Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak to Fenix śniegu nie ma?

To i latem da się na nartach jeździć....

Malcia pomyśl o mnie jak będziesz wjeżdżać na stok...

Ja też bym chciała spalać.....

Pozdrawiam cieplutko i miłego zjazdu, i żadnych kolejek pod wyciągiem.....

Ale w górach podobno tylko sztuczne .

p.s. gdzie ja wdepłem , same zboki narciarskie . Dla mnie to jest bez synsu , godzina wjeżdzosz a pół minuty zjeżdzosz . :roll: :-?

Fenix, przesadzasz. Poza tym deski są SUPER! I gdzie tu zboczenie? No?

Marta, każde biuro podróży organizuje :wink:

W fajne górki też bym pojechała, ale na dłuższy wyjazd nie bardzo mam czas, a na jeden czy dwa dni to się średnio kalkuluje

Ewcia, to ja juz powinnam leżeć i umierać :lol: :lol: :lol:

Nie przekonaliście mnie - narciozboki .

A co do Zakopanaego (chodzi mnie o same miasto wiync prosze mnie tu nie wyjezdzać z TPN , Kasprowym, Morskim Okiem itd....) to co tam jezd do oglądania ? :roll:

p.s. z sportów zimowych to bym se ewentualnie saneczkami po torze zjechał , ale przy mojej nwadze to albo bym sanki zarwał albo bym się rozpędził do 200/h i wystrzelił na orbitę .

A co do Zakopanaego (chodzi mnie o same miasto wiync prosze mnie tu nie wyjezdzać z TPN , Kasprowym, Morskim Okiem itd....) to co tam jezd do oglądania ? :roll:

p.s. z sportów zimowych to bym se ewentualnie saneczkami po torze zjechał , ale przy mojej nwadze to albo bym sanki zarwał albo bym się rozpędził do 200/h i wystrzelił na orbitę .

ooo Fenix, piątkę przybijam z tymi nartami i saneczkami :lol:

cze Baranki :D

ja sezon rozpoczęłam, a Wy ? :lol: :lol:

je CZE nie, malka, uprzejmie i jadowicie zarazem zazdraszczamy :wink:

Obawiam się, że jeśli los i czas nie zadecydują inaczej, to dopiero zaczniemy sezon feriami w naszym ulubionym "małym" (jak piszą) ośrodku Neukirchen Wildkogel. Jeszcze nam duży samochód umarł w Sylwestra i nie wiem, ile będzie kosztować jego reanimacja. A to bedzie rzutować na te przyjemności... A tak by chciały kopytka, oj chciałyby....

Spox, z toru może, ale nie z każdego. Jak pierwszy raz byliśmy w zeszłym roku w Austrii, po ucieczce ze Słowacji, która po eurze zrobiła się bez sensu droga i kompletnie nieatrakcyjna, chyba że ktoś lubi stać w kolejkach do wyciągów i dawać się zadeptywać węgierskim koloniom, to zaskoczyła nas ogromna popularność sanek. Ta nasza Arena Wildkogel w Neukirchen to się szczyci najdłuższym naturalnym torem saneczkowym (czytaj - odpowiednio wyprofilowaną śniegiem drogą trawersującą stok) w Salzburgerlandzie - ma ponad 5 kilosów dlugości i jeżdżą nią tłumy. 2 razy w tygodniu są dodatkowo nocne zjazdy i wtedy kabinka na górę jeżdzi dłużej. Ludzi wypożyczających sanki jest co najmniej tyle, ile narty, a kto wie, czy nawet nie więcej.

W zeszłym roku jakoś nie udało nam się spróbować, ale w tym... Jak da radę Fenix, to ci napiszemy, żebyś się nie bał i śmigał na sankach :wink:

malka

Ty to jesteś z tytanu :lol: :lol: :lol:

no, ja zdecydowanie waga ciężka, ale tak tytan od razu :o :lol: :lol: :lol:

No i co? Nie wpadlas w sobote. :(

no pisałam Ci wyżej, że to juz niedziela była i to tak nieprzyzwoita, ze nawet do Cię juz nie wypadało stukać.