EDZIA 23.12.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Niech nadchodzące Święta Bożego Narodzenia będą niezapomnianym czasem spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień. Z rogu obfitości niech sypie się złoto w postaci zdrowia, miłości, i szczęścia. tego życzy Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.12.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Cze Malka, mrauuu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.12.2009 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Dziękuję wszystkim za zyczenia, bardzo dziękuję XX jak już uporam się z pierdolnikiem przedświątecznym, to napiszę jak się sprawy mają , ok ? Małgoś mrauuuuuu mi właśnie na klawietuyrze siedzi, więc jednego posta 5 minut piszę ..... zaraz zmykam po prezenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.12.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.12.2009 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 heloł, śniadanie przeżuję, co łatwe nie jest ze znieczulona połwa jamy ustnej i robię szturm na prezenty - lista gotowa, teraz tylko trzeba zrealizować tylko ciągle pomysłu dla ślubnego nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.12.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 dopiero dzis prezenty? slubnemu kup kruszarke do lodu moj sie cieszyl jak dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.12.2009 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 lód kruszymy w blenderze - się nie ucieszy musze na zabawkowy skoczyć, tam napewno coś znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.12.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 hmm, my nie mamy takich sprzetow jak blender kup mu jakiegos ciucha, perfumy, fajke, cygaro, termometr co wskazuje cisnienie wiatr i inne takie (moj sobie zazyczyl, ale nie dostanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.12.2009 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Anja,ja serio mówię...na zabawkowym mu kupię prezent - Dejw, to poważny facet i pewnie ucieszyłby go termomertobarometrociżnieniomierz, mój by pizgnął na szafkę tuż po otwarciu pudełka może coś zdalnie sterowabego, albo jakąś grę...zobaczymy dobra jadę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 23.12.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 anjamen oj to musisz się szybko naumieć co to blender bo to jedna z najpozyteczniejszych rzeczyw mamusiowym zyciu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.12.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Xena - jeszcze chwile pozyje w nieswiadomosci Malka - no to pochwal sie koniecznie co wybralas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.12.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 ooooooo mój coś takiego jak termomertobarometrociśnieniomierz też by chciał ,- ale nazwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.12.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Korzystając z okazji Świąt Bożego Narodzenia,pragnę złożyć najserdeczniejsze i szczere życzeniaszczęścia, wiary, nadziei i pomyślnościoraz każdego dnia Nowego Rokuwiele uśmiechu i radości!Maluszekhttp://www.birminghamsalvationarmy.org/images/tree.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 23.12.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 http://moje-kartki.com.pl//kartki/47/6/d/608.gif Zdrowia, szczęścia, pomyślnościNie połykaj z karpia ości.Nie jedz bombek, nie pal siana,Jedz pierogi, lep bałwanaA w sylwestra pij do rana!Wesołych świąt Bożego Narodzenia! noooooo dobra to był żarcik http://moje-kartki.com.pl//kartki/46/5/d/588.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 23.12.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 http://img69.imageshack.us/img69/206/kartka5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 23.12.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 http://www.edycja.pl/upload/kartki/239.jpeg Zdrowych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia życzy Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.12.2009 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Dziękuję za życzenia niechby choć część się spełniła Anja, nie pochwalę się - ślubny szpieguje, atu jednak efekt niespodziewajki się liczy Mamie kupiłam taką kamizelkę elektryczną,która się ładuje i grzeje...testowałam rewelacjjjjjjjjjjjjjja szkolnym dzieciakom książki, takie fajowe encyklopedie, a małej skrzypaczce kolendy z nutami, chrześniakowi mp4, moje młode dostanie mikroskop z monitorem na którym wyświetla się w gigantycznym powiększeniu to co w preparacie, nowy pad do konsoli, bo stary mu tatuś zdewastował no i książkę ...i pewnie nikogo nie zaskoczę jak powiem,że w tematyce kosmosu i fizyk. Teściowej pled taki mięciutki do kompletu z poduchą, a wszystkim rodzinnym parom,vel małżenstwom po komplecie pościeli. A no i niemowlakowi jednemu w rodzinie pluszową miarkę do wzrostu z misiakiem uffffffff chyba koniec relacji....a przy okazji prezentowych zakupów, oczywiście jeszcze kilka pierdół do domu. A od ślubnego zażyczyłam sobie komplet dobrych noży,ale szczena mi opadła jak zobaczyłam ceny ,ja jakaś niedzisiejsza jestem , ale cztery stówki za nóż do chleba i trzy za nożyk do siekania , to chyba sporo nie ? skończyło się na maleńkim nożyku do jarzyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.12.2009 00:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 keksy upieczone,pierwsza partia pierożków w piekarniku....chyba mnie przy nich kolacja wigilijna zastanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.12.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 W Bożego Narodzenia czas niech miłość będzie w nas. Niech pokój wokół panuje, a dobro nad złem króluje! Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.12.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Malka i ty te wszytskie prezenty w 1 dzien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts