Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

Niech nadchodzące Święta Bożego Narodzenia będą niezapomnianym czasem spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień.

Z rogu obfitości niech sypie się złoto w postaci zdrowia, miłości,

i szczęścia.

tego życzy

Edzia

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję wszystkim za zyczenia, bardzo dziękuję :D

XX jak już uporam się z pierdolnikiem przedświątecznym, to napiszę jak się sprawy mają , ok ?

Małgoś mrauuuuuu mi właśnie na klawietuyrze siedzi, więc jednego posta 5 minut piszę .....

zaraz zmykam po prezenty :-?

heloł, śniadanie przeżuję, co łatwe nie jest ze znieczulona połwa jamy ustnej :roll:

i robię szturm na prezenty - lista gotowa, teraz tylko trzeba zrealizować :roll:

tylko ciągle pomysłu dla ślubnego nie mam :-?

Anja,ja serio mówię...na zabawkowym mu kupię prezent - Dejw, to poważny facet i pewnie ucieszyłby go termomertobarometrociżnieniomierz, mój by pizgnął na szafkę tuż po otwarciu pudełka :oops: :oops:

może coś zdalnie sterowabego, albo jakąś grę...zobaczymy :D

dobra jadę ....

http://moje-kartki.com.pl//kartki/47/6/d/608.gif

Zdrowia, szczęścia, pomyślności

Nie połykaj z karpia ości.

Nie jedz bombek, nie pal siana,

Jedz pierogi, lep bałwana

A w sylwestra pij do rana!

Wesołych świąt Bożego Narodzenia!

noooooo dobra to był żarcik

http://moje-kartki.com.pl//kartki/46/5/d/588.jpg

Dziękuję za życzenia :D niechby choć część się spełniła :oops:

Anja, nie pochwalę się - ślubny szpieguje, atu jednak efekt niespodziewajki się liczy :D

Mamie kupiłam taką kamizelkę elektryczną,która się ładuje i grzeje...testowałam rewelacjjjjjjjjjjjjjja

szkolnym dzieciakom książki, takie fajowe encyklopedie, a małej skrzypaczce kolendy z nutami, chrześniakowi mp4, moje młode dostanie mikroskop z monitorem na którym wyświetla się w gigantycznym powiększeniu to co w preparacie, nowy pad do konsoli, bo stary mu tatuś zdewastował no i książkę ...i pewnie nikogo nie zaskoczę jak powiem,że w tematyce kosmosu i fizyk.

Teściowej pled taki mięciutki do kompletu z poduchą, a wszystkim rodzinnym parom,vel małżenstwom po komplecie pościeli.

A no i niemowlakowi jednemu w rodzinie pluszową miarkę do wzrostu z misiakiem

uffffffff chyba koniec relacji....a przy okazji prezentowych zakupów, oczywiście jeszcze kilka pierdół do domu.

A od ślubnego zażyczyłam sobie komplet dobrych noży,ale szczena mi opadła jak zobaczyłam ceny ,ja jakaś niedzisiejsza jestem :oops: , ale cztery stówki za nóż do chleba i trzy za nożyk do siekania , to chyba sporo nie ? :o :o

skończyło się na maleńkim nożyku do jarzyn 8)