malgos2 06.01.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Malka, powiedz, ze Ci internet padl. już na to wpadłam No i jak Ty teraz biedusia wyslesz te konspekty co je od dawna juz gotowe masz? no właśnie nie wiem...chyba zgram na płytę i zawiozę w niedziele na uczelnie Tak bedzie najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.01.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 ... wybacz Siostra ... ale konspektu nie napiszę ... .. jak się naczytałem kto pod kim, kto nad kim ... bez kończyn ... eee, to nie na mój gwoździowy łeb ... ... ale jakoś odrobię w polu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.01.2010 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 ... wybacz Siostra ... ale konspektu nie napiszę ... kurna, ja chyba też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.01.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 No przecież jak masz pisać, jak Ci komp i net nie działa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.01.2010 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 szybkie bry mówię i uciekam..... ciekłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.01.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.01.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Arnika ja mam duzy ekran w lapku ale znowu jest proble bo jest ciezki i nie ma na niego toreb, a kwestia szybkiego przerzucania stron to raczej szybi internet niz komp. Zeby sie zdjec duzo zmiescilo to duzy dysk potrzebny. Zdjecia najlepiej archiwizowac bo mozna wszytsko stracic jak padnie dysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.01.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.01.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Arnika ja mam duzy ekran w lapku ale znowu jest proble bo jest ciezki i nie ma na niego toreb, a kwestia szybkiego przerzucania stron to raczej szybi internet niz komp. Zeby sie zdjec duzo zmiescilo to duzy dysk potrzebny. Zdjecia najlepiej archiwizowac bo mozna wszytsko stracic jak padnie dysk. Dzięki Markotko. Tylko dla mnie duży dysk to nic nie mówi A gdzie ja mam te zdjęcia archiwizować i jak? Nie mam pojęcia , wiec wszystko jest w kompie. A czy ciężki, to nie ma znaczenia, bo ja głównie w domu potrzebuję i czasami na wyjazdy. A tak naprawdę to jak jestem w domu to mam dobry stacjonarny i mi wystarczy. Natomiast jak przeniosę się do domu to będę siedziała w kuchni z netem , w salonie lub w gabinecie.... wiec przenośny się przyda. Ale dla mnie to chińszczyzna jest jak mam coś wybrać z kompów bo się na tym kompletnie nie rozumiem. Już dawno miałam kupić laptopa... tylko........... który Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 ... wybacz Siostra ... ale konspektu nie napiszę ... kurna, ja chyba też Eeeeee, nie kokietuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.01.2010 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 ... wybacz Siostra ... ale konspektu nie napiszę ... kurna, ja chyba też Eeeeee, nie kokietuj. jeszcze męczę...chylę się ku końcowi (ja- nie konspekty ) już mam naprawdę niezłego wkurwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 ... wybacz Siostra ... ale konspektu nie napiszę ... kurna, ja chyba też Eeeeee, nie kokietuj. jeszcze męczę...chylę się ku końcowi (ja- nie konspekty ) już mam naprawdę niezłego wkurwa Ozesz... To tylko konspekty noooo... Pomysl, ze skonczysz niebawem i napijesz sie jak czlowiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.01.2010 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 ... wybacz Siostra ... ale konspektu nie napiszę ... kurna, ja chyba też Eeeeee, nie kokietuj. jeszcze męczę...chylę się ku końcowi (ja- nie konspekty ) już mam naprawdę niezłego wkurwa Ozesz... To tylko konspekty noooo... Pomysl, ze skonczysz niebawem i napijesz sie jak czlowiek. tylko wiesz jaksię pisze konspekt z zajęć ?? to kur...a masakra jakaś jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 ... wybacz Siostra ... ale konspektu nie napiszę ... kurna, ja chyba też Eeeeee, nie kokietuj. jeszcze męczę...chylę się ku końcowi (ja- nie konspekty ) już mam naprawdę niezłego wkurwa Ozesz... To tylko konspekty noooo... Pomysl, ze skonczysz niebawem i napijesz sie jak czlowiek. tylko wiesz jaksię pisze konspekt z zajęć ?? to kur...a masakra jakaś jest Pisalam do tej pory tylko konspekt doktoratu i tak sie meczylam jak Ty dopoki nie znalazlam na forum GW dziewczyny z Krakowa, ktora mi go przeczytala i powiedziala, ze jest gites. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.01.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 To daj Malka to przeczytamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.01.2010 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 to daj e mail - wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Wysylaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.01.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Ja tylko powiem, ze trzymam kciuki za efekt końcowy, bo nie znam się kompletnie na rehabilitacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.01.2010 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 jedna sztuka pokonana dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2010 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 dzień dobry no widzisz Malcia to już z górki masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts