nitubaga 06.01.2010 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 tam będzie sześciu panów bez nóg nic nie powiem, bo mnie się jak Małgoś skojarzyło... czeee a w zasadzie to paaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.01.2010 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Dzień dobry Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.01.2010 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 no to milusie macie skojarzenia Nefer, nie zakładam się, bo juz całkiem mi motywacja w pizdu pójdzie Cześć Monia oby Twój też był miły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 dzień dobry ludzie nie bądźcie okrutni to że nóg nie mają to co seks im sie nie należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.01.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 dzień dobry ludzie nie bądźcie okrutni to że nóg nie mają to co seks im sie nie należy Dzień○ dobry Właśnie to samo chciałam napisać. Takie niby wyzwolone jesteście a o seksie na wykładach nie chcecie pogadać... Małgoś, nie wyrzucaj tej karmy, w czwartek powiem ci czy masz ją do mnie wysłać czy nie bo bedę wiedziała jakie żarcie dla alergika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.01.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Dzień Dobry Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.01.2010 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 dzień dobry ludzie nie bądźcie okrutni to że nóg nie mają to co seks im sie nie należy Dzień○ dobry Właśnie to samo chciałam napisać. Takie niby wyzwolone jesteście a o seksie na wykładach nie chcecie pogadać... pogadać można, ale wpisać pacjentom w konspekt..."poz. wyjściowa leżenie tyłem, partner kładzie się w poz. przodem na brzuchu partnera...." no dalej nie bedę , bo mi się fantazja pobudza ale mam zasrany dzień...braknie mi doby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.01.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Malka, to mozna na różne sposoby opisać możesz ściągnąć z kamasutry opisy łatwiejszych pozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.01.2010 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 idź Ty małpo, Ty, dobijaj mnie jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.01.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Malka, to mozna na różne sposoby opisać możesz ściągnąć z kamasutry opisy łatwiejszych pozycji wiesz co !!!! toż to dyskryminacja... to, że co... że trudnieszym nie podołają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.01.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Ty powiedz od razu ze seksa chcesz i całe zmeczenie Ci przejdzie Najpierw wypróbuj na sobie te pozycje a potem je opisz do konspektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.01.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 ... słuchajcie macie pomysł dlaczego interia i wp nie załącza mi jednego pliku wordowskiego? ni cholery, a musze go wysłac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.01.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Malka, to mozna na różne sposoby opisać możesz ściągnąć z kamasutry opisy łatwiejszych pozycji wiesz co !!!! toż to dyskryminacja... to, że co... że trudnieszym nie podołają Na początek niech zaczną od łatwiejszych bo połamią inne kończyny w miare jeszcze sprawne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.01.2010 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 ... słuchajcie macie pomysł dlaczego interia i wp nie załącza mi jednego pliku wordowskiego? ni cholery, a musze go wysłac a jakie masz rozszerzenie pliku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Nitka no na stojąco bez nóg to raczej im się nie uda no chyba że to kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.01.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 ... słuchajcie macie pomysł dlaczego interia i wp nie załącza mi jednego pliku wordowskiego? ni cholery, a musze go wysłac a jakie masz rozszerzenie pliku ? o jesooo o co Ty mnie bebo pytasz... jest to dokument microsoft word - typ tekstowy o to lata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.01.2010 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 ... słuchajcie macie pomysł dlaczego interia i wp nie załącza mi jednego pliku wordowskiego? ni cholery, a musze go wysłac a jakie masz rozszerzenie pliku ? o jesooo o co Ty mnie bebo pytasz... jest to dokument microsoft word - typ tekstowy o to lata? mozesz mi go w mailu przesłać,wrzucę w edytor i odeślę Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.01.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 NItka, na końcu w nazwie dokumentu powinno być .doc jeśli to wordowski plik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.01.2010 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 albo jeszcze inaczej wejdź w dokument i daj mu zapisz jako potem z listy "zapisz jako typ" wybierz "dokument programu Word 97-2003) Interia czasem nie przyjmuje nowszych plików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.01.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 NItka, na końcu w nazwie dokumentu powinno być .doc jeśli to wordowski plik Albo .docx i to moze kaman. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts