie Ci się oberwało - pójdę Cię pomścić Małgoś, buty wszystkie sportowe, więc nie ma co zazdrościć O "dupę Maryny" Nie, nie nigdzie mi się nie oberwało (o dziwo ) Tylko tak jakoś, po moim "wyrażeniu swojego zdania" pomyślałam, że może mogłam to ująć trochę inaczej (może bez tego ryja ) Ja pyszczę na ogół tylko w domu lub w myślach no ale to wszystko mnie tak jakoś dotknęło, żem napyskowała (choć czy ja wiem, czy to było pyskowanie ? Tylko że teraz serce mam jakieś cięższe I najgorsze jest to, że dalej mnie ta sprawa męczy małgoś dzięki Koniec A pokazać Wam co upolowałam dziś w Ikea? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.12.2009 23:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Pokzać co upolowałaś, ale najpierw mi powiedz bdzie i komu napyszczyłaś, by móc ocenić czy to w ogóle pyszczenie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 12.12.2009 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 u monah w sprawie małgoś Obie wiemy, że małgoś (zresztą ty też ) pysk ma niewyparzony ale w tej sprawie ja naprawdę nie widzę w niej winy W ogóle to uważam, że ona by muchy nie skrzywdziła (no chyba, że gołębia ) malka, ale olej to, to już było-minęło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.12.2009 00:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 no to rzucę tam oczkiem jednym, bo drugie jest zombi coś mi wpadło i zapuchło a Ty mi tu w tak zwanym międzyczasie pokazuj co fajnego kupiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.12.2009 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 http://www.ikea.com/PIAimages/67687_PE181619_S4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.12.2009 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 idź spać, wypocznij! A z chorym oczkiem to współczuję przyjda zaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.12.2009 00:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Nelka, ta lampa to z tych siedemixel ? no trzeba iść spać ,wstałam przecież w środku nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.12.2009 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 u monah w sprawie małgoś Obie wiemy, że małgoś (zresztą ty też ) pysk ma niewyparzony ale w tej sprawie ja naprawdę nie widzę w niej winy W ogóle to uważam, że ona by muchy nie skrzywdziła (no chyba, że gołębia ) malka, ale olej to, to już było-minęło.... Zebys Ty wiedziala Nelka, ile razy dzwonilam do TOZu, zeby zgarneli golebia ze zlamanym skrzydlem... Ja sie wole od nich odgradzac, niz do nich strzelac. Malka, a co Ci wpadlo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.12.2009 00:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 nie wiem coś na budowie, może jakiś wiór ze świni, może coś innego, ale boli jak chorera przepłukałam solą fizjologiczną, jak do rana nie zejdzie opuchlizna, trza jechać do szpitala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.12.2009 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 nie wiem coś na budowie, może jakiś wiór ze świni, może coś innego, ale boli jak chorera przepłukałam solą fizjologiczną, jak do rana nie zejdzie opuchlizna, trza jechać do szpitala Ozesz... A kluje Cie tak jak przy jeczmieniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.12.2009 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Wiem, wiem, tak tylko zażartowałam bo przypomniałam sobie te szpilki na parapecie A teraz idę futro do futra przykleić I jak ten tort? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.12.2009 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 No lampa spora, średnica 60cm malka, a z okiem to nie czekaj za długo, bardzo poważna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.12.2009 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 No piekny tort... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.12.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 CzescJak oko? otworzyło sie już czy po pomoc jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.12.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Malka lepiej jedz na pogotowie dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.12.2009 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Bry oko ok,juz na nie widzę troche spuchnięte, pewnie nieco podrażnione,a syfa wypłukałam. Znaczy nic się nie wbiło (przerabiałam to kiedyś -masakra ) ale mi się niec nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 13.12.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Nawet leżeć plackiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.12.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 malka nie siedz za dlugo przy kompie daj odpoczac oku, jakies sztuczne lzy zapodaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts