Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

OOOOOOOOOOO ........ widzisz Nituś..., miałam sobie kupić już dawno laptopa....

Ale to oni wszyscy po chińsku piszą przy tych laptopach...

Cena Polska, ale opis chiński... nic z niego nie rozumiem, więc nie mam do dzisiaj laptopa :cry:

Jak ktoś mi powie jaki ja mam mieć , gdzie i za ile kupić, tylko w dobrej cenie mnie interesuje, to kupie.

Jedynie co umiem to włączyć normalny komp i klikać w klawiature.... :oops:

Ale wszystko staram się już znaleźć w necie :wink:

... powiedz ile możesz wydać ... a podpowiem Ci co masz kupić ...

niestety od tego się zaczyna ....

....bez względu na cenę każdy laptok działać będzie tak, że można będzie "gadać" na FM ...

w najgorszym przypadku połaczony "kablem" sieciowym .. czyli praktycznie w jednym pokoju ...

.. ale dzisiaj już sporo tanich laptoków stać na działanie "bez przewodu"... :wink:

....bez względu na cenę każdy laptok działać będzie tak, że można będzie "gadać" na FM ...

szczególnie, jeśli nie będzie miał w środku visty.. ;)

o tak vista jest beeeeeeeeeeeee

a ja nadal walczę z konspektami - tymi, które o 19 miały być na emailu doktorka :oops: :evil: :evil: :evil:

szczególnie, jeśli nie będzie miał w środku visty.. ;)

o tak vista jest beeeeeeeeeeeee

a ja nadal walczę z konspektami - tymi, które o 19 miały być na emailu doktorka :oops: :evil: :evil: :evil:

Malka ale to nie dzisiaj miały być na jego kompie, tylko o 19.00 :wink:

Vista dla mnie nie jest zła... mam Viste i piszę co chcę.... Niezbyt długo wchodziłam w XP syna...., więc może dla tego....

Chcę mieć szybki komp, żeby strony przerzucać szybko, żeby dużo zdjęć się zmieściło, żeby czasem syn zagrał na wyjeździe w jakąś gierkę..., chociaż i ja nie mam o tym pojęcia, i żeby na wyjeździe pooglądać filmy....

Ma mieć duży ekran, bo ja już maleńkich literek nie widzę, a i wszystko potem mikroskopijne jest, i monitor ma nie być wąski a długi, tylko taki normalny....

Wydać mogę do 3000zł

I teraz dowiem się, że takie rzeczy tylko w Erze :roll: :roll: :roll: :wink:

...

Ma mieć duży ekran, bo ja już maleńkich literek nie widzę, a i wszystko potem mikroskopijne jest, i monitor ma nie być wąski a długi, tylko taki normalny....

Wydać mogę do 3000zł

...

... za 3 tysiące, to sobie kupisz laptoka bez problemu ... w każdym sklepie i na np. allegro ... będziesz miała to co chcesz, tj. duży ekran, duże literki ...

... jest jedna wada ... nie "pójdą" na nim dobre gry ... a o lepszych to zapomnij ... więc jeśli tylko ma to być laptok do pisania i oglądania ... to za te pieniądze masz w czym wybierać :lol:

No i Gwoździk mówisz do mnie po chińsku :oops:

Ja chcę odp. tu i tu jest taki i taki bo... i mam ze 4 - 5 wizualnie do obejrzenia, czy mi się np. kolor podoba :oops:

Ja wybieram jeden i już....

A tak nie wiem co i jak....

I może jak gry nie pójdą to może nic nie szkodzi... ja tam nie gram... tylko z synem jak wyjeżdżam na rehabilitację, to miałabym na jakiś czas z nim spokój, chociaż to może i pozorny spokój, bo on nie bardzo wie o co chodzi w tych kompach (tak jak mamusia i tatuś :oops: ).

Malka, powiedz, ze Ci internet padl. :lol:

już na to wpadłam :oops:

No i jak Ty teraz biedusia wyslesz te konspekty co je od dawna juz gotowe masz? :lol:

no właśnie nie wiem...chyba zgram na płytę i zawiozę w niedziele na uczelnie 8)