Gwoździk 29.12.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 ale chłopa nie trza polerować po każdym użyciu ja tam praktykuje przed użyciem no wiesz chłop to się sam wypolerować powinien zanim go do użytkowania dopuścisz ale ja to gorsza niz kontrola jakości jestem no to by się polerował do skutku ... hej, nie pomyliłyście czasem forum ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.12.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 ale chłopa nie trza polerować po każdym użyciu ja tam praktykuje przed użyciem no wiesz chłop to się sam wypolerować powinien zanim go do użytkowania dopuścisz ale ja to gorsza niz kontrola jakości jestem no to by się polerował do skutku ... hej, nie pomyliłyście czasem forum ? ... o nie nie, na tym forum są też takie co uczą się wielu rzeczy od starszych i bardziej doświadczonych koleżanek no dobra, z tym "starszych" to pojechałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.12.2009 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 ale chłopa nie trza polerować po każdym użyciu ja tam praktykuje przed użyciem no wiesz chłop to się sam wypolerować powinien zanim go do użytkowania dopuścisz ale ja to gorsza niz kontrola jakości jestem no to by się polerował do skutku ... hej, nie pomyliłyście czasem forum ? ... o jeny...to my nie na muratorowym jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 29.12.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 ... żeby mnie to było ostatni raz ... Siostra, bo przyjadę ... i karę rodzinną nałożę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.12.2009 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 ojciec mój mówi "porazprzedostatni" a przyjedź i nakładaj ile wlezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 29.12.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 ... kara rodzinna .. nie ma nic wspólnego z "nakładaniem ile wlezie" ... ....jest niesamowicie męcząca .... nawet sobie nie wyobrażasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.12.2009 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 no to mnie mocno zainrygowałeś co trzeba zrobić, by na tą karę "zasłużyć" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 29.12.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 co trzeba zrobić, by na tą karę "zasłużyć" ? ... nie ma znaczenia co trzeba zrobić ... ważne z czym ona (ta kara) się wiąże .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.12.2009 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 no z czym, z czym ja cieeeeeeee, Ty to umiesz napiecie zbudować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.12.2009 00:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 no i się nie dowiedziałam i na dodatek wszyscy juz śpią to ja sobie seansik zrobię, o ile jeszcze coś nieogladanego mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2009 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Wpadłam tylko buziaki zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.12.2009 00:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 ooo, czyli nie wszyscy śpią cześć nocne a ja właśnie odkryłam, że dopuściłam się ogromnej zbrodni....wyczerpałam zapas papierosów trza zbierać doopę i na stację jechać.....ale mi się nie chce , ale zapalić to bym zapaliła, więc nie ma gadk, same nie przyjdą , a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.12.2009 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 ooo, czyli nie wszyscy śpią cześć nocne a ja właśnie odkryłam, że dopuściłam się ogromnej zbrodni....wyczerpałam zapas papierosów trza zbierać doopę i na stację jechać.....ale mi się nie chce , ale zapalić to bym zapaliła, więc nie ma gadk, same nie przyjdą , a szkoda Zapalę za Ciebie, chcesz? Dzień dobry powiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.12.2009 01:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 ooo, czyli nie wszyscy śpią cześć nocne a ja właśnie odkryłam, że dopuściłam się ogromnej zbrodni....wyczerpałam zapas papierosów trza zbierać doopę i na stację jechać.....ale mi się nie chce , ale zapalić to bym zapaliła, więc nie ma gadk, same nie przyjdą , a szkoda Zapalę za Ciebie, chcesz? Dzień dobry powiem... juz sobie swojego zaplę śliskość na drogach przeogromna, pada jakieś marznące goowno powiedzcie mi,dlaczego najwięcej policji jest w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.12.2009 02:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Nałóg motywuje... Błyskawicznie obróciłaś! Dobranoc Malciu! Ja ciągle walczę z Firefoxem właśnie przerzuciłam się na Chromcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.12.2009 03:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 nie lubię Firefoxa korzystam z Opery i sobie chwalę a obróciłam nie szybko, zazwyczaj ta trasę robię w 5 minut, ale dziś ślisko i jeszcze pogadanka z miłym policjantem a teraz nadrabiam zaległości filmowe ...jak mnie młode obudzi przed 10 to do kaloryfera przykuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 30.12.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 ooo boszeeeeeeee o jakich Wy porach jesteście na forum ja dziś 5 30 to wstałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.12.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 dzień dobry matko to jak Malka się kładła to ja prawie wstawałam jak słowo po fajki w środku nocy normalnie sorki nałóg ogłupia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.12.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Malcia dzień dobry Ty się kobitko boga nie boisz? Religia z przyrodą Ci się pomieszała? Spać nie możesz? A potem będą sińce pod oczkami..... Dzisiaj o północy proszę do łóżeczka... Z mężusiem grzeczniutko Pozdrawiam cieplutko. Jedziesz do Małgoś? No tak za nim wstaniesz i odpowiesz.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.12.2009 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 kochana,jakie nim wstaniesz, jakie nim wstaniesz, ja juz obiad ugotowałam, chałupę ogarnęłam, pogadałam z kumpeląprzez fon a ,że Wy ranne ptaszki jesteście...cóż , ja bym tam o 5 nie wstała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts