wiolasz 06.01.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 NItka, na końcu w nazwie dokumentu powinno być .doc jeśli to wordowski plik Albo .docx i to moze kaman. ten .docx to w nowym windowsie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.01.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 czesc specjalistki, docx to w najnowszym wordzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.01.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Ale wy po Chińsku gadacie... Ja z komputerów, to najlepiej lubię srebrne i czarne... obudowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.01.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Ale wy po Chińsku gadacie... Ja z komputerów, to najlepiej lubię srebrne i czarne... obudowy... ooo w końcu ktoś na moim poziomie ide gmurać to co tam mi kazałyście... może zadziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.01.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 ... no zrobiłam... teraz komputer siedzi i myśli jak to to zapisać... już jakies 2 minuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.01.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 OOOOOOOOOOO ........ widzisz Nituś..., miałam sobie kupić już dawno laptopa.... Ale to oni wszyscy po chińsku piszą przy tych laptopach... Cena Polska, ale opis chiński... nic z niego nie rozumiem, więc nie mam do dzisiaj laptopa Jak ktoś mi powie jaki ja mam mieć , gdzie i za ile kupić, tylko w dobrej cenie mnie interesuje, to kupie. Jedynie co umiem to włączyć normalny komp i klikać w klawiature.... Ale wszystko staram się już znaleźć w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.01.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 ... powiedz ile możesz wydać ... a podpowiem Ci co masz kupić ... niestety od tego się zaczyna .... ....bez względu na cenę każdy laptok działać będzie tak, że można będzie "gadać" na FM ... w najgorszym przypadku połaczony "kablem" sieciowym .. czyli praktycznie w jednym pokoju ... .. ale dzisiaj już sporo tanich laptoków stać na działanie "bez przewodu"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.01.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 ....bez względu na cenę każdy laptok działać będzie tak, że można będzie "gadać" na FM ... szczególnie, jeśli nie będzie miał w środku visty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.01.2010 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 ....bez względu na cenę każdy laptok działać będzie tak, że można będzie "gadać" na FM ... szczególnie, jeśli nie będzie miał w środku visty.. o tak vista jest beeeeeeeeeeeee a ja nadal walczę z konspektami - tymi, które o 19 miały być na emailu doktorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.01.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 ....bez względu na cenę każdy laptok działać będzie tak, że można będzie "gadać" na FM ... szczególnie, jeśli nie będzie miał w środku visty.. o tak vista jest beeeeeeeeeeeee a ja nadal walczę z konspektami - tymi, które o 19 miały być na emailu doktorka Malka ale to nie dzisiaj miały być na jego kompie, tylko o 19.00 Vista dla mnie nie jest zła... mam Viste i piszę co chcę.... Niezbyt długo wchodziłam w XP syna...., więc może dla tego.... Chcę mieć szybki komp, żeby strony przerzucać szybko, żeby dużo zdjęć się zmieściło, żeby czasem syn zagrał na wyjeździe w jakąś gierkę..., chociaż i ja nie mam o tym pojęcia, i żeby na wyjeździe pooglądać filmy.... Ma mieć duży ekran, bo ja już maleńkich literek nie widzę, a i wszystko potem mikroskopijne jest, i monitor ma nie być wąski a długi, tylko taki normalny.... Wydać mogę do 3000zł I teraz dowiem się, że takie rzeczy tylko w Erze :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.01.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 I teraz dowiem się, że takie rzeczy tylko w Erze :roll: ee, za 3 tysiące to już można kupić szybki z vistą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.01.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Malka, powiedz, ze Ci internet padl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.01.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 I teraz dowiem się, że takie rzeczy tylko w Erze :roll: ee, za 3 tysiące to już można kupić szybki z vistą... Tylko jaki i gdzie i jakie mają być napisy chińskie przy nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.01.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 ... Ma mieć duży ekran, bo ja już maleńkich literek nie widzę, a i wszystko potem mikroskopijne jest, i monitor ma nie być wąski a długi, tylko taki normalny.... Wydać mogę do 3000zł ... ... za 3 tysiące, to sobie kupisz laptoka bez problemu ... w każdym sklepie i na np. allegro ... będziesz miała to co chcesz, tj. duży ekran, duże literki ... ... jest jedna wada ... nie "pójdą" na nim dobre gry ... a o lepszych to zapomnij ... więc jeśli tylko ma to być laptok do pisania i oglądania ... to za te pieniądze masz w czym wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.01.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 ... a ... no i nie kupuj z Vistą ... nawet jakby była przecena ... ma być bez oprogramowania ... lub z W7 .... ... pamiętaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.01.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 No i Gwoździk mówisz do mnie po chińsku Ja chcę odp. tu i tu jest taki i taki bo... i mam ze 4 - 5 wizualnie do obejrzenia, czy mi się np. kolor podoba Ja wybieram jeden i już.... A tak nie wiem co i jak.... I może jak gry nie pójdą to może nic nie szkodzi... ja tam nie gram... tylko z synem jak wyjeżdżam na rehabilitację, to miałabym na jakiś czas z nim spokój, chociaż to może i pozorny spokój, bo on nie bardzo wie o co chodzi w tych kompach (tak jak mamusia i tatuś ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.01.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 No i Gwoździk mówisz do mnie po chińsku ... mówiłem po polsku ... ale jak chcesz, to proszę http://upload.wikimedia.org/wikipedia/pl/3/3e/Kreski2.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.01.2010 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Malka, powiedz, ze Ci internet padl. już na to wpadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.01.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Malka, powiedz, ze Ci internet padl. już na to wpadłam No i jak Ty teraz biedusia wyslesz te konspekty co je od dawna juz gotowe masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.01.2010 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Malka, powiedz, ze Ci internet padl. już na to wpadłam No i jak Ty teraz biedusia wyslesz te konspekty co je od dawna juz gotowe masz? no właśnie nie wiem...chyba zgram na płytę i zawiozę w niedziele na uczelnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts