anjamen 15.01.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 ciekawe czy ta sytuacja w sluzbie zdrowia si ekiedys zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 15.01.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Dopiero teraz trafiłam na ten fascynujący dziennik, co za cudne i trafne określenie stanu kręgosłupa podczas układania styropianu pod wylewki - tez to sama robilam i tez dokładnie to odczuwałam Co się dzieje obecnie? Czym spowodowana taka przerwa? Będę zaglądać, może reanimujesz swój dziennik ? ponad 200 stron koment nie jestem w stanie przebrnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.01.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Malka nie wiem czy to o wiązanie pani doktor nazwała wchałanianiem ale Piotruś nie miał robionego bo żelazo podane razem z cebionem i bodaj wit. B6 przez 6 tyg podniosło wyniki żelaza i uznała że nie ma potrzeby no a Twojemu Misiaczkowi co na tym teście wyszło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.01.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 malka podrzuc mi tez namiary na lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 15.01.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 ... przykro mi Siostrzyczko, że musisz biegać od "lekarza" do "lekarza" aby dowiedzieć się co dolega Młodemu .... ... niestety fachofców u nas nie brakuje ... na szczęście są też i prawdziwi fachowcy ... i mam nadzieję, że wreszcie do takiego traficie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Ślubny wąłśnie wykonał telefon do przyjaciela i już wiemy Trzeba oznaczyć ferratynę , bo TIBC i poziom żelaza mamy. Jeszcze jedno wkłucie i będzie jasne czy to krew szwankuje, czy szukać trzeba gdzie indziej. I jeden telefon wystarczył no ręce opadają. W poniedziałek bedziemy wiedzieć Wusia w normie było, jak wszystko poza żelazem i LDH Brat - dobrze będzie Marta - posyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.01.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 A ja też mogę poprosić o ten adresik ..i konkretne badanka? (tak przy okazji..)A może w wątku ,,Inni a tacy sami " skompletować by taką listę badań ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 15.01.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Amelia - moja Siostra nie ma czasu, to pozwól, że ja Ci odpowiem : Dopiero teraz trafiłam na ten fascynujący dziennik... ... dziennik nie jest fascynujący ... mój brat ma lepszy ...... ponad 200 stron koment nie jestem w stanie przebrnąć ... nie ma sensu brnąć ... tu jest tak, jak w "Modzie na sukces" .. czytasz stronę 195 ... i wiesz, co się zdarzyło na stronie 15 ... proste ... PS. Wybacz Siostra, ale to tylko po to, aby Ci poprawić samopoczucie Amelia się na pewno nie obrazi bo ją znam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Amelia, musiałam sprawdzić co ja za głupoty o kręgosłupie pisałam A Brat mój o komentach powiedział już wszystko więc nie będę powtarzać...ja osobiście raczej odradzam czytania "ciurkiem', bo to moze mocno rozstroić układ nerwowy No i witam u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 15.01.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 ... Amelia też się nie odzywa, bo być może czyta mój dziennik zastanawiąc się skąd mogę ją znać ... .. a ja żartowałem w obu przypadkach Proszę obie strony o wybaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.01.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Malka, przeczytałam to co dzis piszecie i włos mi sie na głowie zjeżył Mam nadzieje, ze to nic poważnego u Młodego, że to się szybko wyjaśni i da sie naprawić. Ja zaczynam z moją młodą chodzić, bo ostatnio mi płacze zbyt często o bólu kolan. WIem, że mogą być wzrostowe ale wolę sprawdzić. A mąż dzis miał tomografię komp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.01.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Wiola to fajnie, że dostał tą tomografię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Wiola i jak wyniki męża? A z Małą śmigaj na badania krwi , koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 A ja też mogę poprosić o ten adresik ..i konkretne badanka? (tak przy okazji..) A może w wątku ,,Inni a tacy sami " skompletować by taką listę badań ...? Adres pediatry ? i badania w/s zelaza, tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.01.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.01.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Wiola i jak wyniki męża? A z Małą śmigaj na badania krwi , koniecznie. U męża wyniki we wtorek, Julka badania miała robione na pewno w ostatnim półroczu. I ma wyniki ksiażkowe, mocz też w porządku, chcialam jeszcze krew zrobić i usg brzucha dla pewności. ALe mam nadzieje, że u niej to w lenistwa wynikają te bóle, bo nie chce tańczyć na tańcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Adres na priw Badania morfologia jeśli hemoglobina nedzna to : poziom zelaza gdy poziom zelaza niski /wysoki to : ferratyna TIBC na ich podstawie można stwierdzić gospodarkę żelazową organizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 15.01.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 ... czyli nie wybaczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 jak nie jak tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.01.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Chyba nie o mnie chodzi...,ale dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts