Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzień dobry

ludzie nie bądźcie okrutni to że nóg nie mają to co seks im sie nie należy :wink:

Dzień○ dobry

Właśnie to samo chciałam napisać. Takie niby wyzwolone jesteście a o seksie na wykładach nie chcecie pogadać... :roll:

Małgoś, nie wyrzucaj tej karmy, w czwartek powiem ci czy masz ją do mnie wysłać czy nie bo bedę wiedziała jakie żarcie dla alergika

dzień dobry

ludzie nie bądźcie okrutni to że nóg nie mają to co seks im sie nie należy :wink:

Dzień○ dobry

Właśnie to samo chciałam napisać. Takie niby wyzwolone jesteście a o seksie na wykładach nie chcecie pogadać... :roll:

pogadać można, ale wpisać pacjentom w konspekt..."poz. wyjściowa leżenie tyłem, partner kładzie się w poz. przodem na brzuchu partnera...." no dalej nie bedę , bo mi się fantazja pobudza :oops:

ale mam zasrany dzień...braknie mi doby :roll:

Malka, to mozna na różne sposoby opisać :lol:

możesz ściągnąć z kamasutry opisy łatwiejszych pozycji :wink: :lol:

wiesz co :o !!!! toż to dyskryminacja... to, że co... że trudnieszym nie podołają :o :p

Na początek niech zaczną od łatwiejszych bo połamią inne kończyny w miare jeszcze sprawne :lol:

... słuchajcie macie pomysł dlaczego interia i wp nie załącza mi jednego pliku wordowskiego? ni cholery, a musze go wysłac :x

a jakie masz rozszerzenie pliku ?

o jesooo o co Ty mnie bebo pytasz... jest to dokument microsoft word - typ tekstowy :o o to lata?

... słuchajcie macie pomysł dlaczego interia i wp nie załącza mi jednego pliku wordowskiego? ni cholery, a musze go wysłac :x

a jakie masz rozszerzenie pliku ?

o jesooo o co Ty mnie bebo pytasz... jest to dokument microsoft word - typ tekstowy :o o to lata?

mozesz mi go w mailu przesłać,wrzucę w edytor i odeślę Ci